Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Καπνίζουμε και μας αρέσει. Μαθέ γιατί έχουμε κόλλημα με το τσιγάρο!


Γιατί δίνει γοητεία και «αλητεία». Κακά τα ψέματα, τι θα ήταν όλοι αυτοί οι θρύλοι της ροκ, αν δεν κρατούσαν ένα τσιγάρο στο χέρι, αν δεν πόζαραν στα εξώφυλλα φυσώντας τον καπνό; Και μόνο ο τρόπος με τον όποιο το κρατάμε στο χέρι μας, ο τρόπος που απελευθερώνουμε αλλά και ρουφάμε τον καπνό, δίνουν στυλ! Άλλωστε, σε όλους αρέσει να φαίνονται λίγο «κακά παιδιά»!


Because you love it!
Έτσι, γιατί σου αρέσει. Μπορεί ο καπνός να είναι ενοχλητικός, μπορεί να μας πιάνει βήχας, αλλά λατρεύουμε την γεύση του. Το έχουμε συνδυάσει με αγαπημένες μας στιγμές, και γεγονότα που σε έχουν στιγματίσει- περικλείεται σε μια τζούρα, όλο μας το «χθες» .Έχετε δοκιμάσει καπνό με φιλτράκια μέντας; Ανοίγει ο λαιμός σου- Διπλή απόλαυση-μοιαζει με τσιχλα! Δεν είναι τυχαίο οτι καπνίζουμε και προτιμάμε μια συγκεκριμένη μάρκα ανάμεσα σε όσες κυκλοφορούν.


Γιατί είναι η μόνη μας πολυτέλεια. Κόψαμε, από τις εξόδους μας, κόψαμε από τα ποτά μας, δεν κερνάμε πια σφηνάκια, ούτε μας κερνάμε, ο καφές ακρίβυνε, ακόμα και η σοκολάτα, το κάπνισμα θα απαγορευτεί, πες μας, έχει μείνει τίποτα; Ε ,το τσιγάρο είναι η μονή πολυτέλεια που μας έχει μείνει! Έστω και σε δημοσίους χώρους. Από το τίποτα;


Γιατί με το τσιγάρο, φτιάχνουμε το πρόγραμμα μας : Μα φυσικά, να κάνουμε ένα τσιγάρο «πριν» και ένα «μετά». Πριν και μετά από φαγητό, από το σεξ, από οτιδήποτε. Ξυπνάμε, κάνουμε ένα τσιγάρο, τρώμε, τσιγάρο μετά. Ένα τσιγάρο, πριν φύγουμε, δυο τσιγάρα μέχρι να φτάσουμε στη δουλεία, ένα τσιγάρο μέχρι να ανοίξει ο υπολογιστής, και πάει λέγοντας. Χωρίς τσιγάρο, το πρόγραμμα μας χάνει την ροή του!


Γιατί είναι «μέσο» να γνωρίζουμε κόσμο. Όλο και κάποιος θα έχει ξεχάσει αναπτήρα και θα του δανείσουμε, όλο και κάποιος θα έχει σπίρτα και θα του δανειστούμε. Λίγο να το χεις, με το «λέγειν», ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!


Γιατί το σηκώνει το DNA μας.Ο πάππους, μας είναι 88 και καπνίζει από τα 14 σαν φουγάρο. Είναι λεβέντης, πρώτος σέρνει τον χορό κάθε δεκαπενταύγουστο στο πανηγύρι, ακόμα ξενοκοιτάει κρυφά από την γιαγιά σου, πίνει ένα ποτηράκι κρασί μεσημέρι-βραδύ, γιατί να μην θέλουμε γίνουμε σαν κι αυτόν;
http://www.typografikos.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας