Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Οι 10 πιο ισχυρές μάρκες στον κόσμο...

[Google.jpg]Ο μόλις 10-year-old Google είναι η πιο ισχυρή μάρκα στον κόσμο, ακολουθούμενη από την General Electric και η Microsoft, σύμφωνα με μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από BrandZ δείκτη Millward Brown. Η έρευνα καθορισμένες τιμές τους σε διάφορες μάρκες με βάση την οικονομική τους δύναμη και την ψυχολογία των καταναλωτών.


[Google.jpg]
Μια πινακίδα έξω από τα κεντρικά γραφεία της Google στο Mountain View της Καλιφόρνια
Google, με αξία μάρκας 66.434.000.000 $, είναι η πιο ισχυρή μάρκα στον κόσμο. Ο παγκόσμιος γίγαντας μηχανή αναζήτησης ξεκίνησε ως ένα ερευνητικό πρόγραμμα τον Ιανουάριο του 1996 από τον Larry Page και Sergey Brin, δύο μαθητές Ph.D στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, στην Καλιφόρνια. Google Inc ιδρύθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου, 1998, στο γκαράζ ενός φίλου στο Menlo Park, Καλιφόρνια. Η εταιρεία, γνωστή για τις καινοτομίες του και καταπληκτικό ρυθμό ανάπτυξης, εισήχθη στις 19 Αυγούστου 2004. Σελίδα και μηχανή αναζήτησης Brin ήταν αρχικά ονομαζόταν BackRub. «Google» Το όνομα προήλθε από «googol», που αναφέρεται στον αριθμό εκπροσωπείται από ένα 1 ακολουθούμενο από 1-100 μηδενικά. Eric E. Schmidt είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Google, ενώ συνιδρυτή Sergey Brin και Larry Page είναι Πρόεδρος Τεχνολογίας και Προϊόντων πρόεδρο, αντίστοιχα. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο NASDAQ με το σύμβολο GOOG. «Google» είναι πλέον ένα ρήμα, που έχουν βρει τη θέση της στο λεξικό. Σημαίνει «να χρησιμοποιήσει τη μηχανή αναζήτησης της Google να λάβει πληροφορίες στο Διαδίκτυο».
[GE.jpg]
General Electric πρόεδρος Jeffrey Immelt R.
Αξίας του εμπορικού σήματος της General Electric έχει υπολογιστεί σε 61,880 δισ. δολάρια, καθιστώντας το δεύτερο πιο ισχυρό εμπορικό σήμα στον κόσμο. Η GE είναι μια γιγαντιαία αμερικανική πολυεθνική, με έδρα το Fairfield, Connecticut, που ασχολούνται με την τεχνολογία και τις υπηρεσίες βιομηχανίες. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο σε όρους χρηματιστηριακής αξίας. Ο διάσημος εφευρέτης Thomas Alva Edison άνοιξε ένα νέο εργαστήριο στο Menlo Park, New Jersey το 1876, όπου το ηλεκτρικό λαμπτήρα πυρακτώσεως εφευρέθηκε. Από το 1890, Edison διαμόρφωσε το Edison General Electric Company. Το 1879, Elihu Thomson και Edwin J. Χιούστον αποτέλεσαν τη Thomson-Houston Electric Company για να ανταγωνιστεί Edison είναι εταιρεία. Ωστόσο, το 1892, και οι δύο εταιρείες συγχωνεύτηκαν για να γεννήσει η General Electric Company. GE σιγά-σιγά άρχισε να διαφοροποιήσει τις δραστηριότητές της. Σήμερα οι επιχειρήσεις της επεκτείνονται σε τεχνολογίες των πληροφοριών, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, η βιομηχανική τεχνολογία, την αεροπορία, την υγειονομική περίθαλψη, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, ταινίες και ψυχαγωγίας, θεματικά πάρκα, μηχανές, ασφάλιση, κλπ. Στην Ινδία, επίσης, της GE απολαμβάνει ευρεία παρουσία. Jeffrey Immelt είναι πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της GE? Ενώ Keith Sherin είναι η CFO, και ο Robert Wright είναι η GE αντιπρόεδρος.
[Microsoft.jpg]
Το λογότυπο της Microsoft στο γραφείο της εταιρείας στην Herndon, Virginia.
Η Microsoft Corporation είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λογισμικού στον κόσμο, με την παγκόσμια ετήσια έσοδα πάνω από 44.280 εκατομμύρια δολάρια. Με αξίας του εμπορικού σήματος των 54.951.000.000 $, είναι επίσης η τρίτη πιο ισχυρό εμπορικό σήμα του πλανήτη. Ο Μπιλ Γκέιτς, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, είναι ο εκτελεστικός πρόεδρος του γίγαντα του λογισμικού που ίδρυσε μαζί με τον Paul Allen το 1975. Στις 25 Ιουνίου, 1981, συστάθηκε η εταιρία. Στις 12 Αυγούστου 1981, η IBM εισήγαγε τον προσωπικό υπολογιστή της, με 16-bit του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, MS-DOS 1.0. Στις 26 Φεβρουαρίου, 1986, η Microsoft μετακόμισε στο εταιρικό πανεπιστημιούπολη στο Redmond, Ουάσιγκτον, και στις 13 Μαρτίου 1986, η Microsoft απόθεμα πήγε κοινό. Στις 22 Μαΐου 1990, η Microsoft εγκαινίασε τα Windows 3.0. Στις 20 Νοεμβρίου του 1985, η Microsoft κυκλοφόρησε την πρώτη επίσημη έκδοση του Microsoft Windows, αρχικά μια γραφική επέκταση για το MS-DOS το λειτουργικό του σύστημα. Gates είναι εξίσου θαυμάζεται για την διορατικότητά του και επικρίθηκε για την τακτική των επιχειρήσεων του. Ο Steve Ballmer είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ενώ Ray Ozzie είναι επικεφαλής αρχιτέκτονας λογισμικού. Η Microsoft απασχολεί 76.000 άτομα σε ολόκληρη 102 χώρες.
[Coca + Cola.jpg]
Το εξωτερικό της Coca-Cola Τρία κεντρικά γραφεία στην Ατλάντα, Γεωργία.
Αξίας του εμπορικού σήματος της Coca-Cola έχει υπολογιστεί σε 44.134 εκατομμύρια $, γεγονός που καθιστά foruth ισχυρότερη επωνυμία στον κόσμο. Η Coca-Cola, ένα ανθρακούχο αναψυκτικό, προοριζόταν ως φάρμακο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, όταν εφευρέθηκε το 1885 από το Δρ John Pemberton Stith σε Covington, Γεωργία. Ήταν τότε που ονομάζεται γαλλικό κρασί Coca Pemberton του. Εταίρους και λογιστή Pemberton, Frank M Robinson, πρότεινε το όνομα και έγραψε «Coca-Cola», το διάσημο πλέον σήμα κατατεθέν στο μοναδικό σενάριο του. Η Coca-Cola εξαγοράστηκε από επιχειρηματία Asa Griggs Candler το 1887 και ενσωματώθηκε ως η Εταιρεία Coca Cola το 1892. Griggs έκανε το σήμα, έχει δύναμη για να υπολογίζει μέσα από στρατηγικές μάρκετινγκ του. Η Coca-Cola πουλήθηκε σε φιάλες, για πρώτη φορά στις 12 Μαρτίου 1894. Το 1919, μια ομάδα επενδυτών με επικεφαλής τον Ernest Woodruff και WC Bradley αγόρασε την The Coca-Cola Company για 25 εκατομμύρια δολάρια. Η Coca-Cola είναι επίσης πιο γνωστό εμπορικό σήμα στον κόσμο. E Neville Isdell είναι πρόεδρος της εταιρείας και διευθύνων σύμβουλος.

[Κίνα Mobile.jpg +]
Δύο άνδρες με τα πόδια παρελθόν το λογότυπο της China Mobile στο Chengdu, στην Κίνα 's νοτιοδυτική επαρχία του Σιτσουάν.
China Mobile είναι η 5η πιο ισχυρή μάρκα στον κόσμο με αξία 41.214 εκατομμύρια $. China Mobile Communications Corporation, επίσης γνωστή ως China Mobile ή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, είναι η Κίνα ο μεγαλύτερος πάροχος κινητής τηλεφωνίας. Είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο τηλέφωνο ανάλογα με τον αριθμό των συνδρομητών, με πάνω από 296 εκατομμύρια πελάτες. Με κύκλο εργασιών που δεν υστερεί σε Vodafone, η οποία κατέχει το 3,3% της China Mobile. Μια κρατική επιχείρηση, ήταν αναδύθηκαν μέσα από την προηγούμενη μονοπωλιακή China Telecom το 2000, και τώρα έχει 65% μερίδιο της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής κινεζική αγορά κινητής τηλεφωνίας. China Mobile είναι η μεγαλύτερη εταιρεία με έδρα στο Χονγκ Κονγκ. Wang Jianzhou είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Telecom μεγάλες του.
[M@rlboro.jpg]
Altria Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος είναι Louis Camilleri.
Αξίας του εμπορικού σήματος Marlboro του έχει υπολογιστεί σε 39.166 εκατομμύρια $, γεγονός που καθιστά το 6ο πιο ισχυρό εμπορικό σήμα. Marlboro, πραγματοποιούνται από Altria, είναι καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο CIG @ rette μάρκα. Είναι γνωστή για τις διαφημίσεις πινακίδα του και διαφημίσεις περιοδικών του Marlboro Man. Philip Morris, με έδρα το Λονδίνο cig @ rette κατασκευαστή, δημιούργησε μια νέα θυγατρική Υόρκη το 1902 να πωλεί αυτοκίνητα περισσοτέρων του CIG της @ rette εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων Marlboro.
Marlboro, στη συνέχεια, ξαφνικά παραπαίει άσχημα στην αγορά μέχρι τη δεκαετία του 1950, όταν έκανε μια διασκεδάζων θορυβωδώς επιστροφή μετά την εισαγωγή μιας νέας εικόνας καουμπόη για την μάρκα. Οι πωλήσεις εκτινάχθηκαν κατά 5.000%. Marlboro με ένα φιλτραρισμένο άκρη ξεκίνησε το 1955. Η μάρκα είναι το όνομά του από Great Marlborough Street, η θέση της αρχικής εργοστάσιο του Λονδίνου. Ρίτσμοντ, Βιρτζίνια, είναι τώρα η θέση του μεγαλύτερου Marlboro CIG @ rette εργοστάσιο παραγωγής.
[Wal-Mart.jpg]
Ένας πελάτης αφήνοντας ένα Wal-Mart κατάστημα στην Κλίντον, Μέριλαντ. Έβδομος στον κόσμο, πιο ισχυρό εμπορικό σήμα, η Wal-Mart, εκτιμάται ότι είναι αξίας $ 36,880 δις. Wal-Mart Stores είναι ένα αμερικανικό νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου και μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης στον κόσμο. Είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης εργοδότης, η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής πώλησης ειδών παντοπωλείου, και ο μεγαλύτερος πωλητής παιχνιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ιδρύθηκε από τον Sam Walton, ο οποίος άνοιξε το πρώτο της Wal-Mart κατάστημα του με έκπτωση σε Rogers, Αρκάνσας, το 1962. Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 31 Οκτωβρίου του 1969, και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 1972. Sam Walton πέθανε στις 5 Απριλίου 1992, στην ηλικία των 74. Η χήρα του Ελένη R Walton, κόρη του Αλίκη L Walton, και οι γιοι Jim C Walton, ο John Walton Τ και S Robson Walton, το καθένα με μια προσωπική περιουσία 20,5 δισ. δολαρίων, έχουν όλες κατατάσσεται μεταξύ των πλουσιότερων Αμερικανών από το Forbes. H Lee Scott είναι η Wal-Mart CEO, ενώ S Robson Walton, είναι πρόεδρος της λιανικής γίγαντα.
[Citi.jpg]
Charles Prince είναι πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.
Citi η 8η ισχυρότερη επωνυμία στον κόσμο, με εκτιμώμενη αξία των 33.706.000.000 $. Citigroup Inc διαμορφώθηκε μετά την 140 δισεκατομμυρίων δολαρίων συγχώνευση της Citicorp και της Travelers ομάδα στις 7 Απριλίου 1998 έως δημιουργήσει τη μεγαλύτερη οικονομική οργάνωση του κόσμου υπηρεσίες. Η εταιρία απασχολεί σχεδόν 300.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Οι ταξιδιώτες ιδρύθηκε το 1864 στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ. Δεν αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης σε ασφαλιστικές και είναι γνωστή για τις πολλές πρωτιές της βιομηχανίας: η πρώτη πολιτική της αυτοκινητοβιομηχανίας, η πρώτη εμπορική πολιτική των αεροπορικών εταιρειών, και η πρώτη πολιτική για τα διαστημικά ταξίδια. Στη δεκαετία του 1990, πέρασε μέσα από μια σειρά συγχωνεύσεων και εξαγορών. Ήταν αγοράστηκε από Primerica το 1993, αλλά η προκύπτουσα εταιρεία διατήρησε το όνομα ταξιδιώτες. Το 1995, έγινε η ομάδα ταξιδιώτες. Το αγόρασε Aetna είναι κτηματικές και ατυχημάτων το 1996. Citicorp ήταν ο απόγονος της First National City Bank, που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη. Ήταν ένα από τα παλαιότερα τραπεζών στις Ηνωμένες Πολιτείες (που ιδρύθηκε το 1812), και είχε τη μεγαλύτερη διεθνή παρουσία υποκατάστημα οποιασδήποτε Ηνωμένες Πολιτείες έδρα της τράπεζας. Στη δεκαετία του 1960 και του 1970, ο πρόεδρος Walter Wriston οδήγησε την τράπεζα σε κρατικά ομόλογα και syndication δανείου. Ήταν Writsen ο οποίος οδήγησε την τεχνολογία των καρτών ΑΤΜ πριν από την τις τράπεζες. Έχει, επίσης, με αιχμή του δόρατος την αλλαγή της ονομασίας σε Citibank στα τέλη της δεκαετίας του 1970. Charles Prince, διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της Citigroup, κατά τη διάρκεια μιας αποκαλυπτήρια τελετή για νέο λογότυπο της ομάδας, στη Σεούλ
[IBM.jpg]
Το λογότυπο της IBM μπροστά από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Σεούλ της Νότιας Κορέας.
International Business Machines Corporation, που ονομάζεται επίσης IBM ή «Απέραντο Γαλάζιο», είναι μια πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας υπολογιστών με έδρα το Armonk, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Μέχρι το 2006 ήταν η μεγαλύτερη εταιρεία υπολογιστών στον κόσμο, αλλά παραχώρησε σήμερα την πρώτη θέση στην Hewlett-Packard. Με πάνω από 350.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, η IBM είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της τεχνολογίας των πληροφοριών στον κόσμο. Η εταιρεία, η οποία έγινε η IBM ιδρύθηκε το 1888 ως Herman Hollerith και η Tabulating Εταιρεία Machine. Ήταν ενσωματωθεί ως Computing Tabulating Corporation εγγραφής (CTR) στις 15 Ιουνίου 1911, και ήταν εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης το 1916. IBM υιοθέτησε το σημερινό της όνομα το 1924, όπου έγινε μια εταιρεία Fortune 500. Samuel Palmisano J είναι η IBM Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος.
[Toyota.jpg]
Το εταιρικό λογότυπο της εταιρείας αυτοκινήτων Toyota στην ετήσια Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι.
Toyota με εκτιμώμενη αξία του εμπορικού σήματος των 33.427.000.000 $ είναι η 10η ισχυρότερη επωνυμία στον κόσμο. Η Toyota Motor Corporation είναι μια ιαπωνική πολυεθνική εταιρεία και η μεγαλύτερη εταιρεία αυτοκινήτων στον κόσμο που κατασκευάζει αυτοκίνητα, φορτηγά, λεωφορεία, και τα ρομπότ. Η έδρα της Toyota βρίσκονται στην Toyota, Aichi, Ιαπωνία. Είναι η όγδοη μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο με έσοδα ύψους 179 δισ. δολαρίων από το 2006.
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1937 από Kiichiro Toyoda ως ένα υποπροϊόν από την εταιρεία Toyota του πατέρα του Industries να δημιουργήσουν αυτοκίνητα. Δημιούργησε, αρχικά ως τμήμα της Toyota Industries, πρώτος τύπος του προϊόντος Μια μηχανή το 1934 και το πρώτο επιβατικό αυτοκίνητο του το 1936. Η Toyota Motor Co ιδρύθηκε ως ανεξάρτητη εταιρεία το 1937. Παρά το γεγονός ότι το ιδρυτικό όνομα της οικογένειας Toyoda, το όνομα της εταιρείας άλλαξε, ώστε να σημαίνει το διαχωρισμό της εργασιακής ζωής των ιδρυτών της από τη ζωή στο σπίτι, να απλοποιηθεί η προφορά, και να δώσει στην εταιρεία μια ευτυχισμένη αρχή. Η Toyota θεωρείται πιο τυχεροί από Toyoda στην Ιαπωνία. Katsuaki Watanabe είναι η Toyota, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, ενώ Fujio Cho είναι πρόεδρος. Shoichiro Toyoda είναι επίτιμος πρόεδρος της εταιρίας? Hiroshi Okuda είναι ανώτερος σύμβουλος? Και Katsuhiro Nakagawa είναι αντιπρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας