Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Vs. FC Barcelona, ​​UEFA Champions League Final 2011: Προεπισκόπηση

Photo

Πριν από δύο χρόνια, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συναντήθηκαν στο UEFA Champions League Final στη Ρώμη. Το Σάββατο, στο στάδιο Wembley, θα συναντηθούν και πάλι με το ίδιο βραβείο στη γραμμή.

  

UEFA Champions League Final, 2011: Kassai Βίκτορ Διορισμένος Διαιτητής

Η UEFA ανακοίνωσε σήμερα ότι 35-year-old ουγγρική διαιτητής Βίκτορ Kassai έχει επιλεγεί για να διαιτητεύσει το 2010-2011 τελικός του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαρκελώνης. Kassai υπήρξε διαιτητής της FIFA από το 2003 και είναι ευρέως θεωρείται ως επίσημη παγκόσμιας κλάσης.
Kassai ήταν ο διαιτητής στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 ημιτελικό αγώνα μεταξύ Ισπανίας και της Γερμανίας, η οποία είχε περίπου το ίδιο λίγο διαμάχη διαιτητής όπως κάθε παιχνίδι μπορώ να θυμηθώ από το Παγκόσμιο Κύπελλο. άλλες τονίζουν καριέρα του είναι η διαιτησία του 2008 το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο αγώνα. Άγγλος Howard Webb ήταν ο διαιτητής στο φετινό Champions League τελευταίο τελικό και το τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά επειδή βλέπω ότι η Manchester United είναι μια αγγλική ομάδα, Webb είναι επιλέξιμες για να διαιτητεύσει τον αγώνα.
Kassai έχει καλέσει τρεις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγώνες στην καριέρα του, όλα με αποτέλεσμα να κερδίζει για την Γιουνάιτεντ. Το πιο πρόσφατο από αυτά ήταν ένας αγώνας κατά της Βαλένθια στο Mestalla στο Champions League φάση των ομίλων, στην οποία ο Javier «Chicharito» Hernandez σημείωσε μια νίκη χρόνο διακοπής σε 1-0 νίκη επί Los Che.
.


UEFA Champions League Final, 2011: Ίκερ το χταπόδι Προβλέπει Νικητής

Η μεγάλη αναμονή για άλλη ψυχική χταπόδι πρόβλεψη, ένα από τα ωραιότερα παραδόσεις του αθλήματος, έχει τελειώσει. Iker το χταπόδι, ο οποίος ζει στην Ανδαλουσία, έχει επιλέξει μεταξύ της Βαρκελώνης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από το 2011 τελικός του Champions League το Σάββατο, Subbing in για το σήμερα δυστυχώς-αναχώρησε Πολ. Ποιος θα έχει επιλέξει; Η απάντηση μπορεί να σας εκπλήξει:
Ναι, αυτό είναι Ίκερ πρόκειται για το αουτσάιντερ, η Manchester United. ψυχικό διαπιστευτήριά του ίσως δεν είναι τόσο ισχυρή όσο ο Paul ήταν, αλλά έκανε πάρει σωστά το νικητή του Copa del Rey και την ισοπαλία 1-1 μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Βαρκελώνης, νωρίτερα αυτή την εποχή *. Μήπως ξέρει κάτι που εμείς δεν κάνουμε; Στα χαρτιά, Ηνωμένες δεν φαίνεται σαν να έχουν πάρα πολύ παιγνίων από τις juggernaut της Βαρκελώνης, αλλά αν το 2010 μας δίδαξε κάτι, αυτό να μην διαφωνούν με ένα χταπόδι που βλέπει το ποδόσφαιρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας