Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τα 5 πιο ασυνήθιστα μπαρ στον κόσμο.

5. Το Red Sea Star

Στα νερά της Ερυθράς Θάλασσας, ένα από τα «υποβρύχια Θαύματα του Κόσμου», ένα μοναδικό πόλο έλξης δημιουργήθηκε: ο Ερυθρός Αστέρας Θάλασσα, στον κόσμο πρώτη υποβρύχια μπαρ και εστιατόριο.

4. Guacara Taina

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στη Δομινικανή Δημοκρατία, Guacara Taina είναι η μόνη υπόγειο μπαρ / κλαμπ χτισμένο μέσα σε ένα φυσικό σπήλαιο. Βρίσκεται εξήντα πόδια κάτω από την επιφάνεια της γης και έχει χωρητικότητα 3.000 ατόμων. Guacara Taina απλώνεται σε τρεις ορόφους, φυσικά, διακοσμημένα με σταλακτίτες και σταλαγμίτες.
3. Baobab Tree Bar

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό το δέντρο Baobab είναι περίπου 6.000 ετών. Αυτό το καθιστά ένα από τα πιο παλιά πράγματα που ζουν στη γη! Αυτό το συναρπαστικό Baobab, που βρίσκεται στο Sunland Baobab στην Modjadjiskloof, η Νότια Αφρική είναι η πατρίδα του Δικηγορικού Συλλόγου δέντρων καθώς επίσης και ένα κελάρι κρασιού.
2. Cova d'en Xoroi

Γνωστή για την εκπληκτική θέα στην κορυφή ενός λόφου της, Cova d'en Xoroi είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να απολαύσετε το ποτό σας. Η ντίσκο-μπαρ βρίσκεται στο θρυλικό βράχια της Cala'en Porter και έχει γίνει ένα από τα κύρια τουριστικά αξιοθέατα της Cala'en Porter θέρετρο, στη νότια ακτή της Menorca.
1. HR Giger Bar σε Gruyères, Ελβετία

Το HR Giger Bar, γνωστός και ως μπαρ Skeleton, έρχεται σε αντίθεση δραματικά με την ελβετική βουκολικό τοπίο. Το HR Giger Bar σχεδιάστηκε από τον Hans Rudi Giger, ο βραβευμένος με Όσκαρ Ελβετός ζωγράφος, γλύπτης και σκηνογράφος. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας