2 εικόνες ...
Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Bellissima Νίνο πίτσα,
που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη φαίνεται να πιστεύει ότι υπάρχουν πρόθυμοι να πληρώνω χιλιάδες δολάρια για ένα γεύμα σε μια πιτσαρία.
Το 2007 πέρασε ένα χρόνο ερευνώντας ποια συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Τελικά, σταμάτησε στο γέμισμα του 4 τύπους χαβιάρι, αστακοουρά, ζαρκάδια σολομό και wasabi.
Ο ιδιοκτήτης της πιτσαρίας Bellissima Νίνο πίτσα,
που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη φαίνεται να πιστεύει ότι υπάρχουν πρόθυμοι να πληρώνω χιλιάδες δολάρια για ένα γεύμα σε μια πιτσαρία.
Το 2007 πέρασε ένα χρόνο ερευνώντας ποια συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σκοπό αυτό. Τελικά, σταμάτησε στο γέμισμα του 4 τύπους χαβιάρι, αστακοουρά, ζαρκάδια σολομό και wasabi.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου