Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Κόσμος και νομίσματα



Κόσμος και νομίσματα
  Είναι η αγάπη η είναι η ρίζα όλων των κακών, ή είναι απλά μια μονάδα της ανταλλαγής;  Είναι αυστηρά επαγγελματικούς λόγους ή απλά ένα παιχνίδι;  Ενώστε τον εορτασμό της Εθνικής μας Coin Εβδομάδας με μια ματιά στο νόμισμα σε όλο τον κόσμο.
  Ευρώ
  Το ευρώ είναι το αποτέλεσμα της πιο σημαντικής νομισματικής μεταρρύθμισης στην Ευρώπη από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία. . Διαβάστε τα τελευταία σχετικά με το πώς η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το χειρισμό της κρίσης του χρέους.
  Γιεν
Το γιεν είναι ένα από τα πιο συχνά αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης currencies.Get κόσμο τα τελευταία νέα σχετικά με το τι επιπτώσεις μια μεγάλη καταστροφή που είχε στην αξία του
  Πέσο
  Τα πιο διαπραγματεύσιμα νομίσματα της Λατινικής Αμερικής, το πέσο χρησίμευσε επίσης ως το πρότυπο για πολλά άλλα νομίσματα. . Το έκανε πρόσφατα νέα για τα κέρδη του.
Κέρδισε
  Το κέρδισε ήταν σε χρήση εδώ και χιλιάδες χρόνια, και θα μπορούσε να επηρεασθεί θετικά σε περίπτωση πολύ-πολυσυζητημένα συμφωνία περνάει.
Δηνάριο
  Πριν από το δηνάριο, η χώρα αυτή χρησιμοποιήθηκε η ρουπία.  Πρόσφατες εκθέσεις δείχνουν ότι μια βιομηχανία εξακολουθεί να καλεί τις πολιτικές και οικονομικές πυροβολισμούς.

  Ριάλ
  Το Ριάλ εισήχθη για πρώτη φορά το 1798 ως ένα νόμισμα, και η χώρα που χρησιμοποιεί γιόρτασε πρόσφατα την επέτειο αυτή.
  Ρουπία
  Η λέξη "ρουπία" προήλθε από αυτό. . Η χώρα στην οποία έχει χρησιμοποιήσει αντιμετωπίζει πρωτοφανή υψηλά ποσοστά σε ένα καυτό εμπόρευμα.
Λίρα
Το σπίτι της λίρας έκανε ένα πέρασμα για το ευρώ να διατηρήσει το νόμισμά της. Η τέταρτη-πιο διαπραγματεύσιμα νομίσματα στον κόσμο, έχει αυτή τη διάκριση, καθώς και μια ειδική κέρματος απεικονίζεται μια νέα πριγκίπισσα.
  Σεκέλ
  Η σεκέλ έχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Η χώρα που χρησιμοποιεί παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο τρόπο για τους τουρίστες για να πάει πίσω στο χρόνο, καθώς και.
  Φράγκο
  Αποτελεί το νόμιμο χρήμα που χρησιμοποιούνται αυτή τη χώρα πρέπει να αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης ως εδώ καλά. Τι θα συμβεί στην οικονομία, αν η απαγόρευση που συζητούν περνάει;
  Rand
  Αυτό το επίσημο νόμισμα παίρνει το όνομά του από την κορυφογραμμή αυτή η πόλη είναι χτισμένη. . Η χώρα μας θα φιλοξενήσει μια σημαντική εκδήλωση το 2012.
  Σελίνι
  Το σελίνι έχει νόμιμο χρήμα από το 1962, και η χώρα καταγωγής του, έχει στην επικαιρότητα πρόσφατα, λόγω των περιστατικών στα οποία εμπλέκονται τα απαγορεύει.
  Λίρα
  Η λίρα διαθέτει συνήθως μια εικόνα αυτού του ανθρώπου.  Η χώρα ξεκίνησε πρόσφατα τις εμπορικές τους σε ένα από τα σύνορά της.
Naira
Το επίσημο νόμισμα της χώρας αυτής είναι δαπανώνται όλο και περισσότερο σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο κλάδο, μια ευπρόσδεκτη απόσπαση της προσοχής από τα πρόσφατα γεγονότα.
. 
 Δολάριο
Δεν είναι ο "e pluribus Unum" έκδοση, δολάριο της χώρας αυτής ήταν γύρω από το 1858. Το έθνος φιλοξένησε επίσης ένα μεγάλο γεγονός πρόσφατα.
Ρούβλι   Αυτό το όνομα νόμιμο χρήμα που υποτίθεται ότι προερχόταν από αυτό το ρήμα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας