Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Dragon Age Legends στο Facebook

Προσφέρει κάτι διαφορετικό στο Facebook

Η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα χθες την κυκλοφορία του Dragon Age Legends, του δωρεάν RPG που μπορούν να δοκιμάσουν όλοι στο Facebook.

Το Dragon Age Legends, που αποτελεί το προϊόν της συνεργασίας ανάμεσα στη BioWare και στο EA2D studio της Electronic Arts, προεκτείνει το ομώνυμο βραβευμένο της franchise και προσφέρει κάτι διαφορετικό στο Facebook, καθώς το παιχνίδι είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Dragon Age II που κυκλοφορεί στα καταστήματα. Μάλιστα, όσοι ασχοληθούν με το Dragon Age Legends έχουν την ευκαιρία να ξεκλειδώσουν πέντε αποκλειστικά αντικείμενα για το παιχνίδι τους! Επιπλέον, αν έχει στην κατοχή του και άλλους τίτλους της BioWare, όπως το Mass Effect 2 για παράδειγμα, κερδίζει κι άλλα αντικείμενα για τον χαρακτήρα του στο ίδιο το Dragon Age Legends!

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στα Free Marches, την βασική τοποθεσία του Dragon Age II, και συνδυάζει turn-based tactical μάχες με το co-operative gameplay. Κάθε παίκτης, μαζί με τους φίλους του, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι γεμάτο μάχες και δύσκολες αποστολές. Όπως σε όλα τα κλασσικά RPGs, οι παίκτες κερδίζουν θησαυρούς και μοιράζονται αντικείμενο με τους φίλους τους μετά από κάθε μάχη, για να βελτιώσουν τις ικανότητες του χαρακτήρα τους και την ισχύ του βασιλείου τους.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν! Αρχίστε κι εσείς τις μάχες στην επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook.

Πηγή: gamebot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας