Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Internet και στα 70 τους χρόνια,


Όταν η Wikipedia, το YouTube, το Skype, LiveJournal, Photoshop, και ICQ εμφανίστηκε, πολλοί άνθρωποι ήταν στα εξήντα τους. Εδώ είναι Tamara Posisaeva.



Αποφάσισε να πάρει ένα φορητό υπολογιστή για δύο λόγους. Πρώτα απ 'όλα, ότι ήθελε να μιλήσει με την εγγονή της, που σπούδασε στο Μιλάνο, στο Skype. Και ο δεύτερος λόγος ήταν το γεγονός ότι ο σύζυγός της είδε μια διαφήμιση για δωρεάν ένα μήνα μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, έτσι αποφάσισαν να δοκιμάσουν. , Ήταν πολύ πιο δύσκολο από ό, τι είχα σκεφτεί, ώστε σε πρώτη φάση, θα έπρεπε να διαβουλευθεί με τα παιδιά τους στο τηλέφωνο πολύ, αλλά λίγο αργότερα ήταν Ok. Τώρα Tamara ξέρει πώς να σερφάρετε στο διαδίκτυο για να βρει την καλύτερη διαπραγμάτευση για περιηγήσεις διακοπές, και αυτή δεν πρέπει να ενοχλούν πια τα παιδιά της. Έχει μάθει πώς να κατεβάσετε ταινίες, έτσι είναι παρακολουθούσε όλα τα βραβευμένο με Όσκαρ ταινίες του τρέχοντος έτους. »Ομιλία του Βασιλιά" είναι το αγαπημένο της.  Σύζυγος Tamara κατάφερε να βρει τους συμμαθητές του, τον οποίο δεν είχε δει για 50 χρόνια!
  Tamara έχει αγοράσει ένα ηλεκτρονικό βιβλίο και της αρέσει πάρα πολύ! 



Τατιάνα Manaeva είναι 73, ζει με τον σύζυγό της. Και οι δύο είναι συνταξιούχοι. Η κόρη τους, τους έδωσε έναν υπολογιστή για να παίξει , αλλά δεν ήταν αρκετό για αυτούς, έτσι ώστε σε πρώτη φάση, θα εγκατασταθεί ICQ. Μετά από αυτό, έμαθαν πώς να κατεβάσετε ταινίες και μουσική, πώς να στέλνετε e-mails, και πώς να μιλήσει για το Skype. Και οι δύο προτιμούν να διαβάζουν ειδήσεις στο Διαδίκτυο, επειδή νομίζουν ότι είναι διαφορετικό από αυτό που δείχνουν στην τηλεόραση. Θέλουν να ξέρουν τι συμβαίνει στη χώρα τους, .
Vasily Manaev είναι 80. Εκείνος θέλει να ξέρει πώς ο υπολογιστής λειτουργεί, πώς είναι τοποθετημένα, σε αντίθεση με τη γυναίκα του που είναι περισσότερο σε Wikipedia. Ασχολείται με προγράμματα υπολογιστών, και θέλει να γνωρίζει τις διαφορές μεταξύ τους. Τελευταίες Το πάθος του είναι το Picasa.


Ντμίτρι Borisovich Lomonosov είναι 86 και  Στην αρχή, είχε τη δική του ιστοσελίδα, όπου μοιράστηκε τις αναμνήσεις του για τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο 2. Τώρα έχει ένα blog, όπου μιλά για τον πόλεμο, τον τρόπο που μια τακτική στρατιώτης βλέπει. Εκεί λέει για τους ήρωες του θανάτου, και προδότες, τους φόβους, το θάρρος, και η νίκη. Αναγνώστες του αφήνουν σχόλια και να του ζητήσω να κρατήσει στο γράψιμο, και είναι πολύ χαρούμενος γι 'αυτό. Αυτό που είναι δυσαρεστημένοι με το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που αποκαλούν τους εαυτούς τους Ναζί, και να γράψουν όλα τα είδη των δυσάρεστα πράγματα γι 'αυτόν. Σε αυτές τις στιγμές, αισθάνεται πολύ πικρή.



Lubov Pushina, 74, είναι ένας επιστήμονας. Έχει γίνει παρακολούθηση αποθήκες φυσικού αερίου για πάνω από 15 χρόνια. Οι υπολογιστές και το διαδίκτυο έκανε την επεξεργασία των πληροφοριών πολύ πιο εύκολο γι 'αυτήν. Εκτός από την εργασία, οι υπολογιστές βοηθούν την επικοινωνία με άλλους ανθρώπους, ιδιαίτερα με granddaugter της από το Λονδίνο. Είναι e-mails με την ίδια, αλλά δεν ξέρει πώς να την κλήση στο Skype ακόμα. Πρόσφατα αγόρασε ένα online θερμάστρα αερίου! Lubov, σε αντίθεση με τους φίλους της ίδιας ηλικίας, δεν φοβάται τον υπολογιστή και να απολαμβάνει την εξερεύνησή του.



Ernst Boyarsky, 72 ήταν πάντα τη χρήση του υπολογιστή για την εργασία. Τώρα είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής ζωής του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας