Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Το σημερινό κουπόνι

Πλούσιο σε συμμετοχές το πρόγραμμα της Πέμπτης στο οποίο κυριαρχούν οι πρώτες αναμετρήσεις των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η διοργάνωση είναι αρκετά δύσκολη ομως σε πολλά ζευγάρια παρατηρείται σημαντική διαφορά δυναμικότητας και οι ισχυρότερες ομάδες έχουν ένα προβάδισμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα λείψουν πλήρως οι αιφνιδιασμοί. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Τα μεγαλύτερα φαβορί της ημέρας είναι  η Αίντχόφεν στο 1.35 και στο 1.30, η Λάτσιο στο 1.30, η Παρι Σεν Ζερμέν στο 1.30, η φιλοξενούμενη Ρούμπιν Καζάν στο 1,40 η Αλκμαάρ που παίζει στο 1.30 η Ατλέτικο Μαδρίτης στο 1.40, ενώ στο 1.50 και στο 1.45 προσφέρονται και οι νίκες της Αντερλεχτ, της Κλαμπ Μπριζ και της Μακάμπι Χάιφα.

Πιέσεις δέχτηκε στο 1.70 ο άσος της Ντιναμό Κιέβου που θα υποδεχτεί την Στόουκ και υποχωρούν στο 1.60 το Αννόβερο και στο 1.65 η Κοπεγχάγη. Στο ΠΑΟΚ-Τότεναμ η τιμή του διπλού κινήθηκε ανοδικά φτάνοντας και στο 2.35. Σε μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της ημέρας η Φούλαμ θα υποδεχτεί την Τβέντε με τον άσο να φτάνει και στο 2.10, ενω υποχωρεί στο 2.20 το διπλό της Σάλκε.

Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Ζυρίχης με την Σπόρτινγκ Λισ., όπως και της Μπέρμιγχαμ με την Μπράγκα και σχεδόν κάθε αποτέλεσμα δέιχνει πιθανό. Ενα από τα φαβορί της ημέρας θα είναι η Ουντινέζε που υποδέχεται την Ρεν και με σύμμαχο την έδρα έχει ένα καθαρό προβάδισμα.

Κινήθηκε ανοδικά η τιμή της Αούστρια Βιέννης και ανέβηκε στο 2.60, με το διπλό της Μέταλιστ να υποχωρεί και στο 2.45. Πιέστηκε και το διπλό της Λοκομοτίβ Μόσχας που παίζει μέσα στο Γκρατς με την τιμή των φιλοξενούμενων να πέφτει και στο 2,35.

Στο Ευρωμπάσκετ τέλος, η Γαλλία λογίζεται ως το φαβορί από τις εταιρίες στο παιχνίδι με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ τον πρώτο λόγο έχει η Ρωσία, απέναντι στην Σερβία και η Λιθουανία, κόντρα στην Σλοβακία.

www.kingbet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας