Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Οι celebrities που έχουν το δικό τους νησί

ΔΕΙΤΕ: Το... φυσάνε το παραδάκι!

Βγάζουν εκατομμύρια λεφτά το χρόνο και έχουν την οικονομική άνεση να είναι ιδιοκτήτες ολόκληρων νησιών. Όταν δεν φωτογραφίζονται στο κόκκινο χαλί, πολλοί απ΄αυτούς βρίσκουν καταφύγιο στο μικρό παράδεισο τους.

Johnny Depp, Μπαχάμες

Η ταινία «Pirates of the Caribbean» ήταν η αφορμή να επισκεφτεί ο Johnny Depp τις Μπαχάμες και να τις ερωτευτεί!  Το «Little Halls Pond Cay» στοίχισε 3,6 εκατομμύρια στον ηθοποιό, ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι τα πάντα εκεί θα δουλεύουν με ηλιακή ενέργεια. Και πλούσιος και οικολόγος...



Mel Gibson, Νησιά Φίτζι

Ο Mel Gibson είναι Αυστραλός, οπότε επέλεξε τα νησιά Φίτζι για καταφύγιό του. Το νησί «Mago» αγοράστηκε για 15 εκατομμύρια δολάρια και είναι από τα μεγαλύτερα του Ειρηνικού Ωκεανού.



David Copperfield, Μπαχάμες

Γείτονας με τον Johnny Depp είναι David Copperfield. Σο νησί «Musha Cay» ο διάσημος μάγος έχει φιλοξενήσει σταρ, όπως ο John Travolta και η Oprah Winfrey.



Shakira, Μπαχάμες

16 εκατομμύρια δολάρια πλήρωσε η λατίνα σταρ, Shakira, για το «Bonds Cay» στις Μπαχάμες. Ο ιδιωτικός παράδεισος της τραγουδίστριας σύντομα θα έχει εκθέματα ζωγραφικής και τέχνης, αφού η Shakira θέλει να δώσει βοήθεια σε νέους καλλιτέχνες να βγουν στο προσκήνιο.



Nicolas Cage, Μπαχάμες

Τους φόρους του δεν τους πληρώνει ο Nicolas Cage, αλλά το νησάκι του το θέλει! Το «Leaf Cay» στις Μπαχάμες είναι κοντά στο νησί του Johnny Depp, ενώ έχει παραλίες που θα ζήλευαν πολλοί!



Eddie Murphy, Μπαχάμες

Είναι από τους ηθοποιούς που πληρώνονται καλά, οπότε εκτός από αμάξια και σπίτια φυσικό είναι να έχει και το δικό του νησί! Τις Μπαχάμες επέλεξε και ο Eddie Murphy. Το «Rooster Cay» έγινε ιδιοκτησία του κωμικού το 2007 για 15 εκατομμύρια δολάρια.



Celine Dion, Κιουμπέκ

Την ιδιαίτερη πατρίδα της, το Κιουμπέκ, επέλεξε η Celine Dion για τον ιδιωτικό της παράδεισο. Το «Ile Gagnon» διαθέτει ένα πύργο γαλλικού στυλ και, αν και δεν βρίσκεται στις Μπαχάμες, είναι ιδιαίτερα πολυτελές.





http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας