Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Οι επιστήμονες αποκαλύπτουν ότι ο χρόνος μπορεί να σταματήσει να ρέει στο μέλλον


Μια μελέτη που διεξήχθη από διάφορους επιστήμονες και Ιάπωνες Αμερικανοί αποκάλυψε ότι μέσα στα επόμενα 3.700.000.000 χρόνια είναι πιθανό ότι ο χρόνος θα σταματά ..

re_universo_1Για να καταλάβουμε πώς κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε ότι το σύμπαν άρχισε περίπου 13 δισεκατομμύρια χρόνια πριν, όταν το Big Bang συνέβη. Μετά από αυτή την τεράστια έκρηξη, το σύμπαν άρχισε να επεκτείνεται, η οποία προφανώς συνεχίζεται σήμερα και επιταχύνεται, αλλά ότι η απεριόριστη ανάπτυξη έρχεται σε αντίθεση με τους νόμους της φυσικής. Επειδή απλά δεν ισχύουν σε ένα άπειρο διάστημα, διότι κάθε τι που έχει μια πιθανότητα μεγαλύτερη του μηδενός για να συμβεί θα συμβεί ξανά και ξανά, γεγονός που καθιστά αδύνατο να πούμε την πιθανότητα κάθε περίπτωση, με αυτόν τον τρόπο οι νόμοι της φυσικής δεν λειτουργούν σύμφωνα με Έρευνα του Ραφαήλ Bousso του Κέντρου Θεωρητικής Φυσικής, Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ.

Για το λόγο αυτό, πιστεύουν ότι μια καταστροφή θα πρέπει να τελειώνει με το σύμπαν, γεγονός που καθιστά τη νόμους της φυσικής εύλογη. Έτσι, υπάρχει 50% πιθανότητα ότι ο χρόνος σταματά να ρέει στα επόμενα δισεκατομμύρια χρόνια. Φυσικά αυτό δεν έχει καμία επίδραση στις ζωές μας, αλλά πόσο καιρό θα σταματήσει να συμβεί "σύντομα", μπορεί να μας χτυπήσει, ενώ ο Ήλιος και η Γη πλανήτης εξακολουθεί να υφίσταται, η οποία θα μειώσει την ύπαρξη της ανθρωπότητας σε μερικά δισεκατομμύρια χρόνια, αν που πραγματικά μπορεί να μείνει εκεί. Τι γίνεται όμως αν ζούσαμε όταν έρθει η ώρα να σταματήσει; Να μην αισθανθεί τίποτα, θα ήταν κάτι τόσο καταστροφικές ότι θα πρέπει απλά να πεταχτεί σε ασύλληπτη ταχύτητα και όλα θα ήταν πάνω σε τόσο λίγο χρόνο που υπάρχει σε αυτό.
Φυσικά, πολλοί άλλοι ερευνητές διαφωνούν με αυτή τη θεωρία, μετά από όλα αυτό σημαίνει ότι θεωρείται τρελός από κάποιους. Δυστυχώς ποτέ δεν θα ξέρουμε αν αυτή είναι σωστή, γιατί αν συμβεί κανένας δεν θα έχουν το χρόνο να επιβεβαιώσει την ανακάλυψη από το τέλος του χρόνου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας