Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Περιποίηση Προσώπου Με Φυσικό σαπούνι και γάλα

Αν ψάχνετε για σπιτικές θεραπείες ακμής και συμβουλές για την περιποίηση προσώπου δέρματος. Έχουμε συλλέξει μερικές χρήσιμες συμβουλές από την υγεία και το δέρμα τους εμπειρογνώμονες φροντίδα. Το γάλα ήταν πάντα γνωστή για τη μεγάλη επιπτώσεις της στην φροντίδα του ξηρού τους τύπους δέρματος. Ως Μάλιστα, στο παρελθόν, οι άνθρωποι που θα μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά, λουσμένη στο γάλα για να διατηρήσει τη νεο λαία ή να κάνει το δέρμα απαλό.

www.monoedo1.blogspot.com


κατσικίσιο γάλα   σαπούνι κάνει μια άριστη επιλογή για όποιον ενδιαφέρεται να παράσχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα του δέρματος. Πολλοί τύποι.. χειροποίητο σαπούνι περιλαμβάνουν κατσικίσιο γάλα των συστατικών, επειδή αυτό το στοιχείο έχει μεγάλη ενυδατικές ιδιότητες, εξάλλου, κατσίκες σαπούνι γάλα περιέχει επίσης μια σημαντική ποσότητα βιταμινών πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που αυξάνει την απαλότητα του δέρματος και μειώνει την ξηρότητα δυσφορία κατά τη χειμερινή περίοδο.

Κατσίκες Ακμή διορθωτικά μέτρα Γάλα Σαπούνι και Φροντίδα Προσώπου

* Αν ψάχνετε για σπιτικές θεραπείες ακμής και συμβουλές για την περιποίηση προσώπου δέρματος.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν με ακμή. Η ακμή δεν είναι επιλεκτικό. Δεν επιδιώκεται απλώς μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

* Είναι μια δερματική πάθηση που επηρεάζει πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους διαφόρων ηλικιών. Θα βρείτε βοήθεια για την ακμή μέτρων δεν ήταν πάντα εύκολο, για πολλούς ανθρώπους. Αν είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους, ίσως έχετε ψάξει σε λάθος μέρη. Υπάρχει σπιτικό ακμής ένδικα μέσα που βρέθηκαν με τη χρήση δύο ποικιλίες του φυσικού, σπιτικό, σαπούνι ονομάζεται σαπούνι αίγειο γάλα.

Υπάρχουν και άλλα συστατικά σε αίγες σαπούνι γάλακτος που συμβάλλουν στην ποιότητα του προϊόντος.

* Τι είναι το σαπούνι γάλα φυσικό κατσικίσιο; Πρόκειται για ένα σπιτικό σαπούνι που περιέχει φυσικά συστατικά όπως: φρέσκο ​​κατσικίσιο γάλα, λάδι αβοκάντο, λάδι babassu, βούτυρο κακάο, έλαιο καρύδας, το φοινικέλαιο και πιο ουσιαστικά πράγματα.

* Οι έμπειροι κατασκευαστές σαπούνι ξέρουν πώς να βιοτεχνίας τέλεια αυτό το σαπούνι σε δύο ποικιλίες: ένα σαπούνι και υγρό σαπούνι. Αυτό το σαπούνι σπιτικό μπορεί να περιέχουν φυσικά αιθέρια έλαια όπως: μέντα, λεβάντα, πορτοκάλι εσπεριδοειδών ή και περισσότερο. Μπορούν επίσης να έρθουν, Au φυσικό ή unscented που δεν προστίθεται άρωμα. Οι έμπειροι κατασκευαστές σαπούνι ξέρει πώς να συνδυάσει τα φυσικά συστατικά για να παρέχει μια μακράς διαρκείας φόρμουλα και υψηλής σαπούνι κατσικίσιο γάλα ποιότητας.

Φυσικό σαπούνι αίγειο γάλα και κρέμα

* Πώς είναι φυσικό σαπούνι αίγειο γάλα διαφορετικό από ό, τι μοντέρνο, εμπορικό, το σαπούνι; Είναι εξαιρετικά ήπια και απαλή, μη ερεθιστικό, φυσικά, ενυδατική και καταπραϋντική για το δέρμα. σαπούνι κατσικίσιο γάλα δεν υπήρχε κανένα από τα επιβλαβή χημικά και απορρυπαντικά που βρέθηκαν στη σύγχρονη σαπούνι. Περιέχουν αντι-βακτηριακή, απόσμηση, χαλαρωτικό, ηρεμιστικό, ενυδάτωση, καθαρισμό και αναζωογονητικό ιδιότητες.

* Είναι μεγάλη για ξηροδερμία, φαγούρα στο δέρμα, ευαίσθητο δέρμα και ακμή. Αυτό φυσικά, σπιτικά, σαπούνι προσφέρει πολλαπλά οφέλη φροντίδας του δέρματος. Είναι υγιεινή και θρεπτική για το δέρμα. Αυτά τα φυσικά σαπούνια είναι οι καλύτερες θεραπείες ακμής σπιτικό.

Έτσι, το γάλα σε γενικές γραμμές περιέχει πρωτεΐνες, γαλακτικό οξύ και βιταμίνες Α και D που φέρνουν τη δύναμη και απαλότητα στο δέρμα. Ωστόσο, οι αίγες σαπούνι το γάλα είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων λόγω του υψηλού επιπέδου ανοχής της: έχει το πιο κοντινό pH στο ανθρώπινο δέρμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από τα άτομα με αλλεργίες στο γάλα της αγελάδας. Στην πραγματικότητα, ακόμη και ως βασικό τρόφιμο, κατσικίσιο γάλα είναι καλύτερα ανεκτή δοθεί η ομοιότητα με μητρικό γάλα στη μικρή μοριακή δομή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας