Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Οι Δέκα πιο Παράξενη δάση του κόσμου

Όλο το πράσινο και η περιέργεια για τα πλάσματα που θα μπορούσαν να κατοικήσουν σε αυτά. Τα δάση καλύπτουν περίπου το 9,4% της επιφάνειας της Γης. Είναι γρήγορη συρρίκνωση της πορεία εξαιτίας όλης αυτής της αποψίλωσης των δασών. Υπήρχαν φορές,
όταν τα δάση κάλυπταν περίπου το 50% της επιφάνειας έτσι είναι πραγματικά κρίμα. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο δεν είχαν τη μοναδική εμπειρία να είναι σε θέση να πάνε μέσα σε ένα δάσος και να δείτε πώς είναι, θέλω να πω ότι έχουμε δει μακρά ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση, αλλά ότι δεν είναι η ίδια τώρα είναι. Αυτό το άρθρο καλύπτει μερικά από τα πιο παράξενα δάση σε όλο τον κόσμο.

10. ΒΟΡΕΙΑ SENTINEL ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ

Το συγκεκριμένο δάσος μπορεί να βρεθεί στον Κόλπο της Βεγγάλης. Σχεδόν ολόκληρο το νησί καλύπτεται με δέντρα. Η συνολική έκταση που καλύπτεται από τα δέντρα είναι περίπου 72 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Τα δέντρα είναι πολύ παλιά. Είναι ενδιαφέρον, μια φυλή που ονομάζεται Sentinelese ζει εδώ με περίπου 50 έως 400 άτομα και λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι το νησί είναι εντελώς απομονωμένη, που λέει κάτι. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για να επισκεφθούμε το δάσος / νησί, αν και φτάνοντας εκεί θα μπορούσε να είναι ακόμα ένα πρόβλημα.

9. Crooked ΔΑΣΟΥΣ

Αυτό μοιάζει με ένα πανέμορφο δάσος με τα δέντρα με περίεργο σχήμα. Μπορούν να βρεθούν έξω από το χωριό του Nowe Czarnowo στη Δυτική Πολωνία. Το δάσος έχει περίπου 400 πεύκα. Αυτά τα δέντρα έχουν μια στροφή 90 βαθμού στη βάση των κορμών τους, που είναι ο λόγος για το όνομα «στραβά». Αυτά τα πεύκα φυτεύτηκαν γύρω στο 1930, ενώ η περιοχή ήταν ακόμα μέσα στην γερμανική επαρχία, Πομερανίας.

8. ΚΟΚΚΙΝΟ ΔΑΣΟΥΣ

Αυτό το δάσος είναι επίσης γνωστή ως το δάσος Ξύλο σκουλήκι. Βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων περιοχή που περιβάλλει την πυρηνικού σταθμού του Τσερνομπίλ στην Ουκρανία. Μετά το Τσερνομπίλ περιστατικό το δάσος έγινε τζίντζερ-ish στο χρώμα και πέθανε. Το δάσος ήταν τότε μπουλντόζες και θάφτηκε. Η γη ήταν φυτεμένες με νέα δενδρύλλια πεύκου. Σήμερα, τα περισσότερα από τα δέντρα σε αυτήν την περιοχή εξακολουθούν να έχουν μολυνθεί. Συγκέντρωση ραδιενέργειας στο έδαφος είναι 90%.

7. ΚΑΣΤΑΝΙΑ HILLS

Καστανιά λόφους εκτείνεται σε 60 στρέμματα γης και διαθέτουν περίπου 2.500 εκατό καστανιές. Αυτά τα δέντρα είναι οι απόγονοι ενός καστανιές που φυτεύτηκαν δωδεκάδα από τον Martin Χικς στα τέλη του 19 ου αιώνα. Τα περισσότερα από τα δέντρα έχουν πεθάνει σε αυτό το δάσος, λόγω της τρομερής ασθένειας που έπληξε γύρω στο 1900. Πριν από την ασθένεια τα δέντρα αυξήθηκαν περίπου 200 μέτρα σε ύψος με τους κορμούς φτάνοντας 44 μέτρα σε διάμετρο. Πολλοί και διαφορετικοί επιστήμονες έχουν εργαστεί μαζί για μια στιγμή τώρα για να απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια και να προστατεύσουν τα δέντρα. Ναι, η νόσος εξακολουθεί να υπάρχει.

6. ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ

Αυτό το δάσος είναι επίσης γνωστή ως Aokigahara και βρίσκεται στο βόρειο-δυτικά της βάσης Φούτζι στην Ιαπωνία. Με ένα μεγάλο αριθμό πολύ τεράστια δέντρα, τα δάση είναι πυκνά και πολύ πράσινο. Υπάρχει μια πολύ εμφανής απουσία της άγριας ζωής σε αυτό το δάσος κι έτσι είναι πολύ ασφαλές. Το δάσος κέρδισε τη φήμη του λόγω των αυτοκτονιών που συνδέονται με αυτήν και την όμορφη θέα περίπτωση που οι προσφορές του Φούτζι. Ο αριθμός των οργανισμών που βρέθηκαν σε αυτό το δάσος για το έτος 2004 είναι 108. Αυτό είναι σε σχέση με τις αυτοκτονίες. Θα εξακολουθούν να αγαπούν να εισέλθουν στο δάσος δεδομένου ότι δεν έχω καμία πρόθεση να σκοτώσει τον εαυτό μου οποτεδήποτε σύντομα. Υποθέτω ότι θα είναι ασφαλής.

5. TRILLEMARKA - ROLLAGSFJELL ΔΑΣΩΝ

Το δάσος αυτό καλύπτει μια έκταση 147 τετραγωνικών χιλιομέτρων και βρίσκεται σε Buskerud, Νορβηγία. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά ζώα στεγάζονται από αυτό το δάσος. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη υπό εξαφάνιση που ζουν στο δάσος, για παράδειγμα, ο Jay Σιβηρίας, το Περιστέρι Χρηματιστήριο και Golden Eagle. Περίπου το 75% των δασών προστατεύεται από την κυβέρνηση, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία. Το δάσος διαθέτει κοιλάδες, τα ποτάμια, τις λίμνες και τα αρχαία δέντρα.

4. Σκοτεινό δάσος ΕΙΣΟΔΟΥ

Σκοτεινό δάσος είσοδος συνδέεται στενά με την παράξενη εμφανίσεις, εξαφανίσεις παράξενο και πολλά ανεξήγητους θανάτους. Οι ντόπιοι έχουν μιλήσει για ψευδαισθήσεις, ακόμη, όπου οι δαίμονες εμφανίζονται και εντολή τους να διαπράξουν αυτοκτονία. Πολλοί ντόπιοι δεσμευτεί ακόμη αυτοκτονίες. Έτσι, εάν θέλετε να σας φρικάρεις τελείως, το σκοτεινό δάσος είσοδος είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι καταραμένη. Όποιος παραπτώματα σε αυτή τη γη διώκεται από το σκοτεινό δάσος Έναρξη ομάδας.

3. Αρδέννες

Αρδένες είναι ένα τεράστιο δάσος που καλύπτει τα μέρη του Βελγίου, της Γαλλίας και του Λουξεμβούργου. Το έδαφος είναι τραχύ και το δάσος είναι πυκνό. Πολλά άγρια ​​πλάσματα, τα ορυκτά και την πλούσια ξυλεία σχετίζονται με αυτό το δάσος. Πολλές διαφορετικές μάχες έχουν αγωνιστεί επί του οικοπέδου όπου βρίσκεται Αρδεννών. Στην Α 'και Β' Παγκόσμιο Πόλεμο η Γερμανία έκανε ένα πέρασμα μέσα από το δάσος για να επιτεθεί στη Γαλλία. Η μάχη των Αρδεννών το 1914, η μάχη της Γαλλίας το 1940 και η μάχη των Αρδεννών το 1944 ήταν όλοι αγωνίστηκαν σε αυτή τη γη. Παρ 'όλα αυτά, είναι ένα θέαμα να βλέπω.

2. HOIA-Baciu ΔΑΣΟΥΣ

Το δάσος αυτό βρίσκεται κοντά στο Κλουζ-Ναπόκα της Ρουμανίας. Είναι αναφέρεται ως Τρίγωνο των Βερμούδων της Ρουμανίας από τους ντόπιους. Το δάσος είναι το όνομά του από έναν τοπικό βοσκό που εξαφανίστηκαν κατά την είσοδό τους είναι μαζί με 200 πρόβατα του. Οι άνθρωποι είναι ουσιαστικά φοβούνται να πάνε ακόμη και κοντά στο δάσος και πιστεύουν ότι αυτοί που εισέρχονται δεν θα επιστρέψουν ποτέ. Οι άνθρωποι έχουν αναφερθεί ακόμη και οι εμφανίσεις UFO σε όλο το δάσος και είναι πολύ δημοφιλής σε σχέση με παραφυσικές δραστηριότητες. Πολλοί επιστήμονες από όλο τον κόσμο είχαν τη δυνατότητα να συλλάβει παράξενα πράγματα στην ταινία, κάποια εμφανή δια γυμνού οφθαλμού και άλλοι ορατή μόνο σε φιλμ.

1. ΑΡΧΑΙΑ WUDA ΔΑΣΟΥΣ

Το συγκεκριμένο δάσος θάφτηκε κάτω από παχύ στρώμα ηφαιστειακής τέφρας και πολύ καιρό. Το δάσος ήταν κοντά στην περιοχή της Μογγολίας Wuda και κάλυπτε μια έκταση 20 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Το συγκεκριμένο δάσος καλύπτεται κάτω από την τέφρα περίπου 298 εκατομμύρια χρόνια πριν από τη διατήρηση του δάσους όπως ήταν. Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, Shenyang Normal University και Γιουνάν Πανεπιστήμιο ήταν σε θέση να ανακατασκευάσει μια έκταση 10.000 τετραγωνικά πόδια του δάσους. Ήταν σε θέση να εντοπίσει πολλά διαφορετικά ορίζει φυτών που είχαν εκλείψει εδώ και αιώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας