Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Σφραγισμένο με ένα φιλί

http://www.punjabigraphics.com/images/39/kiss-you-in-the-rain.jpg Ένα φιλί μιλά το μυαλό σας και την αλήθεια στις σκέψεις σας. Δηλώνει μια ειδική χειρονομία. Όπως και το παρθένο φιλί, το οποίο είναι σαν μια ευχή ... ένα όνειρο; Το φιλικό «Μου αρέσει πολύ να" μάγουλο φιλί ή  άτακτα "Σε θέλω"
αυτί φιλί. Λέγεται ότι η αγάπη υπαγορεύει αλλά ένα φιλί γράφει τα μυστικά της καρδιάς. Είναι το πάθος σε ένα φιλί που δίνει για να την γλύκα της, αλλά η αγάπη σε αυτό που αγιάζει. Όταν τον ώμο φιλί και το μέτωπο φιλί φέρνει ανέσεις και την ασφάλεια σε κάποιον, το μάτι φιλί να κοιμάται το σύντροφό σας δείχνει τη βαθιά αγάπη και την αγάπη σας. Η σαγηνευτική δάκτυλο φιλί μιλάει για την επιθυμία σας, το ίδιο κάνει και το "θέλω" του λαιμού φιλί όταν απαλά ροκανίζω πάνω και κάτω από το λαιμό του συνεργάτη σας. Το πόδι φιλί μπορεί να είναι άκρως ερωτική όπως και το πάθος γαλλικό φιλί όπου εραστές φιλί μέσα από τη γλώσσα. Παραδόξως, οι Γάλλοι ονομάζει την αγγλική φιλί. Και φυσικά για τους λάτρεις της πολύ μακριά, το εικονικό φιλί έρχεται βολικό μέσω του διαδικτύου.

Τι είναι ένα φιλί, αν λέγεται; Ένα μυστικό είπε στο στόμα αντί για το αυτί ... Ένα φιλί είναι όπως ορισμένοι ποιητές περιγράφουν, ένα μπουκέτο λουλούδια που προσελκύει τις μέλισσες, κεχριμπαριού θερμαίνονται από το χέρι ενός κοριτσιού, το άρωμα των φρούτων mellowing σε μπουμπούκια χειμώνα τους ... ναι όλα αυτά είναι ένα φιλί.


http://iiua/photo/images/pic/4/6/4684064_850c4c9a.jpg Coleridge ζήτησε ένα φιλί, «νέκταρ αναπνοή." Σαίξπηρ λέει ότι ένα φιλί είναι μια «σφραγίδα» της αγάπης. " Άλλοι λένε ότι ένα φιλί είναι: το βάλσαμο της αγάπης? Το πρώτο και το τελευταίο από χαρές? Τη σφραγίδα της ευδαιμονίας? Αφιέρωμα της αγάπης? Το λιώσιμο γουλιά? Το νέκταρ της Αφροδίτης? Τη γλώσσα της αγάπης. Αλλά το γεγονός παραμένει ... ένα φιλί παρέμεινε? Από τότε γύρισε ο Αδάμ και η Εύα είδε βρίσκεται δίπλα του ... από τότε που το 17ο αιώνα Prince Charming φίλησε Ωραία Κοιμωμένη ξύπνησε και της από βαθύ ύπνο της ... από τότε που ο John Rice φίλησε Μαΐου Irwin για την πρώτη στην οθόνη του χρόνου το 1896 ... και από τότε το δικό Mallika Sherawat μας δηλώσει ανοικτά ότι φιλώντας κάνει λάμψη του δέρματος της, έτσι αγαπά φιλιά συμπρωταγωνιστώ.

Ένα φιλί παρέμεινε ... ως έκφραση της αγάπης, ένα αφιέρωμα στην αγάπη και μια εισαγωγή στην αγάπη ... ένα φιλί που εμφυτεύεται στο δακτύλιο του Πάπα, ένα φιλί οποία μητρικά φυτά στο μέτωπο του παιδιού της, ένα φιλί όταν λάτρεις πληρούν ή ένα φιλί, όταν ο χρόνος του να πει αντίο ... ένα φιλί παραμένει μέσα από τη χαρά, την ευτυχία, το πάθος και με δάκρυα.

Αν τα μάτια είναι οι πύλες για την ψυχή, τότε τα χείλη οι διάδρομοι στο μυαλό. Εμείς αντιδρούν σε σκέψεις με ένα χαμόγελο, να εκφράσει την αγάπη με λόγια και τις προθέσεις με ένα φιλί ... Πρόθεση ότι είναι φιλική, όταν κάποιος φιλί στο μάγουλο ή του θαυμασμού όταν φιλάει στο χέρι τους. Μια επιθυμία που εμφανίζεται με το φιλί στο λαιμό ή στα αυτιά. Και φυσικά το φιλί, το οποίο το ειδικό κάποιος που δίνει στα χείλη σου και ψιθυρίζει σ 'αγαπώ ».


Incase θέλετε να πάρετε μια λίγο πιο ρομαντικό μπορεί να υπάρξει ένα χορευτικό φιλί όταν αρπάξει ξαφνικά ο συνεργάτης σας στο χέρι σας, παίξτε ρομαντική μουσική, μεταβείτε σε ένα μικρό χορό και έπειτα ήπια εκκίνηση φιλιά. Ή η διάχυση φιλί όταν παίρνετε μια γουλιά το αγαπημένο σας ποτό και στάλα το αργά στο στόμα του συντρόφου σας, ενώ φιλιά. Και φυσικά το ρομαντικό teaser φιλί όπου θα ξεκινήσετε με ένα στοργικό φιλί στο μέτωπο που ακολουθείται από ένα γλυκό φιλί μικρή στα χείλη κινείται πάνω-κάτω το βραχίονα και την περαιτέρω φιλί στα χείλη της μέχρις ότου γίνει πραγματικά παθιασμένη.

Για την ντροπαλή εραστές που ακόμα δεν μπορεί να πλησιάσει την αγάπη τους, περιμένετε μέχρι την περίοδο των Χριστουγέννων, διότι φέρνει το γκι έθιμο. Και το έθιμο λέει ότι αν μια γυναίκα πιάνεται στέκεται κάτω από το κλαδάκι του γκι, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να τη φιλήσει, χωρίς να ζητήσει την έγκριση της ή επαιτεία αμνηστία. Αυτή είναι μία στιγμή κατά την κοινωνική δόσεις σύμβαση μάτια της στον εραστή της απολαύσεις. Για τότε, μπορείτε να κατάσχει στα χέρια τους το κορίτσι σας και σκαμπίλι της στην περιεκτικότητα σε καρδιά σας χωρίς να είναι κοινωνικά περιφρονείται για αυτό.

Εκτός από το γκι έθιμο, πολλά άλλα ενδιαφέροντα έθιμα και φιλιά θρύλους υπάρχει. Η παράδοση λέει ότι κάθε γυναίκα, η οποία φιλιά το θωρηκτό άγαλμα του 16ου αιώνα ιταλική στρατιώτης Guidarello Guidarelli, θα παντρευτεί και να εγκατασταθούν με ένα υπέροχο τζέντλεμαν. Εκτιμάται ότι πάνω από 5 εκατομμύρια γυναίκες έχουν ήδη πράξει. Στην Ιρλανδία, υπάρχει η πεποίθηση ότι κάθε πρόσωπο που φιλάει την Blarney Stone, που βρίσκεται στο 15ο αιώνα Blarney Castle στο Κορκ, λέγεται ότι είναι προικισμένη με καλή τύχη και το χάρισμα της ευγλωττίας. Στη Γερμανία, έχει παρατηρηθεί ότι εκείνοι που φιλήσει τον σύζυγό τους κάθε πρωί κερδίζουν 20 με 30 τοις εκατό περισσότερο εισόδημα και ζουν περίπου πέντε φορές μεγαλύτερη. Δεδομένου ότι ένα πρωί φιλί αρχίζει την ημέρα τους με μια θετική στάση.

Αλλά, όπως λένε, η αγάπη μπορεί επίσης να είναι επικίνδυνο κάποτε. Κοινωνικές Πρακτικές στην Ιντιάνα καθιστά παράνομο για έναν άνδρα να mustached "φιλί συνήθη ανθρώπινα όντα». Ένα καταπληκτικό γεγονός είναι ότι στο Χάρτφορντ του Κονέκτικατ είναι παράνομο για έναν άντρα να φιλάει τη γυναίκα του την Κυριακή, και στο Cedar Rapids, Αϊόβα, είναι έγκλημα να φιλήσει έναν ξένο. Ποιος σκέφτηκε ποτέ αυτό το γλυκό έκφραση της αγάπης θα μπορούσε να είναι τόσο σοβαρή.

Για εκείνους που δεν εγκρίνουν αυτό το ρομαντικό χειρονομία πρέπει να γνωρίζουν ότι φιλιά έχει κάποια οφέλη για την υγεία επίσης. Οι εκθέσεις έχουν δείξει ότι η τήρηση ενός λεπτού φιλί καίει 26 θερμίδες. Ενώ το φιλί, η καρδιά σας είναι άντληση, το σφυγμό σου αγωνίζεται και γίνεται μια μεγάλη καρδιαγγειακές προπόνηση. Μέχρι την επόμενη φορά, όταν το σχέδιο για να χτυπήσει το γυμναστήριο, γιατί να μην επιλέξει το ευκολότερο τρόπο. Φιλί είναι μεγάλη αγχολυτικό? Αυτό σας δίνει ένα καλό-όλα-over αίσθηση μέχρι και εκτός σύντροφός σας έχει την κακή αναπνοή. Οι γυναίκες το συγκρίνουμε με τήξη βούτυρο ή έναν παφλασμό του κύματος. Οι άνδρες το περιγράφουν ως δονήσεις σε μια συναυλία. Αλλά ποια είναι η φυσιολογία πίσω από το θερμό και συγκεχυμένο συναισθήματα που συνοδεύουν ένα καλό φιλί; Είναι όλα σχετικά με ντοπαμίνη, νευροδιαβιβαστές, υποδοχείς ευχαρίστηση και τα παρόμοια.
Αν εξακολουθείτε να ποικίλλει μεταξύ των φιλί-μου και το φιλί-εμένα-όχι βαβούρα, να κατανοούν τη ζέση του ένα φιλί, σκεφτείτε τα οφέλη άλλως και να συνεχιστεί.

Έτσι, αν το φιλί επισφραγίζουν μια υπόσχεση γάμου, σημαίνει σεβασμό και τον θαυμασμό ή ανέσεις ενός δακρυσμένο μάτι, παραμένει το γεγονός ότι ένα φιλί είναι μια υπόσχεση από μια καρδιά γεμάτη αγάπη και τρυφερότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας