Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Το μυστικό του έρωτα !




Όταν  τα δύο θετικά όντα, άνδρες και γυναίκες, συναντιούνται ερωτεύονται.
Η πτώση στην αγάπη δεν σημαίνει ότι απλά βλέποντας ο ένας τον άλλον δημιουργούν έναν δεσμό αγάπης. Όταν δύο άνθρωποι ερωτεύονται, είναι το αποτέλεσμα του μηνύματός τους που αποστέλλονται από το υποσυνείδητο τους στο περιβάλλον κατά το παρελθόν. Είναι το αποτέλεσμα του παρελθόντος σκέψης στην συνείδηση ​​του γεγονότος ότι ήταν με τη σειρά που φυτεύτηκαν στο υποσυνείδητο. Η σκέψη ήταν συνδεδεμένη με την επιθυμία να συναντήσω κάποιον και ερωτεύονται. Ήταν κάτι που ένα πρόσωπο κατοικούσαν επάνω στο παρελθόν για την αντιμετώπιση του αντίθετου φύλου και ως εκ τούτου το μήνυμα που εστάλη με τη μορφή της ενέργειας τέθηκε σε λειτουργία.
Η ενέργεια που αποστέλλεται από τον υποσυνείδητο έχει ταιριάζει η περιγραφή που σχηματίστηκε στο μυαλό του τι χαρακτήρα και φαίνεται να συνταγογραφηθεί. Όταν δύο άνθρωποι συναντιούνται, η κατάσταση είναι στην πραγματικότητα που δημιουργείται από την ενέργεια που αρχικά κυκλοφόρησε από το υποσυνείδητο.
Επειδή η ενέργεια που έχει εκδηλωθεί στο μυαλό του καθενός και το περιβάλλον που περιβάλλει τους είναι γεμάτη από αυτή την ενέργεια, λειτουργεί σαν μαγνήτης. Το μαγνητικό πεδίο γύρω τους είναι θετική, λόγω της ίδιας ή όπως και τα τέλη που έχει ως αποτέλεσμα να έλκονται μεταξύ τους. Υπάρχει ένα τεράστιο μαγνητικό πεδίο της αγάπης που τα περιβάλλει. Το πεδίο είναι τόσο μεγάλη που οι καρδιές τους δεν μπορεί να είναι τόσο μακριά και θα πρέπει να επικοινωνούν με την καρδιά του άλλου. Το αποτέλεσμα είναι το χαμόγελο στο πρόσωπο του άλλου. Η χειρονομία είναι που παράγεται από το ένα μέρος και το άλλο απαντήσεις.
Ο νόμος της έλξης είναι πλέον τεθεί σε ισχύ. Στο τέλος, το σώμα είναι ενωμένα ως μέταλλο προσελκύει στο μαγνήτη. Το βαθύτερο επίπεδο της πτώσης στην αγάπη βάζει το σώμα τους από κοινού, ώστε οι καρδιές τους νικήσει ως ένα.
Αν το μυαλό των δύο ανδρών και γυναικών τοποθετούνται μαζί σε αυτό το σημείο είναι πάρα πολύ γεμάτο με τεράστια ενέργεια. Η συγκέντρωση είναι μόνο ο ένας στον άλλο και ως εκ τούτου καμία άλλη σκέψη σταθεί εμπόδιο. Αυτή η ενέργεια είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη δημιουργία της νέας ζωής.
Ως ανθρώπινα όντα, φυσική ύπαρξή μας είναι προγραμματισμένο να αλληλεπιδρά με άλλα φυσικά είναι του αντίθετου φύλου για να βοηθήσει στη δημιουργία νέας ζωής. Ο προγραμματισμός αυτός ενεργοποιείται όταν ένας αγώνας στη σειρά και να ισοφαριστούν όλα προβλέπονται ορισμοί των προηγούμενων σκέψεων. Το αποτέλεσμα είναι, ερωτεύονται σε ένα μαγνητισμένο περιβάλλον.
Εσείς ως άνθρωπος δεν αποτελούν εξαίρεση σε αυτή την αλήθεια. Έχετε διαβάσει ακριβώς το μυστικό που εμπλέκονται στην έρωτα. Αν έχετε αγωνίζεται και που επιθυμούν να ερωτεύονται με κάποιον, έχετε καλύπτονται μόνο μερικά από τα θεμελιώδη αρχή μπορείτε να βάλετε στη χρήση.
Το μόνο που χρειάζεται να επικεντρωθεί στην σκέψη που έχετε για κάποιον ή ένα άτομο με ορισμένες προσωπικότητες, και υποσυνείδητό σας θα δημιουργήσει για σας. Όταν συναντάς κάποιον που δεν είναι αγάπη εκ πρώτης όψεως, μάλλον είναι το μυαλό σας ότι έχει δημιουργήσει την κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας