Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Τέλεια ενθαρρυντικά λόγια Για Ραγισμένες Καρδίες!

 Broken Hearted
Υπάρχουν παρά πολλά άτομα που αντιδρούν άσχημα  Στον τερματισμό των σχέσεων.
Σε αντίθεση με ό, τι θα μπορούσε να εξετάσει να γίνει δυστυχισμένος και κατάθλιψη δεν είναι η σωστή προσέγγιση για να αντιδράσει σε ένα διάλειμμα επάνω. Φυσικά, αυτά τα συναισθήματα θα είναι υφιστάμενες ,,,.. Οι ακόλουθες λέξεις του υποστήριξη για αποθαρρυμένοι πρέπει να σας δώσει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουν και να γίνει πέρα ​​από αυτό που περνάτε.
Αν μια σχέση τελειώνει δεν έχει σημασία πόσο επώδυνο θα έπρεπε να επικεντρώνεται στην κίνηση, όπως επίσης και του επιτρέπει να προχωρήσει. Εξαρτάται συνήθως από το πόσο ισχυρή είστε ακόμα Προτείνω μείωση δεσμούς με το πρόσωπο, ειδικά αν δεσμός τους ήταν επικίνδυνα ή έληξε τρομερά.
Εάν η σχέση έληξε με φιλικό διακανονισμό, τότε στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται ελαχιστοποίηση των δεσμών. Για τους σκοπούς της επίτευξης προόδου, 
Με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθεί η τάση να κολλήσει για να την εταιρική σχέση ή έχουν ελπίδα ότι  θα μπορούσε να συμφιλιώσει. Εάν μπορείτε να διακόψουμε άμεσα την επικοινωνία για περίπου ένα εξάμηνο, τότε θα γίνει μια χαρά.
Παράλληλα, το άτομο θα είναι πιθανότατα από το σύστημά σας και να συνομιλεί μαζί τους, δεν θα σας δεν θα φέρει πόνο. . . 
Broken Hearted Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να ξέρετε είναι ότι η ζωή έχει πραγματικά συνεχίσουμε. Το περισσότερο χρόνο που υπάρχουν με τη θλίψη, πολλοί παράγοντες και τις ευκαιρίες που μπορεί να σας προσπεράσει.
Αυτό είναι ακριβώς αυτό που προκαλεί γενικά ένα πολύ πιο δυσφορία τους ανθρώπους, το ποσό του χρόνου πλαίσιο, προσπάθειες και τις πηγές που έχουν χάσει στο πλαίσιο της σχέσης. Ξέχνα το, να προχωρήσουμε και να ξεκινήσετε από την αρχή για ένα νέο ρεκόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας