Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε όλες τις Φωτογραφίες από το διαγωνισμό του National Geographic 2011



Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν σε Uluru, αλλά αυτό που βλέπουν εκεί εξαρτάται από το πού προέρχονται. (© Robert Spanring) Είναι καταπληκτικό.



Η έκρηξη του ηφαιστείου της αλυσίδας Cordon Kaulle στη Χιλή. (© Ricardo Mohr)
Στη διασκέδαση Αρκτική Beluga. (© Dafna Ben Nun)
Τραμ στη Νέα Ορλεάνη έρχεται στην Λεωφόρο Αγίου Καρόλου. Είχα την κάμερα στο παράθυρο για να radzedlit πλαίσιο σε δύο μέρη - τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο. (© Don Chamblee)
Σε αυτή την εικόνα - σχεδόν 6 ώρες για να αναρριχηθεί Όρος Reyner κάτω από τα αστέρια. Αυτή η ομίχλη έχει προκαλέσει μια κόκκινη λάμψη, ορατό στον ουρανό, και Reyner μοιάζει σαν να είχε γραφτεί σε λάδι σε καμβά. Στο κάτω δεξί μέρος του ορατού φωτός της αυγής. (© Chris Morin)
Η Ρωσία, η πολική περιοχή της Δυτικής Σιβηρίας,  Εκτροφή ταράνδων - μια από τις κύριες δραστηριότητες των κατοίκων της περιοχής. Όλες οι εκτάσεις που είναι κατάλληλα για βόσκηση μοιράζονται στις οικογένειες ή ομάδες των γεωργικών εκμεταλλεύσεων του κράτους. Ελάφια βόσκουν ελεύθερα, μπορεί να αφαιρεθεί για αρκετά χιλιόμετρα. Ο τσέλιγκας θεωρεί κοπάδι με κιάλια. (© Dmitriy Nikonov)
Ενήλικο αρσενικό gelady ανάπαυση, αναρρίχηση στα βράχια των βουνών στην Αιθιοπία Simien. Αυτό το αρσενικό έχει κερδίσει τον προηγούμενο ηγέτη, και τώρα πρέπει να υπερασπιστεί το χαρέμι ​​του, γεγονός που αντικατοπτρίζει επίθεση άλλους υποψηφίους, και η φροντίδα για τα θηλυκά. (© Clay Wilton)
Απροσδόκητη παρενέργεια από πλημμύρες το 2010 στο Πακιστάν - εκατομμύρια αράχνες διαφυγής από το νερό για να ανέβει σ 'ένα δέντρο. Λόγω της έκτασης των πλημμυρών και της διάρκειάς της, και πολλά δέντρα ήταν εντελώς καλυμμένη με ιστούς αράχνης.  Το γεγονός ότι οι άνθρωποι που έχουν χάσει τα πάντα οφείλονται σε πλημμύρες τα κουνούπια δεν δαγκώνουν - αμφίβολη, αλλά τουλάχιστον κάποια ανακούφιση. (© Russell Watkins)
Περίεργος κορμοράνοι παρακολουθήσουν την έναρξη της μια βουτιά στη La Jolla της Καλιφόρνιας. Οι κολυμβητές πρέπει να ξεπεράσουν σε απόσταση 3 μιλίων, κολύμπι από την ακτή του κόλπου της κυματοθραύστη Scripps και το αντίστροφο. (© Lee Sie)
Αυτή η θέση σημαίνει πολλά για μένα. Λίμνη Fellenzee βρίσκεται στους πρόποδες του Hundshtayn (κυνικός πέτρα). Όπως και ο σκύλος μου μεγάλωσε κοντά στον τόπο όπου έχασαν τη ζωή τους, έχω την θαμμένη στη λίμνη, και το σκύλο στο βουνό έγινε η επιτύμβια στήλη στον τάφο του ένα μεγάλο σκυλί. Μετά την κηδεία πήγαμε στο βουνό προς τιμήν του Σποκ (το όνομα του σκύλου). Αυτή η φωτογραφία κρέμεται στην κουζίνα μου στη μνήμη του Δρ Spock. (© Νίνο Benninger)
Κοπεγχάγη, οι Δίδυμοι Πύργοι, μια πολυκατοικία κοντά στο ποτάμι. Περίμενα από την πόρτα περίπου δύο ώρες, με την ελπίδα ότι κάποιος θα εισέλθουν ή να εξέλθουν και επιτρέψτε μου. Αναμονή εξοφληθεί - σε αυτό το κτίριο υπάρχει κάτι εξωπραγματικό. (© Έλενα Baroni)
Δύτες και ένα μεγάλο λευκό καρχαρία. (© David Litchfield)
Μια βολή από ένα κανόνι κατά τη διάρκεια της ανοικοδόμησης της μάχης του Εμφυλίου Πολέμου, που διεξάγονται υπό την αιγίδα του Ροταριανού Ομίλου Moorpark. Στο βάθος - ο καπνός από τα πλάνα όπλο, που φωτίζονται από προβολείς. (© Robert Jensen)
Λευκό χήνες κατά την πτήση. Klyaynfeltersvill, Πενσυλβάνια. (© Charles Funk)
Tornado έδειξε τρομερή εξουσία της να Meyplotone, Αϊόβα, 11 Απριλίου 2011. (© Timothy Wright)
Yala National Park, τη Σρι Λάνκα, διάσημο για λεοπαρδάλεις του, αλλά είναι πολύ δύσκολο να πιάσει φωτογραφική μηχανή. Αυτή η - μία από τις τρεις νεαρούς εφήβους, οι οποίοι άρχισαν να πηδούν μεταξύ των κλάδων. Τότε θα καταφέρει να κάνει αυτό το πλάνο. (© Lalith Ekanayake)
Σπάνια και απειλούμενα είδη - Αυστραλίας θαλάσσια λιοντάρια (Neophoca cinerea) σε κοπάδια του νησιού Hopkins, Νότια Αυστραλία. (© Michael Patrick O'Neill)
Πορτραίτο του παππού μου. Ήταν ένας φωτογράφος, και ο ίδιος έχει πολλές παλιές φωτογραφικές μηχανές. Πρόσφατα, ο ίδιος ήταν 95 και θυμάται ακόμα πώς το καθένα από αυτά. Μου φωτογραφήθηκε για Canon 7δ φακό μου με τον Tamron 17-55mm. Φωτισμός - Δύο 1200W λάμπα. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή τη φωτογραφία ως αυτή μου αρέσει. (© Christopher Bellezza)
Για το έτος στην Κοιλάδα του Θανάτου σταγόνες περίπου 4 ίντσες της βροχής. Αλλά κάπως πρέπει πρώτα τέσσερα χρόνια ήταν να δει την καταιγίδα στο ηλιοβασίλεμα στο παρασκήνιο. Για μένα, αυτό είναι η ανταμοιβή για όλο το χρόνο σας και ένα μεγάλο παράδειγμα για το καλύτερο που μπορεί να συμβεί μόνο με τον φωτογράφο. Όταν φτάσετε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή και πρέπει ακριβώς να χαλάσει την εικόνα. (© Jeff Engelhardt)
Ιαπωνία, παρά τον εκσυγχρονισμό του, τηρεί τις παραδόσεις που περνούν από γενιά σε γενιά. Αυτό είναι που κάνει την Ιαπωνία ένα από τα πιο όμορφα και ενδιαφέροντα μέρη στη Γη. Πόλη του Gion στο Κιότο - ένα από τα μέρη που κάποτε, μπορείτε να ξεχάσουμε το υπόλοιπο της Ιαπωνίας. Τα πλακόστρωτα δρομάκια με τα μικρά σπίτια παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Αν είστε τυχεροί - και να δούμε μια όμορφη γκέισα, να σπεύσει να την επόμενη συνεδρίαση. Μην ξεχάσετε να φέρετε φωτογραφική μηχανή σας και έχετέ τον πρόχειρο. (© Clancy Lethbridge)
Hot άνοιξη στο Yellowstone National Park. (© Danielle Goldstein)
Amazing μικροσκοπική μοτίβο icicles στο φράκτη γύρω από το εργοτάξιο. Φωτογραφία τραβήχτηκε στο τέλος του Μαρτίου 2011. (© Sara Ωορσηαμ)
Μετά από το γυμνάσιο - για να παίξει στις όχθες του ποταμού. Λάος. (© Danny Griffin)
Bolsherota αρσενικό επωάζει στο στόμα του. (© Steven Kovacs)
Χειμώνας στο ξηρό καναδικό Βραχώδη Όρη. Η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη των -30 βαθμούς Κελσίου, αλλά λόγω έλλειψης χιονιού επιφάνεια της λίμνης, ήταν σαφής, και μπορείτε να δείτε τις φυσαλίδες κατεψυγμένα σε πάγο. (© Emmanuel Coupe-Καλομοίρη)
Κουκουβάγια κατά την πτήση. (© Mark Bridger)
Ένας κάτοικος της περιοχής παίρνει ένα λασπόλουτρο δίπλα στο αλατωρυχεία στο Μπουργκάς, Βουλγαρία. Λουόμενοι αλείφεται με λάσπη, η οποία στη συνέχεια στεγνώνει και να πλένουν στη θάλασσα. Μετά από αυτό - κολύμπι στο αλμυρό νερό από το ορυχείο. (© Antoni Γκεοργκίεφ)
Ένα πρωί Κοίταξα γύρω στη Χαβάη σε αναζήτηση του τι θα μπορούσε να φωτογραφηθεί. Και σχεδόν περπατούσε παρελθόν. Κάτι με έκανε να δώσουν προσοχή στην φύλλα φοίνικα. Σταμάτησα και παρατήρησα μια μικρή σαύρα. Περιοδικά, ο ίδιος σπρώχνει το κεφάλι του έξω από τα φύλλα για να δούμε αν δεν είχα πάει. Όταν με είδε κρυβόταν, αλλά και πάλι κολλήσει έξω. Παίξαμε αυτό το παιχνίδι μέχρι που δεν μπορούσα να το φωτογραφία. (© Lorenzo Menendez)
Τα πιο παράξενα αγορά στον κόσμο, κατά πάσα πιθανότητα, στη Λομέ, Τόγκο. Χιλιάδες ταριχευμένα ζώα και τα σώματα των νεκρών ζώων που πωλούνται εδώ για χρήση σε θρησκευτικές και ιατρικούς σκοπούς. Πρόκειται για ένα άγριο και τρομακτικό, αλλά την ίδια στιγμή συναρπαστική. (© Jorgen Tharaldsen)
Ο γιος μου Jack πηδάει στους αμμόλοφους. (© Betina La Plante)
Kazhdy χρόνο στην Οκτωβρίου στο Ντουμπάι είναι βαριά ομίχλη από την υψηλή υγρασία και πτώση θερμοκρασίας. Ψηλά κτίρια της πόλης (συμπεριλαμβανομένων το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο) και η ομίχλη μπορεί να κάνουν τα μεγάλα πλάνα. (© Catalin Marin)
Πορτρέτο ενός χιμπατζή από ένα ζωολογικό κήπο στο Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. (© Graham McGeorge)
Η αύξηση των παγωμένα μονοπάτι στη βροχή βραβεύτηκε στην κορυφή Βρήκα μια μαύρη αρκούδα στο γαλάζιο του παγετώνα. (© Colin McCrindle)
Nathan Fletcher, και ένα από τα μεγαλύτερα κύματα στις ακτές της Ταϊτής. (© Ted Grambeau)
Pinky Kundu, 13-year-old κορίτσι που έπασχε από χρόνια ασθένεια, υποβάλλονται σε θεραπεία στο νοσοκομείο, η Μητέρα Τερέζα στην Καλκούτα. Όταν τη φωτογράφισε ότι ήταν σε καλή διάθεση και την ελπίδα για μια ταχεία επιστροφή στους γονείς τους. (© Saibal Gupta)
Κατά τη διάρκεια του σαφάρι προσελκύουν την προσοχή όχι μόνο στα ζώα. (© Ντμίτρι Gorilovskiy)

Lone Tree, η ανάκτηση από ένα χειμώνα στο εθνικό πάρκο Yellowstone. (© Anita Erdmann)
Λυγξ (Lynx Canadensis) απωθεί ενοχλητικά σκνίπες αυτί, που περιλαμβάνονται σε καλοκαιρινή βραδιά, στην Αλάσκα. (© Jimmy Tohill)
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στην κορυφή του φαραγγιού Antelope κοντά Page, Αριζόνα. Η επίδραση που έχει δημιουργηθεί από το φως του ήλιου jet καταρρέουν άμμο. (© Angiolo Manetti)
Cub γκρίζα καγκουρό σπρώχνει το κεφάλι του έξω από την τσάντα στο σώμα της μητέρας. Σύντομα θα εξέλθει προσωρινώς από το σάκο και στη συνέχεια να επανέλθει και στην ηλικία των 70-10 μήνες άδεια την τσάντα πάντα. (© Brent Lukey)
Οι ακτίνες του ήλιου το πρωί στα παράθυρα του «Ναού της μετάβασης» στο φεστιβάλ του Burning Man 2011. (© Lars Tiemann)
Ο ήλιος μας δίνει ενέργεια, ακόμα και κάτω από το νερό. Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια ελεύθερης κατάδυσης (άπνοια, χωρίς καταδύσεις) στην Ερυθρά Θάλασσα. (© Vaclav Krpelik)
Τα τελευταία χρόνια, έριξα μια γυναίκα λεοπάρδαλη με cubs, και πέρασε πολλά βράδια μαζί τους. Δεν είναι φάρος, έτσι όταν βρήκα αυτή την οικογένεια, προσπάθησε να μείνει μαζί τους όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό το βράδυ το θηλυκό ύαινα μπροστά και πήρε το θήραμα (γαζέλα), και κάθισε στην άκρη ενός γκρεμού, με μια αυξανόμενη φεγγάρι στο παρασκήνιο. (© Hannes Lochner)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας