Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Λαχτάρησαν στην Κύπρο

Στο πρόσφατο ταξίδι της Ζέτας στο νησί της Αφροδίτης, σύμφωνα  με το
περιοδικό CIAO, ο Μιχάλης εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με το νεοαποκτηθέν αυτοκίνητό του, προκειμένου να κάνει έκπληξη στην αγαπημένη του.

Η Ζέτα ενθουσιασμένη, επιβιβάστηκε και ξεκίνησαν τις βόλτες. Σε μία από αυτές, κατευθυνόμενοι από τη Λευκωσία, όπου διαμένουν, προς τη Λάρνακα, ένα ταξί έπεσε με δύναμη πάνω τους, χτυπώντας τους στο πίσω μέρος.

Η Ζέτα, που σύμφωνα με τις μαρτυρίες δε φορούσε ζώνη, χτύπησε ελαφρά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Σε κατάσταση σοκ ο Μιχάλης, αφού αρχικά βεβαιώθηκε ότι η γλυκιά Ζέτα δεν είχε υποστεί κάτι σοβαρό, την μετέφερε στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Εκεί οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι κάποιες ενοχλήσεις που της παρουσιάστηκαν στον αυχένα ήταν συνέπεια του σοκ που είχε υπέστη και της συνέστησαν να ξεκουραστεί για λίγες ημέρες.
Τελικά, οι βόλτες που σχεδίαζαν στο νησί αναβλήθηκαν, αφού η Ζέτα αποφάσισε να ακολουθήσει τις συμβουλή του γιατρού και να ξεκουραστεί, προκειμένου να μπορεί να είναι δυνατή για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του φιλανθρωπικού talent show του ΑΝΤ1 "Dancing with the Stars 2".
http://markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας