Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Καμία άλλη σαν αυτή τη μάχη!

Καμία άλλη σαν αυτή τη μάχη!

Η σειρά ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα κλέβει την παράσταση στα playoffs της Ευρωλίγκας, με τον ισπανικό Τύπο να κάνει λόγο για σύγκρουση... τρένων!

Η Sport στο πρωτοσέλιδό της τονίζει πως «αρχίζει ο δρόμος για το Final Four» και στο εσωτερικό αναφέρει πως πρόκειται «σύγκρουση... τρένων». Η καταλανική εφημερίδα έχει ακόμη τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να δηλώνει πως «ήρθαμε για να κερδίσουμε, θα είναι δύσκολη αποστολή», με τον «Ζοτς» να... προειδοποιεί άπαντες πως «δεν ήρθαμε στη Βαρκελώνη για τουρισμό».

Η Mundo Deportivo εύχεται η Μπάρτσα «να αρχίσει με νίκη» και εσωτερικό της χαρακτηρίζει τη σειρά με το «τριφύλλι» ως την «τελευταία στάση για το Sant Jordi (σ.σ. τόπος διεξαγωγής του Final Four). Ο Παναθηναϊκός το μόνο εμπόδιο στο όνειρο της υπεράσπισης του τίτλου στο Final Four».

Η Marca της Μαδρίτης... ξέχασε στο πρωτοσέλιδό της τα playoffs, αλλά εντός φιλοξενεί δηλώσεις του Βίκτορ Σάδα, που θέλει τελικό Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης «για να μείνει αξέχαστος».

Τέλος, η As, που δεν κάνει αναφορά για την Ευρωλίγκα, μιλώντας για τη σειρά «των δύο τελευταίων πρωταθλητών Ευρώλίγκας τονίζει πως «ο Παναθηναϊκός είναι ένα υψηλό εμπόδιο για την Μπαρτσελόνα».

http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας