Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Τα 25 πιο ακραία γυναικεία σώματα

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
                                                Αυτή η θέση είναι για τις 25 πιο ακραία γυναικεία σώματα ποτέ από το μεγαλύτερο προς το μικρότερο, πιο μεγαλύτερη, πιο μικρότερη, πιο διάτρηση, πιο δυνατά, πιο παλιά και ούτω καθεξής ... Ας ξεκινήσουμε με τον αριθμό 1, Svetlana Pankratova, που έχουν μεγαλύτερη πόδια στον κόσμο . Απολαύστε το!
1. Ta μακρύτερα πόδια στον κόσμο  



www.monoedo1.blogspot.com


Σβετλάνα Pankratova κατέχει τη μεγαλύτερη πόδια στον κόσμο.

καρφίτσες Της τεντώσει σε μια μακρά 132 εκατοστά. Ο κ. Pingping, το μικρότερο άτομο στον κόσμο που απεικονίζεται με Svetlana παραπάνω, μόλις ήρθε μέχρι τα γόνατά της κ. Pankratova σε αυτή τη φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε για να σηματοδοτήσει την έναρξη του νέου Guinness Book of World Records. 

    
    2. Noorsyaidah, μεταλλικά σύρματα Μεγαλώνοντας σε Σώμα

  
WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
   

Μεταλλικά σύρματα περίπου 10-20 εκατοστά αυξηθεί από το σώμα της γυναίκας! Παιδαγωγών, Noorsyaidah, από την Ινδονησία, υποστηρίζει μεταλλικά σύρματα έχουν αυξηθεί από το σώμα της για 20 χρόνια. Προεξέχουν από το στήθος και την κοιλιά της, που αρχικά διατηρούνται snapping μακριά και εξαφανίζονται στη συνέχεια, ένα μήνα αργότερα, μεγάλωσαν πίσω και τώρα συνεχίζουν να παίρνουν ολοένα και περισσότερο έως ότου η αδελφή Noorsyaidah του περιποιήσεις τους.
3. Παλιά ολλανδική γυναίκα που κατάπιε 78 μαχαιροπίρουνα


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
  
Οι χειρουργοί είχαν εμβρόντητοι όταν οι ακτίνες Χ έδειξαν 78 είδη μαχαιροποιίας σε 52-year-old, το στομάχι Margaret Daalman του. Μετά βλέπουμε την σάρωση γραμματέας του κτηματομεσίτη είναι ποιος ήταν διαμαρτύρονταν για πόνο στο στομάχι, δήλωσε: "Δεν ξέρω γιατί, αλλά ένιωσα μια ώθηση να φάει τα ασημικά - δεν θα μπορούσα να βοηθήσω τον εαυτό μου."
4. Τροποποιημένο Κυρία La Negra με κέρατα, τατουάζ, γρατζουνιά, τρυπήματα και η γλώσσα split

 
WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
 

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM





La Negra είναι ένα κορίτσι αφίσα για τροποποίηση madams. Έχει κέρατα, τατουάζ, γρατζουνιά, τρυπήματα και η γλώσσα split. Ωστόσο, παρά την εμφάνισή της, της Αργεντινής μητέρα του-συναντά κανείς με λίγη αποδοκιμασία από τους γονείς στις πύλες σχολείο και λέει ότι «δεν θα μπορούσε φροντίδα λιγότερο« τι σκέφτονται οι άλλοι από freaky φετίχ της.
5.  130 ετών Sakhan Dosova -

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
                                                                                                             η πιο παλαιότερη Στα 130-χρόνια-μικρά, Sakhan Dosova, από το Καζακστάν πιστεύεται ότι είναι ο γηραιότερος άνθρωπος που ζουν στον κόσμο - ήττα πλησιέστερου ανταγωνιστή της από 16 χρόνια. Το VIP ΟΑΠ πιστεύει μακροζωία της είναι όλα χάρη στην αίσθηση του χιούμορ, που διαμένουν μακριά από τα γλυκά και το γιατρό.
6.  μακρύτερη τρίχα του κόσμου
  

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM


  μακρύτερη τεκμηριωμένη μαλλιά στον κόσμο ανήκει σε Xie Qiuping από την Κίνα σε 5.627 m (18 ft 5.54 in), για μετρήσεις στις 8 Μαΐου, 2004. Έχει αυξανόμενη τα μαλλιά της από το 1973 από την ηλικία των 13 και δεν έχει σχέδια για να κάνετε κράτηση σε Vidal Sassoon για pixie περικοπή αυτής της σεζόν οποτεδήποτε σύντομα.
7. μικρότερη από τη μέση του κόσμου    


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM

μέση Cathie Jung είναι περίπου το ίδιο μέγεθος με ένα κανονικό βάζο της μαγιονέζας (λιγότερο από 15in). Η νοικοκυρά Κονέκτικατ λέει ότι είναι ήδη φορώντας έναν κορσέ καθημερινά για τα τελευταία 12 χρόνια και φοράει σήμερα ένα 24 ώρες την ημέρα. "Μάλλον έχουν περίπου 100 από αυτούς», λέει. Φάτε την καρδιά σας έξω Μις Von Teese.
8. μακρύτερη καρφιά στον κόσμο


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM

Lee Redmond από τις ΗΠΑ, δεν έχει κόψει τα νύχια της από το 1979, αυξάνεται και προσεκτικά μανικιούρ μπορούν να καταλήξουν σε ένα συνολικό μήκος 8.65 m (28 ft 4.5 in), όπως μετράται στο σύνολο των Lo Show Dei εγγραφής στην Ισπανία στις 23 Φεβρουαρίου 2008. Και, το πιο περίεργο από όλα; Είναι ένα κομμωτήριο!
9. μακρύτερη γλώσσα του κόσμου    


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM

Γερμανική μαθήτρια Annika Irmler έχει έγλειψε μια θέση στο Βιβλίο Ρεκόρ Γκίνες με επιβλητικό επτά εκατοστά γλώσσα της. Σχολίασε: «Οι φίλοι μου έλεγε πάντα είχα μια απίστευτα μακριά γλώσσα - θα μπορούσα να κάνω πολλά χρήματα με αυτό μια μέρα."
10. Ο κόσμος πιο διάτρητος

 
WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM



Με 9 Αύγ 2001, Elaine Davidson από το Εδιμβούργο, είχε ένα ρεκόρ σύνολο των 720 piercings. Έσπασε το ρεκόρ πρώτη Μάη του 2000, όταν μια Guinness World Records υπάλληλος της εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι 462 τρυπήματα σε διάφορα μέρη του σώματός της, περιλαμβανομένων 192 στις περιοχή του προσώπου της και μόνο.
11. Την πιο ευέλικτη
 

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
    

Norkulunga Buthelezi, αλλιώς γνωστή ως θεωρείται το πιο ευέλικτο γυναίκα το «φίδι γυναίκα στον κόσμο. Ανακαλύφθηκε σε ένα ολλανδικό talent show είναι σε θέση να λυγίσει σπονδυλική της στήλη προς τα πίσω και τυλίξτε τα πόδια της γύρω από το κεφάλι της με την slithery χάρη ενός κόμπρα.
12. Ο κόσμος είναι πιο τεράστιας     


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM


Κιμ Γκούντμαν από τις ΗΠΑ, μπορεί να σκάσει μάτια της σε μια προεξοχή 12 mm (0,47 in) πέραν υποδοχές των ματιών της. Τα μάτια της μετρήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη, στις 2 Νοεμβρίου 2007 και κατά πολύ τις αποστάσεις σε κάποια από τα αρσενικά διεκδικητές. Είναι απλώς μας ή μήπως κάποιος άλλος αισθάνομαι λίγο άρρωστος κοιτάζοντας αυτό;
13. Mini μαμά 

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM

Σε απόσταση μόλις 3ft 9ins ψηλός, Karina λευκό είπε ότι ποτέ δεν θα μπορούσε να είναι μαμά. Εκφράστηκαν φόβοι ότι μικροσκοπικά καρέ της, η οποία προκαλείται από μια σπάνια πάθηση της ανάπτυξης, δεν θα υποστηρίξει μια πρόσκρουση της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, το 33-year-old αποδείχθηκε γιατροί λάθος όταν έπεσε έγκυος το περασμένο έτος και γέννησε ένα υγιές μωρό σε 33 εβδομάδες.
14. ψηλότερη γυναίκα στον κόσμο  


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM


Yao Defen της Κίνας, υποστηρίζει ότι είναι το ψηλότερο γυναίκα στον κόσμο, παρά το Guinness Book of World Records καταγραφής Αμερικανός, Sandy Allen, υπό τον τίτλο αυτό. Ο ευγενικός γίγαντας ζυγίζει 200 ​​κιλά (440 λίβρες), έχει μέγεθος 26 (ΗΠΑ) / 78 (ΕΕ), τα πόδια και να στέκεται σε μια επιβλητική 7'9 "(236,2 εκατοστά) ψηλά.
15. μικρότερη γυναίκα του κόσμου 


WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM


Αυτό πιστεύεται ότι είναι μικρότερη γυναίκα στον κόσμο με διαστάσεις μόλις 79cms ψηλά στην ηλικία των 19. Zhu Haizhen, από την Κίνα, έχει προσγειωθεί μια θέση στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το πιο μικρό καθιστικό ενήλικο θηλυκό, ζυγίζει μόλις 10 κιλά (£ 22).
16. παλαιότερο διαβίωσης στον κόσμο σιαμαία δίδυμα

  

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
  
 
Abigail και Βρετάνη Hensel, που μόλις γιόρτασε τα 18α γενέθλιά τους, είναι η παλαιότερη συνδεδεμένα δίδυμα στον κόσμο. Παρά την κοινή χρήση ενός οργάνου, που παίζουν βόλεϊ και μπάσκετ, να κολυμπήσετε ... ακόμη και οδηγούν αυτοκίνητο. Δεν είναι μόνο καταπληκτικά τα κορίτσια μπορεί να κάνει τόσα πολλά, αλλά ότι είναι εδώ καθόλου.
17. ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
    

Της Νότιας Κορέας βαρών πρωτοπόρος Jang Mi-έτρεξε αγωνίστηκαν με το μέγεθος της, ως έφηβος, αλλά τώρα είναι ισχυρότερη γυναίκα του κόσμου. Ζυγίζοντας μέσα σε £ 275, Jang κέρδισε η άρση βαρών το χρυσό στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου στο έξοχος-βαρέων βαρών τάξης σε μια σειρά από ρεκόρ ανελκυστήρες.
18. παλαιότερα η μαμά του κόσμου

 
WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM


Omkari Panwar, 70, από την Ινδία πρόσφατα έγινε παλαιότερα μαμά του κόσμου να γεννήσουν δίδυμα. "Αν είμαι πιο παλιά η μητέρα του κόσμου δεν σημαίνει τίποτα για μένα», είπε. "Απλά θέλω να δω νέα μωρά και τη φροντίδα μου για αυτούς, ενώ είμαι ακόμα σε θέση."
19. γρηγορότερος ακροβάτης του κόσμου    

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
   

 20. Ο κόσμος είναι πιο χειρουργικά ενισχυμένης
WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
  Cindy Τζάκσον κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για την κατοχή περισσότερων αισθητική χειρουργική από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο που έχουν υποβληθεί περισσότερες από 30 διαδικασίες, που περιλαμβάνουν: ένα full face-lift, τρία "μίνι" πρόσωπο-ανελκυστήρες, τρεις βλεφάρου ιατρεία, μία άνω χείλος ανελκυστήρα, λιποαναρρόφηση, δύο πράξεις μύτη, αύξηση του μαστού ... ο κατάλογος συνεχίζεται!
21. περισσότερα τατουάζ γυναίκα του κόσμου
 

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
   


Ενώ οι περισσότερες γυναίκες στα εξήντα τους σχέδιο για να αποσυρθεί από τις δουλειές της ζωής, αυτή η σφαίρα-trotting γιαγιά, Isobel Varley, δεν έχει τέτοια στρατηγική. Κρατώντας το ρεκόρ για τα περισσότερα τατουάζ γυναίκα στον πλανήτη, Isobel ταξίδια από χώρα σε χώρα χωρίς μια προσοχή στον κόσμο, παρουσιάζοντας τα τατουάζ της.
22. πιο ισχυρή πνεύμονες του κόσμου
 

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM


Jill Drake, από Tenterden, Kent κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο κραυγή του κόσμου. Έχει μόνο συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να φωνάζουν τόσο δυνατά όταν επισκέφθηκε το Millennium Dome, όπου φωνάζω της πήρε μετρηθεί και ήταν έκπληξη για να ανακαλύψει ότι της ουρλιαχτά ήταν 129 ντεσιμπέλ - πιο δυνατά από οποιονδήποτε άλλο πάνω στη γη.
23. μεγαλύτερα φυσικά στον κόσμο boobs
  

www.monoedo1.blogspot.com
  

Norma Stitz γένος Annie Χόκινς-Turner της Γεωργίας, είναι ο υπερήφανος κάτοχος του τεράστια στήθη απεικονίζεται ανωτέρω με κάθε boob ζυγίζει περίπου 28 κιλά. Το 1999, το Guinness Book of World Records της που ονομάζεται ως η γυναίκα με το μεγαλύτερο φυσικό του κόσμου στήθη και ότι κατέχουν το μεγαλύτερο στηθόδεσμο που έγινε ποτέ.
24. ταχύτερα το στόμα του κόσμου
 

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM
  

Fran Capo είναι η ταχύτερη γυναίκα μιλά στον κόσμο σε 603,32 λέξεις σε 54,2 δευτερόλεπτα. Αυτό είναι 11 λέξεις ένα δευτερόλεπτο! Fran έσπασε πραγματικά αυτό το ρεκόρ δύο φορές, την πρώτη φορά για την «Larry King Live Show» στις 5 Μαρτίου 1986 μιλώντας 585 WPM και τη δεύτερη φορά στο Guinness μουσείο στο Λας Βέγκας. Φτου!
25. γρηγορότερη γυναίκα στον κόσμο στα πόδια
   

WWW.MONOEDO1.BLOGSPOT.COM

Florence Griffith Joyner, το παρατσούκλι FloJo, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ των γυναικών στα 100 μέτρα από τις 16 Ιουλίου, 1988. Εκείνη τη μέρα εκείνη χρονομετρημένος έναν χρόνο 10,49 δευτερόλεπτα επίσημα κάνοντάς την τον ιδιοκτήτη της ταχύτερης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας