Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο Παράδεισος των λουλουδιών Απολαύστε ( 22 φωτογραφίες)


Al Ain Παράδεισο, όπως είναι γνωστό, έχει βρει το δρόμο του στο βιβλίο Γκίνες των Παγκόσμιων Ρεκόρ - που την έχει αναγνωρίσει ως ο μεγαλύτερος κήπος του κόσμου - για δεύτερη φορά.
Πολλοί επισκέπτες είπε ότι ήταν μια μοναδική εμπειρία για να δείτε τα εκατομμύρια των λουλουδιών σε διάφορα χρώματα, τους τύπους και τις ρυθμίσεις - σε μια πόλη γνωστή για τους αμμόλοφους της ερήμου της και ένα ξηρό περιβάλλον.

Ο κήπος καταλαμβάνει σήμερα έκταση 21.000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των διαδρόμων και διαβάσεις πεζών της εσωτερικής μήκους 2.400 μ. περίπου πάνω από το διπλάσιο νωρίτερα το μέγεθός του.

Αξιοθέατα:
Σήμερα αριθμεί 2.965 καλάθια λουλουδιών, αντί της προηγούμενης 2500 καλάθια, εκτός από τις πυραμίδες λουλουδιών. Ένα θέατρο και χώρο συνάντησης έχουν επίσης προστεθεί στο πάρκο.

Μια μικρογραφία Πύργος του Άιφελ, με ύψος 12 μέτρα και εξοπλισμένα με εκλεπτυσμένο φωτισμό, έχει ανεγερθεί για να προσθέσετε περισσότερο αισθητική αξία του πάρκου. Al Ain Paradise περιλαμβάνει επίσης 95 μέτρων μήκους ροή νερού.
Έχει σχεδιαστεί με τη μορφή ενός φυσικού φράγματος βράχο, όπου το νερό ρέει μέσα σε μια κυκλική πορεία.


Απολαύστε 22  φωτογραφίες



www.monoedo1.blogspot.com






www.monoedo1.blogspot.com

www.monoedo1.blogspot.com











www.monoedo1.blogspot.com


www.monoedo1.blogspot.com

www.monoedo1.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας