Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Γυναίκες + Γάμος = Προβληματικό Σεξ


Πολλές φορές έχουμε ακούσει τη φράση «ο γάμος σκοτώνει το σεξ»… Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το παραπάνω ρητό ισχύει, αλλά όχι τόσο για τους άνδρες, όσο για τις γυναίκες.

Οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα δραστήριες σεξουαλικά στους πρώτους 18 μήνες έως 3 χρόνια μιας σχέσης τους. Η αυθόρμητη επιθυμία για σεξ και η απόλαυση είναι σημαντικές στην πρώτη φάση μιας σχέσης που τις ικανοποιεί. Με την πάροδο του χρόνου όμως, η ευχάριστη αυτή φάση ακολουθείται από μια νέα φάση, όπου η επιθυμία για σεξ μειώνεται. Η έγγαμη ζωή δεν βελτιώνει σε πολλές περιπτώσεις την κατάσταση. 

Οι παντρεμένες γυναίκες παρουσιάζουν πιο πολλά προβλήματα στη σεξουαλική τους ζωή από ότι οι γυναίκες που είναι ελεύθερες. Βέβαια, το ίδιο ισχύει και για τους παντρεμένους άντρες. Στην έγγαμη ζωή τα προβλήματα της σεξουαλικής ζωής δεν προκαλούνται μόνο από τα χαρακτηριστικά του καθενός στο ζευγάρι. Η ποιότητα της σχέσης και της επικοινωνίας μεταξύ των δύο, παίζει καθοριστικό ρόλο στη σεξουαλική τους ζωή. 

Τα συχνότερα προβλήματα στο σεξ που απασχολούν άνδρες και γυναίκες συνήθως περιλαμβάνουν: Απουσία επιθυμίας για σεξ, άγχος για την απόδοση, δυσκολίες διέγερσης, δυσκολία ή αποτυχία επίτευξης οργασμού, πρόωρη εκσπερμάτωση, πόνος κατά τη συνουσία, στυτική δυσλειτουργία, ανεπάρκεια λίπανσης. 

Γιατί όμως οι παντρεμένες γυναίκες φαίνεται ότι παρουσιάζουν περισσότερα προβλήματα στο σεξ από ότι οι παντρεμένοι άνδρες; Οι γυναίκες είναι περισσότερο εκφραστικές από τους άνδρες σχετικά με τις ανησυχίες τους στον τομέα του σεξ. Οι άνδρες έχουν την τάση να μην μιλούν για προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη σεξουαλική τους ζωή. 

Διαβάστε περισσότερα »  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας