Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Τα 10 πιο ρομαντικά μέρη για να ενισχύσετε τα συναισθήματα της αγάπης σας .ειναι μεσα και η Σαντορίνη !

Η πιο ρομαντικά Μαλδίβες Place (North Male Atoll)   

Αυτό το μέρος ονομάζεται παράδεισος επί της γης. Πολύ όμορφο δώρο της φύσης. Θα πρέπει να   πάτε εκεί με τη φίλη / φίλο σας και να απολαύσετε τη ρομαντική τοποθεσία, καθώς και γοητευτική καιρικές συνθήκες. Αυτή η εκπληκτική περιοχή είναι ένας συνδυασμός από φοινικόδεντρα, όμορφη θάλασσα και λευκή άμμο. Μπορείτε να περπατήσετε με τους αγαπημένους σας σε μια ρομαντική διάθεση κανείς δεν θα σας ενοχλήσει κανείς.

Η πιο ρομαντικά Μαλδίβες Place (North Male Atoll)
Η αγάπη είναι η πιο δελεαστική εμπειρία? Είναι ένας συνδυασμός βαθιά αισθήματα των δύο ατόμων. Όταν αυτό το όμορφο σχέση δημιουργία δύο άτομα δεν χρειάζεται κανένα άλλο πρόσωπο.
Τα πουλιά αγαπούν συχνά θέλετε διαφυγή σε μια θέση όπου μπορούν να περνούν το χρόνο τους μαζί με καμία διαταραχή. Θέλουν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της ζωής που είναι γεμάτη από αγάπη, ειλικρίνεια και το ειδύλλιο στο σημείο όπου η ατμόσφαιρα είναι καθαρή attractable και ρομαντική.
Εάν έχετε μια ειλικρινή εραστή που γίνεται η ζωή σας, την καρδιά και το χαμόγελο τότε θα πρέπει να επισκεφθείτε μαζί με τα σημεία που κάνουν την αγάπη σας πιο αξέχαστη, γλυκιά και πιο αξιόπιστη.

Dive Σπίτι, Μπαλί (Ινδονησία) Το Μπαλί είναι ένα υπέροχο ρομαντικό μέρος που δεν έχετε δει ακόμα. Αυτό το μέρος είναι καλυμμένο με λεπτό δάσος και εκπληκτική ορυζώνες. Αυτή η περιοχή πράσινο παρέχει πολύ  αγάπη . Μπορείτε να επισκεφθείτε οποιοδήποτε σημείο στο εκεί ελεύθερα και να απολαύσετε τις πολύτιμες στιγμές με τους εραστές σας. Μπορείτε να γιορτάσετε ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας με τους αγαπημένους σας σε ένα ευχάριστο και ήσυχο περιβάλλον. Μπορείτε να δείτε διαφορετικά σημεία που οργανώνονται για τους λάτρεις της κοντά στη θάλασσα.
Dive Σπίτι, Μπαλί (Ινδονησία)

Central Park της Νέας Υόρκης (ΗΠΑ)
Wow! τι μια καταπληκτική θέση για τον σκοπό ρομαντισμό. Αυτό είναι ένα από τα όμορφα πάρκα του κόσμου. . Η πιο όμορφη ώρα για sex είναι όταν στην εποχή του φθινοπώρου το χρώμα των δέντρων έχει αλλάξει δραματικά σε θέση.
Central Park της Νέας Υόρκης (ΗΠΑ)

Πράγα (Τσεχία)
. Κυρίως οι άνθρωποι περνούν τις διακοπές τους με την οικογένεια ή τους φίλους. Οι εραστές μπορούν να περπατήσουν μαζί και μπορούμε να πούμε εύκολα αίσθημα της καρδιάς σε μια αγάπη και μια φιλική θέση. Αυτό το μέρος είναι πιο κατάλληλο για ρομαντισμό και την αγάπη.
Πράγα (Τσεχία)

Πύργος του Άιφελ, Παρίσι (Γαλλία)
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγάλη ρομαντική άνθρωποι του κόσμου ζουν στο Παρίσι. Ο Πύργος του Άιφελ είναι ένα πιο αξιόπιστο και άνετο μέρος για τους λάτρεις. Μπορείτε να δείτε την υπέροχη θέα του Παρισιού για την κορυφή του Πύργου του Άιφελ. Κατά τη στιγμή της νύχτας, όταν τα όμορφα και πολύχρωμα φώτα του Πύργου είναι στη σκηνή είναι φανταστική εδώ δεν είναι λέξεις που καθορίζουν την υπέροχη ατμόσφαιρα.
Πύργος του Άιφελ, Παρίσι (Γαλλία)

Βενετία (Ιταλία)
Αυτή η καταπληκτική πόλη είναι ένας συνδυασμός του παλιού και του σύγχρονου πολιτισμού, τέχνης και του πολιτισμού. Σε αυτή την πόλη υπάρχουν πολλά ρομαντικά μέρη. Κυρίως ζευγάρια έρχονται εδώ και να γιορτάσουμε την ρομαντικές στιγμές της ζωής. Αν θέλετε κάνετε τις πολύτιμες στιγμές σας με τον εραστή σας πιο αξέχαστη και μεγάλη θα πρέπει να περάσει αυτές της Βενετίας.


Κλεοπάτρα Καίσαρα (Αίγυπτος)
Αυτό το μέρος έχει μια γεμάτη ρομαντική ιστορία. Οι ιστορίες της άμμου στις όχθες του ποταμού μοιάζει μια υπέροχη ρομαντική θέα. Ο λαός της Αιγύπτου είναι διάσημο στον τομέα της ομορφιάς. Αν θέλετε να συναντήσει τον αγαπημένο σας σε μια αξιοπρεπή και ήσυχη ρομαντικό μέρος θα πρέπει να πάτε εκεί. Μπορείτε να απολαύσετε την έξοδο από τον τρόπο ζωής της ερήμου και όμορφους ανθρώπους.
Πολύ ρομαντικό μέρος Αίγυπτο

Βιέννη (Αυστρία)
Βιέννη έχει μια μεγάλη ιστορία του πολιτισμού και της φύσης του. . Μπορείτε να πάτε  ένα ταξίδι κάτω από την πάροδο μνήμης που κατέχουν το αγαπημένο σας πρόσωπο που αγαπά πραγματικά. Θα πρέπει να πάτε εκεί και να επισκεφθείτε το υπέροχο Μουσείο Καλών Τεχνών, το Μουσείο Sigmund Freud και Belvedere .
Βιέννη (Αυστρία), ρομαντικό μέρος

Οία, Σαντορίνη (Ελλάδα)
Το ιδανικό μέρος όπου μπορείτε να δείτε το ηλιοβασίλεμα.  Τι καλύτερο από  ένα ευχάριστο και γεμάτο ρομαντική φως του ήλιου στον ουρανό της αγάπης; Δεν μπορείτε να το φανταστείτε, μέχρι να επισκεφτείτε αυτό το μέρος με τον εραστή σας.
Οία, Σαντορίνη (Ελλάδα) ρομαντικό μέρος

Grand Canyon, Αριζόνα (ΗΠΑ)
Είναι ένα μεγάλο φαράγγι του ποταμού Κολοράντο. Οι τοίχοι που έχουν διαμορφωθεί γύρω από τον ποταμό βαμμένο σε κίτρινο πορτοκαλί χρώμα. Αυτό το μέρος προσελκύει το πραγματικό τους εραστές για να έρθουν εκεί και να περάσουν το γοητευτικό στιγμές της ζωής.
Grand Canyon, Αριζόνα (ΗΠΑ)
Μοιραστείτε το .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας