Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Pippa Middleton έλαβε μέρος σε επίδειξη μόδας





. Pippa Middleton έλαβε μέρος
στη μόδα πανεπιστήμιο δείχνει παρόμοιες με εκείνες για τις οποίες η Κέιτ προσέλκυσε πρώτα το μάτι του πρίγκιπα Γουίλιαμ.
Pippa έλαβε μέρος σε επίδειξη μόδας φιλανθρωπία του σχολείου στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης το 2004, στην ηλικία των 20. Ήταν μαζί με έναν αριθμό φοιτητών στο μοντέλο ρούχα της Vivienne Westwood και ο Jean-Paul Gaultier. Η παράσταση φιλοξενήθηκε από το Channel Four πρόγραμμα ανάγνωσης ειδήσεων Jon Snow και ο κωμικός Miles Jupp. Ένας φίλος πανεπιστήμιο ήταν εισηγμένες όπως λέει, "Μόλις Pippa έφτασε στο Εδιμβούργο, ήταν επιμελής σχετικά με την ένωση με το δικαίωμα κοινωνικό κύκλο. Ήταν πολύ όμορφο για αυτό, αλλά αρκετά αδίστακτος στην καλλιέργεια του δικαιώματος φίλους". αδελφή Kate Pippa προσέλκυσε την εθνική προσοχή, το 2002, μετά φορώντας ένα see-through φόρεμα σε επίδειξη μόδας στο πανεπιστήμιο. Το μαύρο και το τυρκουάζ δημιουργία, με τη μόδα απόφοιτος Charlotte Todd, πωλήθηκε για £ 78,000 σε μια δημοπρασία στο κεντρικό Λονδίνο τον Μάρτιο του 2011.
Pippa Middleton, ο οποίος χρονολογεί αυτήν την περίοδο η πόλη τραπεζίτη Άλεξ Loudon, επισημάνθηκε συνάντηση με τον πρίγκηπα Χάρι στην παμπ troubador στην Τσέλσι τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο. Pippa και Harry έχουν παραμείνει καλοί φίλοι μετά το γάμο βασιλικό στο 29 Απριλίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας