Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Nέο Astra 2.0 CDTI


Μόλις 4,5 λίτρα/100 χλμ!

Η Opel προσφέρει τώρα το πετρελαιοκίνητο Astra των 160 ίππων με το τεχνολογικό πακέτο ecoFLEX και την προηγμένη λειτουργία Start/Stop, που μεταφράζεται σε πλεονεκτήματα για το περιβάλλον και την τσέπη του καταναλωτή. Η οικονομία μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 0,8 λίτρα ανά 100 χλμ. (μείωση 13%).

Στο μεικτό κύκλο, το Start/Stop μειώνει τις μέσες εκπομπές CO2 του πεντάθυρου Astra από 129 σε 119 γραμμάρια το χιλιόμετρο, και την κατανάλωση από 4,9 σε 4,5 λίτρα / 100 χλμ. Συνοψίζοντας, το Astra συνδυάζει εξαιρετική απόδοση με υψηλές επιδόσεις αφού αποδίδει 160 ίππους και 350 Nm ροπής. Το Astra Sports Tourer με το Τεχνολογικό Πακέτο ecoFLEX είναι εξίσου εντυπωσιακό: Καταναλώνει τώρα 4,7 λίτρα diesel ανά 100 χλμ. αντί 5,1 λίτρα και παράγει 124 γραμμ. CO2/χλμ., αντί 134 γραμμάρια.

Εισάγοντας τη λειτουργία Start/Stop στο Τεχνολογικό Πακέτο ecoFLEX η Opel κάνει ένα ακόμα βήμα προόδου στη μείωση της κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων. Το σύστημα έχει εξελιχθεί στους κόλπους της εταιρίας και πρόσφατα υιοθετήθηκε στο νέο Corsa 1.3 CDTI ecoFLEX, που συνδυάζει απόδοση 95 ίππων με κατανάλωση 3,5 λίτρων/100 χλμ., και εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα: 94 γρ./χιλιόμετρο.

Το Start/Stop διατίθεται αυτή τη στιγμή με τα Opel Agila, Corsa και Astra. Μέχρι την άνοιξη του 2012, η εταιρία θα προσφέρει 34 συνδυασμούς αυτοκινήτων/κινητήρων με τέτοια τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων όλων των βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων Astra με μηχανικό κιβώτιο.

Το σύστημα Start/Stop του Opel Astra 2.0 CDTI περιλαμβάνει πάνω από 20 επιμέρους συστήματα και νέα εξαρτήματα, όπως:

• Πιο ανθεκτικό μοτέρ μίζας για αξιόπιστη λειτουργία σε όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.
• Υψηλής απόδοσης μπαταρία AGM (Absorbent Glass Mat), που διασφαλίζει μέγιστη αξιοπιστία του ηλεκτρικού συστήματος και δυνατότητα επανεκκίνησης του κινητήρα χωρίς καθυστέρηση ανά πάσα στιγμή.
• Ευφυές σύστημα ελέγχου μπαταρίας με αισθητήρα που υπόσχεται αξιοπιστία και σταθερή λειτουργία.
• Ειδικό σύστημα διαχείρισης ενέργειας που είναι υπεύθυνο για την χωρίς προβλήματα επανεκκίνηση του κινητήρα.
• Διακόπτη Start/Stop με ένδειξη ‘eco’ για μηχανική απενεργοποίηση του συστήματος.

Το τεχνολογικό πακέτο ecoFLEX του Astra 2.0 CDTI διατίθεται αντί 300 ευρώ (προτεινόμενη λιανική τιμή με ΦΠΑ) και στην Ελλάδα θα προσφέρεται από το 2012.

Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας