Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ομοιότητες στιν Hollywood - Celebrities

                                           Μια ματιά-όσο είναι ένα ζωντανό πρόσωπο που μοιάζει πολύ με ένα άλλο πρόσωπο που ζει. Στη λαϊκή δυτικό πολιτισμό, μια ματιά-όσο είναι το πρόσωπο που φέρει μια στενή φυσική ομοιότητα με μια διασημότητα, πολιτικός ή μέλος του δικαιωμάτων. Πολλές ομοιότητες κερδίζουν τα προς το ζην κάνοντας guest εμφανίσεις σε δημόσιες εκδηλώσεις ή εκτελούν στην τηλεόραση ή ταινία, παίζει το πρόσωπο που μοιάζουν. Εδώ είναι μερικές προσωπικότητες Bollywood μοιάζουν Hollywood &  ίδια.


Πριγιάνκα Τσόπρα & Gunjan Baskhi - Βομβάη μοντέλο Gunjan Bakshi μοιάζει πολύ με πρώην Μις Κόσμος και ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα. Gunjan, ο οποίος έχει κάνει διαφημιστικά σποτ για τις γνωστές μάρκες, όπως Airtel, η Nokia, Κρυφτό και Dabur, λέει ότι είναι αστείο όταν οι άνθρωποι το λάθος της για την Πριγιάνκα.

«Μόλις είχα το γεύμα με τον ξάδελφό μου και ένα μικρό παιδί μπήκε στο χέρι μου ζητώντας μου για ένα αυτόγραφο. Αναρωτήθηκα γιατί. Ενώ ήμουν το υπογράψουν γι 'αυτόν, ήταν σαν« Μου άρεσε πραγματικά το Krrish ». Αυτός είναι πότε συνειδητοποίησα ότι μου είχε μπερδευτεί με Priyanka », είπε σε μια συνέντευξη. Αλλά θα Gunjan συνεχίζουν να αναγνωρίζουν την ομοιότητα φορά μπαίνει Bollywood?

Zarine Khan & Katrina Kaif - Σαλμάν έχει δημιουργήσει προφανώς νεοφερμένος Zarine Khan στο Veer. Zarine μοιάζει εντυπωσιακά παρόμοιες με Katrina φίλη Sallu του. Σύμφωνα με το buzz βιομηχανία, Zarine Khan αλιεύονται φανταχτερό Sallu Μπάμπα στα γυρίσματα της ταινίας «Yuvraaj 'όπου και διπλασιάζεται για« Κατρίνα ». Ένα μέλος της μονάδας παραγωγής της ταινίας έχει κάνει τα πράγματα πιο ενδιαφέρουσα με την αφήγηση των μέσων ενημέρωσης ότι μπέρδεψαν της για την αδελφή του «Κατρίνα». «Αλλά φαίνεται δεν είναι συνδεδεμένοι. Η ομοιότητα είναι παράξενο, ότι« ήταν εισηγμένες όπως λέει. Με δεδομένη την ιστορία Sallu με ομοιότητες της κυρίας του-αγαπά, αναρωτιέται κανείς τι αυτό σημαίνει επιλογή.

Nazia Χασάν & Anushka Sharma - Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει »Rab Ne Bana Di Jodi« star Anushka petite Sharma είναι η ομοιότητα με τη διάσημη τραγουδίστρια Nazia πακιστανικές Χασάν. Nazia είχε πυροβολήσει στη φήμη με το τραγούδι Disco Deewane στις αρχές της δεκαετίας του '80, πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα σε ηλικία 35 ετών. Αν και Anoushka μόλις ξεκίνησε το όριό της στο Μπόλιγουντ, ελπίζουμε ότι γίνεται πάρα πολύ τόσο δημοφιλής όσο το βλέμμα της-όσο.

Χάιφα Wehbe & Rakhi Sawant - Θα πρέπει να σκεφθεί ότι Μπόλιγουντ bomsbhell Rakhi Sawant και του Λιβάνου τραγουδίστρια Χάιφα Wehbe οι αδελφές χωρίζονται σε Μελά ka Kumbh.

Και αυτό δεν είναι όπου η ομοιότητα μεταξύ των δύο κοριτσιών glam άκρα. Και οι δύο είναι εξωφρενικό το δικό τους τρόπο. Και οι δύο παραδέχονται έχοντας περάσει κάτω από το μαχαίρι σε διάφορα σημεία του χρόνου για την ενίσχυση της περιουσίας τους.

Παρεμπιπτόντως, και οι δύο από αυτούς κέρδισαν επίσης φήμη όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση και το στάδιο δείχνει σε μόλις και μετά βίας-υπάρχουν εξαρτήσεις.

Preity Zinta & Ντρου Μπάριμορ - Αυτή η εικόνα δείχνει σαφώς γιατί Preity Zinta αναφέρεται ως η «Ντρου Μπάριμορ» του Bollywood.

Hrishita Μπχατ & Alyssa Milano - Είναι ηθοποιός Hrishita Μπχατ πραγματικά μια Alyssa Milano κλώνος; Εσείς αποφασίζετε!

Needhi Gill & Bipasha Basu - Καμιά φορά, πίσω Bipasha Basu, επίσης, πήρε πάνω της διπλό - καλώντας Needhi Gill ένα C-βαθμού actress.Gill σταλούν αργότερα μια νομική ειδοποίηση προς τον ηθοποιό υποστηρίζοντας ότι Bipasha - Η Black Beauty, η ταινία στην οποία είχε παίξει το μολύβδου, ήταν σε καμία περίπτωση δεν συνδέεται με τη ζωή Bipasha του.

Sneha Ullal & Aishwarya Rai - Παρά το γεγονός ότι Sneha Ullal, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του απέναντι Salman Khan στο «Lucky: Δεν υπάρχει χρόνος για την αγάπη», συνεχίζει να εμμένει ότι δεν είναι Aishwarya Rai κλώνου, δεν είναι πολλοί είναι έτοιμοι να την πιστέψει. Μια ματιά στις φωτογραφίες εδώ και ξέρετε γιατί. Αυτό που κάνει η ομοιότητα πιο ενδιαφέρον είναι ότι Sneha επιλέχτηκε για να παίξει απέναντι Salman Khan όταν είχε υποβληθεί πρόσφατα σε μια άσχημη χωρισμό με την Aishwarya Rai.

Harman Baweja & Hrithik Roshan - Τα ονόματά τους αρχίζουν με το ίδιο έγγραφο, οι δύο προέρχονται από μια οικογένεια των επαγγελματιών του κινηματογράφου, και οι δύο οι ηθοποιοί, και οι δύο είναι καλοί χορευτές και οι δύο φαίνονται τα ίδια.

Ακόμη και πριν από την απελευθέρωση της ταινίας, Harman είχε κάνει τα πάντα για να παίξει κάτω συγκρίσεις με Hrithik Roshan. "Παίρνω τα βήματα μωρών στη βιομηχανία και είμαι που σε σύγκριση με κάποιον που είναι ένα καθιερωμένο σούπερ σταρ. Είναι σαν να ρωτάς για πάρα πολύ. Οι προσδοκίες είναι φορολόγηση για έναν νεοεισερχόμενο σαν κι εμένα», είπε στα μέσα ενημέρωσης. "Love Story 2050" βομβαρδίζεται στο box office και σαφώς ακριβώς μοιάζοντας Hrithik δεν θα είναι διαβατήριο Harman στην επιτυχία.

Shiney Ahuja & Edgar Ramirez Arellano - Edgar Ramirez Arellano είναι ένα Βενεζουέλας ηθοποιός, του οποίου η αξίωση στη φήμη ήταν μια επιτυχημένη σαπουνόπερα Cosita Ρίκα. Το 2005, έκανε μεγάλη ντεμπούτο εικόνα του κίνηση παίζοντας Choco, το ενδιαφέρον αγάπης Domino Harvey στο «ντόμινο», η ταινία σε σκηνοθεσία Tony Scott. Edgar μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο shiney Ahuja αλλά τι είναι το κακό στο αποκαλώντας τον το Videshi shiney. Αυτό θα καταστήσει shiney πολύ ευτυχισμένη για σίγουρος!

Aamir Khan και ο Tom Hanks - Δύο άνδρες συνδέονται μεταξύ τους με πολύ περισσότερο από ακριβώς τους insanely καλή εμφάνιση. Και οι δύο είναι επίσης λαμπρό παράγοντες γνωστοί για την αφοσίωσή τους στη μεγάλη κινηματογράφο. Επιπλέον, τώρα Aamir έχει εκφράσει την επιθυμία να ριμέικ «Forrest Gump», η ταινία που πήρε ο Τομ Χανκς ένα Όσκαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας