Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Οι 5 καλύτερες Παραστάσεις tou Johnny Depp


Edward Scissorhands (1990): Η πρώτη είναι συνεργασίες Ντεπ με Burton, ο οποίος θα πήγαινε για να γίνει διευθυντής του συχνό και καλό φίλο. Οι σπόροι φυτεύτηκαν εδώ για ένα από τα οθόνης Depp είναι κλειδί για προσωπικότητες: την ιδιόμορφη-αστεία-περίεργη-γλυκό απροσάρμοστος. Είναι όλα αυτά και πολύ περισσότερα ως χαρακτήρα τίτλου, τη δημιουργία ενός εφευρέτη, ο οποίος πέθανε πριν από το έργο του ήταν πλήρης, αφήνοντας Edward να φροντίσουν για τον εαυτό του στον έξω κόσμο, με ψαλίδια για χέρια. Είναι αρχικά φοβόταν, αλλά στη συνέχεια η συμπεριφορά του ευγενή κερδίζει πάνω από το βαρεθεί τους κατοίκους της ένα κολλώδες προαστιακού θύλακα, όπως το όμορφο έφηβο Kim (Winona Ryder). Είναι μια ιδιότροπη και σκοτεινό παραμύθι, και λεπτή απόδοση Depp είναι απλώς αποκαρδιωτική. Φωνάζω κάθε φορά που το κοιτώ.

 

Ed Wood (1994): Η επόμενη ταινία Depp με Burton ήταν ξεκαρδιστική, sorta-αλήθεια, μαύρο και άσπρο biopic για τον διευθυντή Ed Wood, ο οποίος επέτυχε τη θέση λατρείας από ανήθικα καθιστώντας μερικές από τις χειρότερες ταινίες που είναι γνωστό στην ανθρωπότητα, συμπεριλαμβανομένου του "Σχεδίου 9 Από το Διάστημα "και" Glen ή Glenda ». Depp εγχύεται εκτέλεσης με τη ανίδεος, χαρωπή αισιοδοξία ενός επίδοξου είναι auteur. Αλλά στην απεικόνιση εσωτερική ζωή του ξύλου μυστικό, - ροπή του για τις εργασίες προετοιμασίας του στην ενδυμασία των γυναικών - βρήκε επίσης μια γλυκύτητα και ευαισθησία. Παίρνετε το συναίσθημα ότι Depp (και Burton) έκαναν ποτέ πλάκα ξύλου, αλλά μάλλον τον χαιρετισμό με ένα στοργικό φόρο τιμής.

Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Η Κατάρα του Μαύρου Μαργαριταριού (2003): Η πρώτη φορά που έπαιξε το ρόλο του ο λοχαγός Τζακ Σπάροου, ήταν ένα αναπάντεχο πράγμα να βλέπεις. Φάνηκε κάπως μεθυσμένος και αόριστα θηλυπρεπείς, εκτός ελέγχου ακόμα πάντα στην κορυφή του παιχνιδιού του. Ντεπ ήταν διοχέτευση σαφώς Keith Richards (που θα εμφανίζονται σε μεταγενέστερες δόσεις σε ένα κόσμημα, όπως είναι ο μπαμπάς Jack), και όμως είχε δημιουργήσει μια ανεξίτηλη φιγούρα που ήταν εντελώς δικό του. Ήταν απρόβλεπτο, και αυτό ήταν συναρπαστικό. Η πρώτη "Πειρατές" ταινία κέρδισε Depp την πρώτη του υποψηφιότητες του best-ηθοποιός τρία. Τώρα, η καινοτομία έχει προ πολλού περάσει, αλλά ο Jack μπορεί ακόμα να είναι μια κλωτσιά.

Sweeney Todd: The Demon Barber της Fleet Street (2007): Επιστροφή με Burton, Depp κέρδισε Oscar του τρίτο καλύτερο-υποψηφιότητα ηθοποιός για το παιχνίδι του χαρακτήρα τίτλου στην παρούσα προσαρμογή ταινιών του Sondheim του σεβαστού Stephen μουσική. Αυτός και οι συμπρωταγωνιστές Έλενα Μπόναμ Κάρτερ δεν είναι ακριβώς το τραγούδι - από όπου και αν ενεργούν πραγματικά η μουσική τις περισσότερες φορές - αλλά αυτό κάνει την όλη εμπειρία αισθάνομαι ακόμα πιο τρομακτικό. Ακόμα, στο παιχνίδι ένας εκδικητικός κουρέας που σχισμές των πελατών του λαιμού, Depp πήρε για το είδος της απαιτητικό ρόλο που είναι να γίνει το εμπορικό σήμα του? Μπορεί να κάνει τίποτα, και το κάνει να μοιάζει εύκολο. Με το σοκ του μαύρο και άσπρα μαλλιά και μια εμμονή βλέμμα στα μάτια του σκοτεινό, του Todd Depp θα μπορούσε να είναι μια μεγάλη απώλεια, κακή σχέση του Edward Scissorhands.

Rango (2011): Με μια τιμητική αναφορά για Μπάρτον Corpse Bride Tim (2005). Αυτές οι ταινίες κινουμένων σχεδίων αποκαλύπτουν ικανότητα του Ντεπ να παρέχει μια πλούσια χαρακτηρισμό, ακόμα και όταν δεν μπορείτε να τον δείτε. Στο "Rango," αυτός δανείζει τη φωνή του, σαν μια γρήγορη-μιλώντας σαύρα με το χάρισμα για το θεατρικό. Βυθίστηκαν στην μικρή πόλη στην έρημο του Dirt, η οικόσιτα ζώα συντροφιάς ίδιος επανεφευρίσκει ως Rango, και αυτός είναι ένας σκληρός hombre. Depp είναι υπέροχα ανόητος εδώ? Ακούγεται παιχνιδιάρικο και δωρεάν. Στο πανέμορφο και παράξενο "Corpse Bride», ένα θαύμα της κίνησης animation stop και την ψηφιακή τεχνολογία, Depp θα καλέσει τα κάτω για να παίξει έναν νεαρό άνδρα που είναι ντροπαλός, δειλός και υποτονική, αλλά εξίσου πλήρως εμπλουτιστεί όπως κάθε ανθρώπινο ον του που απεικονίζεται σε ολόκληρη καριέρα του ποικίλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας