Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζονται οι ελληνικές μάχες στο Europa League


Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων και οι καλύτερες φάσεις στον Ant1

Οι μεγάλες μάχες του «Europa League» συνεχίζονται για 3η χρονιά ζωντανά στον ΑΝΤ1. Οι ελληνικές ομάδες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και βάζουν τα δυνατά τους για να περάσουν στους 32 του «Europa League».

Ταυτόχρονα, οι δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζονται ανάμεσα σε ομάδες – θρύλους του Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου. Ο ΑΝΤ1 θα συνεχίσει να μας μεταφέρει τον παλμό της μεγάλης Ευρωπαϊκής Διοργάνωσης από τη μαραθώνια εκπομπή «EUROPA LEAGUE LIVE», όπου με τις ζωντανές μεταδόσεις, θα φτάσουμε μέχρι τον τελικό του Βουκουρεστίου στις 9 Μαΐου 2012.

Αύριο Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, οι 48 ομάδες που συνεχίζουν στο «Europa League», ξεκινούν την προσπάθεια για να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Στις 19.00 Λοκομοτίβ Μόσχας Vs ΑΕΚ. Ζωντανά από τη Μόσχα ο τελικός της ΑΕΚ. Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να φύγουν νικητές από τη Ρωσική πρωτεύουσα και να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Στην περιγραφή του αγώνα ο Τάσος Κολλίντζας και στο ρεπορτάζ ο Απόστολος Νταλούκας.

Στις 22.05 ΠΑΟΚ Vs Σάμροκ Ρόβερς. Ο Ευρωπαϊκός ΠΑΟΚ, από την έδρα του, κυνηγάει με πάθος τη νίκη απέναντι στην πιο ιστορική ομάδα της Ιρλανδίας. Στην περιγραφή του αγώνα ο Μιχάλης Τσώχος και στο ρεπορτάζ Γιώργος Μπούζος.

Αμέσως μετά, «EUROPA LEAGUE LIVE» με τον Ιάκωβο Φιλιππούση. Πλούσιο ρεπορτάζ με όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τις σημαντικότερες φάσεις, τα καλύτερα στιγμιότυπα των υπόλοιπων αγώνων της βραδιάς και όλα τα γκολ της 3ης αγωνιστικής των Ομίλων!/
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας