Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Μη χάσετε σήμερα στα «Μυστικά της Εδέμ»



Ένας άγνωστος απειλεί την Αντιγόνη με όπλο

Η Αμαλία ενημερώνει τον Πέτρο ότι ο Λουκάς έμαθε πού είναι θαμμένος ο Αραβαντινός και ετοιμάζεται να το καταγγείλει στον εισαγγελέα.

Ο Λουκάς ζητάει από τον Παναγιώτη να αναλάβει μια διακριτική φύλαξη του τάφου του Αραβαντινού, γιατί φοβάται μήπως ο Ρούσσος εξαφανίσει τα στοιχεία.

Η παρέα, σε μια προσπάθεια να δημοσιοποιήσει την αλήθεια, αποφασίζει να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, με στόχο να πάρει τον κόσμο με το μέρος της.

Ο Στέφανος προειδοποιεί τη Νταίζη και τον Χρήστο να προσέχουν διπλά, καθώς κάποιος απείλησε την Αντιγόνη με όπλο, προκειμένου να πουλήσει την Εδέμ.

Ο Ηλίας ζητάει επίμονα να φύγει από την κλινική, μιας και ο άγνωστος άντρας που υποτίθεται ότι τον επισκέπτεται τού είπε ότι η Αντιγόνη πούλησε την Εδέμ.

Η Δάφνη και ο Νικόλας αρχίζουν πια να πιστεύουν ότι αυτές οι επισκέψεις είναι αληθινές και ότι δεν τις φαντάζεται απλά ο Ηλίας.

Ενώ ο Λουκάς ειδοποιείται ότι τα συμβόλαια για την αγορά της Εδέμ είναι έτοιμα για υπογραφή, ο Παναγιώτης τον ενημερώνει ότι η υπηρεσία τον έθεσε σε διαθεσιμότητα επειδή έβαλε φρουρούς στον τάφο του Αραβαντινού.
http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας