Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Όταν οι γυναίκες Ξενυχτάνε,,

Για άλλη μία φορά θα γράψω σεξιστικά πράγματα για τις γυναίκες.Οι άντρες του blog θα με λατρέψουν και οι γυναίκες θα με κράξουν λίγο.Η σημερινή η οπτική γωνία του μέσου αρσενικού η έξοδος μιας γυναικοπαρέας.




Αγαπητές κυρίες μου σταματήστε το παραμύθι: "Περιποιούμαι γιατί έτσι αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου". Ξέρουμε όλοι γιατί όταν είναι να βγεις στις 12 το βράδυ, ξεκινάς την προετοιμασία στις 7 το απόγευμα. 
 
Γιατί πρέπει πάντα όταν πάτε σε ένα μαγαζί να κάθεστε στο μπαρ; Εντελώς τυχαία πάντα μπροστά στον μπάρμαν ή στον dj, ξέρεις ότι όλο και κάτι θα κεράσει, ενώ δεν είναι και λίγες οι φορές που κάποια απ΄ την παρέα δηλώνει "ερωτευμένη" με έναν από τους δύο.
 
Σταμάτα το: "Θα πάμε εκεί που δουλεύει ένας φίλος". Όταν κάποιος σε χαιρετάει κάθε φορά στο μπαρ που πας, δεν είναι φίλος σου! Το φίλος είναι βαριά κουβέντα. Ο άνθρωπος ζει από τα λεφτά σου, λογικό να σου χαμογελάει..Και στην τελική σεβάσου λίγο την αντρική παρέα που έχεις δίπλα σου δεν θα αργήσει να έρθει  η παρεξήγηση... 
 
Τέλος γιατί πρέπει όποτε βγαίνεις να γίνεσαι δήθεν χάλια(αφού ήπιες μόνο 2 ποτά); Ή μάλλον αυτό να λες σε όλο τον κόσμο την επόμενη μέρα, πόσο πολύ ήπιατε εσύ και οι φίλες σου. Σταμάτα το, το είπες μια-δυο, πλέον δε σε πιστεύει κανείς. Και δε δείχνει ότι είσαι party animal, χαλάρωσε. Και επίσης σταματήστε να νομίζετε ότι είστε όλες οι Sex and the City.Εσεις και η Samantha τρομάρα σου. 
 
 
Λευτεριά στους εξωγήινους αγωνιστές (Αστεροσκοπείο Πεντέλης)
του Θ.Α
...
Σου Άρεσε; Κάνε  
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1dpvBGQQlon-I9JDVUIqJ1am1HBNDvGhrGSFvH33BgBjpJJSvmO7ohTEGbHLaMTMY9lE9ARJY_AJZ3RcKadWi97t5OT09DJ0Cs8Z_tlp3VXjuP1BTn07vjafVsjI8C-tLRcHJBcjxyIA/s1600/subscribe.gif 

LIKE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας