Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

9 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ να φάτε ή να πιείτε μετά τις 21:00!

www.monoedo1.blogspot.com
Ορισμένα τρόφιμα θα πρέπει να αποφεύγεται σε κάθε περίπτωση μετά τις 21:00 Να θυμάστε ότι είστε έτοιμος να ξεκινήσει μία οκτάωρη νηστεία επίσης γνωστή ως ύπνο.
Έτσι, αν κάνετε ένα μεγάλο λάθος στη διατροφή, το σώμα σας δεν έχει καμία πιθανότητα να αποζημιώσει με το κάψιμο επιπλέον θερμίδες.
Αν επαναλάβετε τα λάθη αυτά συνήθως μπορούν να ξεχάσουμε έχοντας ένα φυσικό θεαματική.
Τα καλά νέα είναι ότι είναι καλό να έχουμε μια αργά το βράδυ σνακ πριν από το κρεβάτι - εφ 'όσον επιλέγετε τρόφιμα που θα προωθήσουν την οικοδόμηση άπαχου ιστού και απώλεια λίπους.

1. Γάλα

Αν και θεωρείται μια σχετικά υγιή πηγή πρωτεϊνών και ασβεστίου, το πρόβλημα με
την ανατροπή του ένα ποτήρι γάλα πριν από το κρεβάτι είναι η περιεκτικότητα σε λακτόζη του οποίου βρίσκεται σε αυτό πολλές φορές, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να οφείλονται σε προβλήματα του στομάχου.
Εάν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη, αυτό είναι ένα ποτό που σίγουρα θα θέλετε να αποφύγετε.
Επιπλέον, η λακτόζη είναι ένα σάκχαρο και δεν θέλετε μεγάλες ποσότητες χτυπήσει το σύστημά σας την ώρα του ύπνου. Αν είστε ένας από τους τρεις Αμερικανούς ενηλίκους που έχουν δυσανεξία στη γλυκόζη, η πτώση του σακχάρου στο αίμα μπορεί να οδηγήσει ξυπνάτε τη νύχτα, ενώ τη δύναμη εγκεφάλου σας πεινασμένοι φωνάζει, "Eat!"
Τι πρέπει να γίνει:
Αναμίξτε ένα κούνημα πρωτεΐνη χωρίς λακτόζη. Αυτό εξακολουθεί να παρέχει την κρεμώδη γεύση που είστε πιθανώς αναζητούν, είναι ακόμη υψηλότερη σε περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες του γάλακτος. Έτσι, μπορείτε να χτίσετε το μυ ενώ κοιμάστε βαθειά.

2. Ζυμαρικά

Επόμενη στη λίστα μας από τρόφιμα για να αποφευχθεί πριν από το κρεβάτι είναι μαζική. Εάν, για να κερδίσει τη μάζα, την κατανάλωση υδατανθράκων πριν από μερικά μπορεί να σας βοηθήσει. Βάλτε επιλογές είναι πολύ καλύτερη από τις μάζες του εμβολιασμού ινσουλίνης πριν από το κρεβάτι.
Αυτές οι θερμίδες θα είναι πολύ πιθανό να σταθεροποιηθεί γύρω από τη μέση σας. Η μάζα είναι ένα από τα πιο πλούσια σε θερμίδες πηγές υδατανθράκων γύρω, μπορείτε εύκολα να καταναλώσει 400 θερμίδες ή περισσότερο σε ένα μονό κρεβάτι του πριν από τη σύνοδο.
Τα ζυμαρικά είναι λιγότερο επιβλαβές κατά τις πρώτες ημέρες - για παράδειγμα, πριν ή μετά την προπόνηση σας, όταν το σώμα σας χρειάζεται πραγματικά μια πολύ υψηλότερη συνολική πρόσληψη υδατανθράκων.
Αυτό συμβαίνει όταν το σώμα σας είναι πραγματικά έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν αυτούς τους υδατάνθρακες για να τροφοδοτήσουν τη δραστηριότητά σας και να συμπληρώσετε την υψηλή αποθήκευσης ενέργειας στα κύτταρα των μυών. Σε αυτή την περίπτωση, υποστηρίζετε πραγματικά μακροπρόθεσμο στόχο τους.
Τι πρέπει να γίνει:
Αν θέλετε noodles πριν τον ύπνο, να πάει με κάποια σκουός μακαρόνια αντ 'αυτού. Θα δώσει την ίδια γεύση και υφή όπως τα ζυμαρικά με μόνο ένα κλάσμα των υδατανθράκων.

3. Σοκολάτα

Η σοκολάτα είναι όχι μόνο το μεγαλύτερο ζάχαρη και το λίπος από τα άλλα σνακ αργά το βράδυ. Επίσης περιέχει καφεΐνη. Αν είστε ευαίσθητοι σε αυτό το ερέθισμα, η σοκολάτα μπορεί να σας στερήσει πολύτιμο ύπνο θα πρέπει να επιτρέψει στο σώμα σας να ανακτήσει όσο σκληρή προπονήσεις τους.
Ως αποτέλεσμα, δεν θα κάνετε με την πρόοδο που σε διαφορετική περίπτωση. Εκείνοι που δεν παίρνουν αρκετό ύπνο σε τακτική βάση είναι πολύ πιο πιθανό να υποφέρουν από αυξημένα επίπεδα της κορτιζόλης, η οποία θα ενθαρρύνει ουσιαστικά την διάσπαση του μυϊκού ιστού.
Τι πρέπει να γίνει:
Τρίψτε σοκολάτα σας brownie υψηλή σε πρωτεΐνες. Απλά μίγμα μια σέσουλα σκόνης πρωτεΐνης με σοκολάτα ασπράδι και στη συνέχεια θα τοποθετούνται στο φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα ή λιγότερο.
Θα έχετε μια πρωτεΐνη-συσκευασμένα επιδόρπιο χωρίς καφεΐνη, η οποία θα σκοτώσει κάθε επιθυμία για γρήγορη σοκολάτα.

4. Πίτσα

Ονειρεύεστε της Domino? Αν ναι, δεν είστε μόνοι. Τάξεις Pizza ως ένα από τα πιο λαχταριστά dieters τροφίμων και εκείνων που προορίζονται για την οικοδόμηση των μυών, όπως.
Αλλά αν πρόκειται να έχετε ένα γεύμα της απάτης και απολαύστε ένα κομμάτι ή δύο, φροντίστε να το κάνετε νωρίτερα από 9:00 ή αργότερα.
Pizza περιέχει πάρα πολλές θερμίδες για να πάρει αυτό κοντά στην ώρα του ύπνου, η οποία είναι χειρότερη, θα λάβετε ένα επιπλέον υδατάνθρακες και έτσι πολλά κορεσμένα λίπη που απλά κάθονται στο στομάχι σας, είστε άγρυπνοι στο κρεβάτι τη νύχτα.
Με τα υψηλά επίπεδα της ινσουλίνης από το υδατάνθρακες που μόλις έφαγε, και όλα αυτά τα επιπλέον θερμίδες του λίπους κάθεται στο αίμα, αυτό που έχετε είναι μια συνταγή για το λίπος κέρδος.
Τι πρέπει να γίνει:
Παρακάτω είναι μερικές βραστά αυγά αντ 'αυτού. Θα πρωτεϊνούχων ζωοτροφών το σώμα σας μυς-οικοδόμησης με έναν τόνο της επιπλέον κενές θερμίδες για να πάει μαζί τους.

5. Πιπέρι

Εξετάστε εξυπηρετούν μια γενναιόδωρη μερίδα του πιπεριού πριν τον ύπνο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συμπληρώσετε τη διατροφή σας με μια μεγάλη πηγή πρωτεϊνών και βραδυφλεγή υδατάνθρακες πριν από το κρεβάτι;
Σκεφτείτε ξανά. Ενώ το πιπέρι μπορεί να είναι υγιής, αν γίνει με το σωστό συνδυασμό των συστατικών, που συχνά δεν είναι. Για να κάνετε τα πράγματα χειρότερα μετά από εννέα ώρες, το τσίλι είναι πικάντικο, και μπορεί να καταλήξετε προκαλώντας καούρα, που περιμένει από σένα για ύπνο ήχο.
Ειδικά αν τις πιπεριές πήγε στην προετοιμασία της συνταγή, αυτό είναι ένα που θα θέλετε να αποφύγετε. Πιπεριές τσίλι μπορεί επίσης να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυτό είναι μεγάλη πριν τον ύπνο μπορεί να σας κρατήσει επάνω, προσευχόμενοι να μπορείτε να μετακινήσει με μπουλντόζα μακριά στον ύπνο.
Τι πρέπει να γίνει:
Αν χρειάζεστε κάτι ζεστό και άνετο κατά την κατάκλιση, κάνουν ένα μικρό μπολ σούπα λαχανικών με προσθήκη γαρίδες πέταξε; Η γαρίδες θα παρέχουν την πρωτεΐνη που χρειάζεται ο οργανισμός πριν από την μια μέρα στην άλλη γρήγορα, και η σούπα λαχανικών είναι μια εναλλακτική λύση χαμηλή σε θερμίδες που θα κρατήσει το λίπος να συσσωρεύεται.

6. Ο μεγάλος όγκος του κρέατος

Μια συνήθεια που μερικοί άνθρωποι παίρνουν σε γεμίζει προ-κρεβάτι το γεύμα σας υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες.
Η λογική είναι καλή: Ξέρετε ότι το σώμα σας θα χρειαστεί τα αμινοξέα για την επισκευή και την κατασκευή του μυϊκού ιστού κατά τη διάρκεια των επόμενων οκτώ ώρες, και θα βεβαιωθείτε ότι έχετε προσφέρει.
Γνωρίζετε επίσης ότι η πρωτεΐνη έχει μικρή επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, γεγονός που καθιστά την επιλογή μιας καλής νύχτας των τροφίμων.
Παρά το γεγονός ότι τόσο οι ανωτέρω δηλώσεις είναι σίγουρα αλήθεια, εάν παίρνετε αυτές τις συμβουλές για την καρδιά και εξυπηρετούν συνολικά 8 ή 12 γραμμάρια κοτόπουλο, όπως ο David Letterman περνάει λίστα του top-10, να επανεξετάσουν το σχέδιο το παιχνίδι του.
Μερικές πρωτεΐνες είναι σίγουρα απαραίτητη πριν από το κρεβάτι και την ανάγκη να διατηρηθεί η μυϊκή μάζα σας και να προωθήσετε μια ταχεία ανάκαμψη, αλλά το παρακάνετε σε αυτό το σημείο θα είναι μόνο για να αναγκάσει το σώμα σε μια εκτενή διαδικασία που μπορεί να οδηγήσει σε πεπτικά ξαπλωμένος στο κρεβάτι ξύπνιος.
Πρωτεΐνη παίρνει πολύ ενέργεια για να χωνέψει και να το σπάσει, αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα ήσυχο ύπνο, έτσι ως στόχο να το κρατήσει από 20 έως 50 γραμμάρια συνολικά πριν από το κρεβάτι, ανάλογα με τις ανάγκες σας για το σύνολο των πρωτεϊνών.
Τι πρέπει να γίνει:
Για καλύτερα αποτελέσματα, να επιλέξετε να συμπληρώσετε 20 με 50 γραμμάρια με το κρέας γαλοπούλας, τα οποία περιέχουν ένα αμινοξύ που ονομάζεται τρυπτοφάνη για την προώθηση του ύπνου.

7. Κινεζικών τροφίμων

Αν έχετε μια μεγάλη επιθυμία για το βόειο κρέας, το τζίντζερ και αποφασίζει να κάνει μια αργά το βράδυ ταξίδι κάτω στην τοπική κινεζική λάβει χώρα έξω από σας, θα είστε σε μια δύσκολη νύχτα μπροστά.
Αυτό είναι ένα άλλο τρόφιμο που είναι σημαντικό να αποφεύγεται το παρελθόν 21:00 και διαπίστωσαν ότι η MSG θα τονώσει το σώμα παρόμοιο με την καφεΐνη, γεγονός που καθιστά πολύ δύσκολο να κοιμηθεί.
Αυτό που είναι ακόμη χειρότερο, η παραγγελία σας θα περιέχει πιθανώς πάρα πολλούς υδατάνθρακες και τα λίπη να είναι μέρος μιας υγιεινής διατροφής σχέδια. Έτσι, μπισκότο τύχης σας έχει ως εξής: "Σύντομα θα αυξανόμενη κοιλιά σας."
Τι πρέπει να γίνει:
Εάν εξακολουθείτε να ποθούν για κινέζικο φαγητό, έτσι μια μικρή μερίδα του ό, τι θέλετε - αλλά το αίτημα, χωρίς σάλτσες, για να αποφευχθεί η MSG, και ζητήστε να το σερβίρουν με λαχανικά στον ατμό αντί για ρύζι να μειωθεί ο αριθμός των carboidratos.Seu σώμα θα σας ευχαριστήσει.

8. Σέλινο

Αν είστε σε μια διατροφή των αυστηρών απώλεια λίπους, τα λαχανικά είναι κατά πάσα πιθανότητα με βάση τις τρέχουσες σχέδιο διατροφής σας. Αλλά είπε ότι μια συγκεκριμένη μονάδα, σίγουρα θα θέλετε να αποφύγετε, πριν τα φώτα τη νύχτα είναι σέλινο.
Σέλινο στο σώμα δρα ως διουρητικό, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε κατούρημα πολλά. Φάτε το πριν τον ύπνο, και μπορεί να τρέχει πίσω στο μπάνιο.
Από το βαθύ ύπνο εξαπολύει ένα χείμαρρο των μυς-οικοδόμησης και ορμόνες επισκευή, ξυπνώντας συχνά θα περιορίσει σιτάρι σας.
Σίγουρα οι πράσινες μίσχους θα μπορούσε να κρατήσει αυτό μοιάζουν με ένα beanpole.
Τι πρέπει να γίνει:
Το μπρόκολο και το κουνουπίδι είναι γεμάτα από χημικές ουσίες του φυτού υγιή και χαμηλή σε υδατάνθρακες, καθιστώντας το ένα αργά το βράδυ ιδανικό σνακ.
Επίσης, είναι τραγανά - μπορεί να είναι γιατί έφθαναν για το σέλινο για να αρχίσει με. Αυτά τα λαχανικά το μηδέν με κνησμό, να το πω έτσι.

9. Χυμός φρούτων

Τέλος, το τελευταίο πράγμα για να αποφύγει μετά τις 21:00 είναι χυμό φρούτων: χυμό πορτοκαλιού, το χυμό σταφυλιών, χυμό cranberry, λίγο πολύ εσείς το όνομα. Όλα αυτά είναι πολύ οξέος στον οργανισμό και μπορεί να προκαλέσει καούρα σε πολλά ευαίσθητα άτομα. Σίγουρα κάτι που πρέπει να αποφεύγονται πριν τον ύπνο!
Αυτό είναι πιθανώς ένα γνωστό απέχουν από τώρα, αλλά και οι χυμοί φρούτων περιέχουν μεγάλες ποσότητες από απλά σάκχαρα, με ελάχιστη ή καμία ίνα να καταστεί δυνατή η απελευθέρωση της δράσης της ινσουλίνης. Χυμοί φρούτων θα δημιουργήσει ένα εφιαλτικό σενάριο ζάχαρη crash-and-tenon αίμα τη νύχτα.
Τι πρέπει να γίνει:
Διαλέξτε μερικά φρέσκα μούρα αναμιγνύεται με ½ φλιτζάνι τυρί κότατζ. Μούρα χαμηλή κατάταξη στο γλυκαιμικό δείκτη και να παρέχει την απαραίτητη γλυκύτητα για να σκοτώσει τις επιθυμίες σας.
Το τυρί θα παρέχει η αργή πέψη των αμινοξέων στους μυς για την γιορτή κατά τη διάρκεια της περιόδου επισκευής κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Μερικές φορές πιο αργά είναι καλύτερη - ειδικά όταν πρόκειται για την ταχύτητα της πέψης πρωτεϊνών. Ενώ η ταχεία πέψη των πρωτεϊνών είναι επιθυμητή αμέσως πριν ή μετά την προπόνηση, περισσότερο χρόνο είναι ίσως πιο ωφέλιμη τη διάρκεια της ημέρας. Οι πρωτεΐνες καζεΐνη έχουν ένα συγκεκριμένο pH και την καταπολέμηση της οξύτητας του στομάχου.
Ως αποτέλεσμα, η καζεΐνη μπορεί να οδηγήσει σε διαρκέσει περισσότερο από διπλάσιο χρόνο για να γίνει σε αμινοξέα και άλλα συστατικά των πρωτεϊνών ορού γάλακτος και άλλων πρωτεϊνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας