Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Διάσημοι που έχουν γενέθλια των Ιούνιο .



Διάσημοι που έχουν   γενέθλια των  Ιούνιο .   Ένας σούπερ σταρ του τένις, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, που διδύμων και εκπληκτική ηθοποιός είναι μόνο μια χούφτα των διακεκριμένων ανθρώπων με τον Ιούνιο του γενέθλια. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε μερικά ενδιαφέροντα γεγονότα σχετικά με αυτά τα διάσημα παιδιά
. Μάθετε ποιες από τα αγαπημένα σας αστέρια που γιορτάζουμε τα γενέθλια αυτή την εβδομάδα.
Μόργκαν Φρίμαν Γενέθλια
1η Ιούνη
Ο νικητής Όσκαρ έχει σε εκατοντάδες κινηματογραφικές ταινίες σε όλη τη σταδιοδρομία του.
Άμπι Γενέθλια Wambach
2 Ιούνη
Οι ΗΠΑ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι γνωστός για βαθμολόγησης το νικητήριο γκολ σε αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι σκόραρε ένα εντυπωσιακό αριθμό των γκολ σε διεθνές παιχνίδι.
Rafael Nadal Γενέθλια
3 Ιουν.
Το γήπεδο πήρε μεγάλη παρατσούκλι του λόγω της ικανότητάς του για ένα συγκεκριμένο είδος γήπεδο τένις. Rafael πάει κεφάλι με κεφάλι με το τένις θρύλο Ρότζερ Φέντερερ για το νούμερο ένα στον κόσμο spot - δείτε την τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη του τένις για να μάθετε ποιος είναι στην κορυφή τώρα.
Angelina Jolie Γενέθλια
4 Ιουν
Η ηθοποιός σούπερ σταρ μεταμορφώθηκε από άγριο παιδί του ΟΗΕ πρεσβευτής καλής θέλησης και μητέρα του-έξι. Το καλό πράγμα που της πήρε το Brad Pitt από την πλευρά της να συμβάλει στην απελευθέρωση της επάνω για αυτήν την πιθανή νέο έργο.
Mark Wahlberg Γενέθλια
6η Ιουνίου
Το σημάδι Marky και η φοβιτσιάρης δέσμη ράπερ ξεπέρασε τα άγρια ​​νιάτα του στη Βοστώνη για να γίνει μια επιτυχημένη ηθοποιός και παραγωγός. Μάθετε τι Mark είναι μέχρι τώρα.
Staci Keanan Γενέθλια
6η Ιουνίου
Το "Βήμα Βήμα" αστέρων πήρε την έναρξή της σε ηλικία 5 ως μοντέλο και ηθοποιός. Το αστέρι παιδί κέρδισε το Βραβείο Νέος καλλιτέχνης το 1988 για την εργασία της στην τηλεοπτική σειρά «Δύο μπαμπάδες μου."
Πρίγκιπας Γενέθλια
7 Ιούν
Ο θρυλικός τραγουδιστής έχει εντυπωσίασε η μουσική βιομηχανία και τον κινηματογράφο για δεκαετίες
Joan Rivers Γενέθλια
8η Ιουν.
Ο νικητής βραβείων Emmy έχει στα μάτια του κοινού για πολλά χρόνια. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 εμφανίστηκε με αυτή τη θρυλική τραγουδίστρια στο "Driftwood," ένα παιχνίδι που διήρκεσε έξι εβδομάδες.
Τζόνι Ντεπ Γενέθλια
9 Ιουνίου
Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός λάμπει σαν πειρατής Jack Sparrow στους κινηματογράφους «Πειρατές». Παρακολουθήστε το trailer του «Πειρατές της Καραϊβικής: Στο Stranger Tides", η τελευταία στη σειρά.
Elizabeth Hurley Γενέθλια
10 Ιούν
Το μοντέλο και ηθοποιός πήρε αρχικά παρατήρησε πίσω στη δεκαετία του 1990 ως φίλη αυτό το αστέρι του. Έχει πρόσφατα υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από το σύζυγό Arun Nayar
Joe Montana Γενέθλια
11 Ιουν.
στο ποδόσφαιρο πέρασε μεγάλο περισσότερα από τα χρόνια του στο NFL με αυτή την ομάδα, οδηγώντας τους σε πολλές Super Bowl νίκες
George HW Bush Γενέθλια
12 Ιούν
Ο 41ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών παρακολούθησε το Πανεπιστήμιο Yale αφού ο χρόνος που περνούμε στο Ναυτικό. Παντρεμένος με την Μπάρμπαρα Μπους από το 1945, το ζεύγος είχε έξι παιδιά, συμπεριλαμβανομένου του 43ου προέδρου George W. Bush
Mary-Kate και Ashley Olsen Γενέθλια
13η Ιουνίου
Μπορείτε να τους θυμόμαστε από το "Full House", αλλά τώρα δίδυμα Mary-Kate και Ashley είναι όλα μεγαλώσει. Έχουν διάφορες γραμμές μόδας έξω συμπεριλαμβανομένων Ελισάβετ και ο Τζέιμς. Μάθετε ποιος αυτή τη γραμμή είναι το όνομά του από.
Donald Trump Γενέθλια
14η Ιουνίου
Η «Celebrity Apprentice" υποδοχής έχει κάνει πρωτοσέλιδα πρόσφατα, μετά από απαιτητικές ότι ο Πρόεδρος Barack Obama αποκαλύπτει μεγάλες ληξιαρχική πράξη γέννησής του μορφή. Ο δισεκατομμυριούχος αποκάλυψε επίσης πρόσφατα την απόφασή του για το τρέξιμο για τον Πρόεδρο το 2012.
Κόρτνεϊ Κοξ Γενέθλια
15η του Ιούνη
Το "Cougar Town" αστέρι πήρε την έναρξή της σε ένα βίντεο Bruce Springsteen μουσικής. Έχει κινηματογραφηθεί και έναν αντιπρόσωπο για Tampax πριν το έκανε μεγάλο όσο Μόνικα Geller για "Φίλοι".
John Cho Γενέθλια
16 Ιούν
Ο ηθοποιός πήρε την έναρξή του ως πρότυπο εκτύπωσης για Enterprise Rent-A-Car πριν καθιστούν μεγάλο στο "American Pie" ταινίες. Αυτός επίσης έναστρος στη νέα έκδοση 2009 του "Star Trek".
Venus Williams Γενέθλια
17η του Ιούνη
Ο σούπερ σταρ του τένις ήταν ο πρώτος αφρικανικός-αμερικανική γυναίκα πρέπει να ονομάζονται Νο 1 στον κόσμο. Παρακολουθήστε κλιπ της Αφροδίτης και της αδελφής παίζοντας Serena διπλασιάζεται.
Paul McCartney Γενέθλια
18η του Ιουνίου
Το πρώην μέλος των "The Beatles" πήρε το όνομά του από αυτό το Guinness World Records. Μάθετε γιατί ο Sir Paul κάνει πρωτοσέλιδα αυτές τις μέρες.
Zoe Saldana Γενέθλια
19 του Ιουνίου
Το «Avatar» ηθοποιός εκπαιδευτεί αρχικά ως χορευτής, που επιδεικνύει κινήσεις της σε αυτή την ταινία. νέα της ταινία "Colombiana» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.
Lionel Richie Γενέθλια
20η Ιουν.
Το «All Night Long" τραγουδίστρια πήρε παρατηρήσει με το συγκρότημά του "Commodores" πριν ξεσπάσει μόνος του. Κρατά ένα αρκετά χαμηλό προφίλ αυτές τις μέρες, αλλά έκανε πρόσφατα πρωτοσέλιδα
Juliette Lewis Γενέθλια
21, Ιούν
Η ηθοποιός πήρε αρχικά παρατήρησε το 1991 ταινία «Ο φόβος του Πράσινου», αλλά είναι γνωστός περισσότερο για τα μουσικά ταλέντα της αυτές τις μέρες. Παρακολουθήστε το βίντεο για το χτύπημα της «Terra Incognita».
Clyde Drexler Γενέθλια
22 Ιουν.
Ο πρώην φρουρός ΝΒΑ για πρώτη φορά συνέταξε αυτή η ομάδα της δυτικής ακτής του 1983 και έμεινε εκεί για σχεδόν μια ντουζίνα εποχές. Είναι ένας από τους λίγους μεγάλους ΝΒΑ να επιτύχει αυτές τις καταπληκτικές τους αριθμούς σε όλη τη σταδιοδρομία του.
Σέλμα Μπλερ Γενέθλια
23 Ιούνη
Η ηθοποιός μελαχρινή ανήλθε στη φήμη στην ταινία του 1999 "προθέσεις σκληρής», η οποία συμπρωταγωνιστώ Sarah Michelle Gellar. Αστεία αρκετά, και οι δύο οντισιόν λίγα χρόνια πριν για το "Buffy the Vampire Slayer", με το ρόλο της φλεγμονώδους θα Σάρα.
Mick Fleetwood Γενέθλια
24 Ιουν
Ο θρυλικός ντράμερ Fleetwood Mac, εγκαταστάθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame το 1998. Η μπάντα έχει κάνει πρωτοσέλιδα, πιο πρόσφατα, λόγω ενός "Glee" επεισόδιο (διαβάσει γι 'αυτό) που χαρακτήρισε τα τραγούδια τους. Stevie Nicks έχει επίσης άφησε να εννοηθεί πως η μπάντα ενδέχεται να επανασυνδεθεί το 2012
Carly Simon Γενέθλια
25 Ιούνη
Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός πήρε την έναρξή της ως έφηβος, όταν ένωσε αδελφή Lucy στον Simon Sisters. Παρακολουθήστε ένα βίντεο από τα μεγαλύτερα της σόλο χτύπημα, "Είστε τόσο μάταια."
Michael Vick Γενέθλια
26η Ιουνίου
Το αστέρι NFL πήρε αρχικά αντιληπτό σαν στρατηγός στο Virginia Tech. Αυτός εντυπωσίασε στρατολογεί και άφησε το κολλέγιο για να παίξει για το Atlanta Falcons. Μετά από ένα σκυλί κατάσβεσης σκάνδαλο, Μάικλ καταδικάστηκε σε φυλάκιση.
Khloe Kardashian Γενέθλια
27η Ιουνίου
Το αστέρι TV πραγματικότητας, και οι νεώτεροι sis της Kourtney και Kim, συγκλόνισε τον κόσμο, όταν παντρεύτηκε Λέικερς μπάσκετ αστέρων Lamar Odom το 2009 μετά από να ξέρει τον πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Παρακολουθήστε αποσπάσματα από τη νέα τους παράσταση, «Khloe & Lamar".
John Elway Γενέθλια
28 Ιουν.
Ο θρύλος ποδοσφαίρου από Port Angeles, Wash αρνήθηκε να παίξει για αυτή την ομάδα που συνέταξε τον πρώτο το 1983. Αντ 'αυτού, έπαιξε για τα άγρια ​​άλογα του Ντένβερ για το σύνολο της καριέρας του. Μάθετε τι κάνει τώρα για τα άγρια ​​άλογα.
Nicole Scherzinger Γενέθλια
29 Ιουνίου
Οι Pussycat Dolls τραγουδιστής ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά στην εκπομπή "Popstars", WB που αποτέλεσαν την ομάδα κορίτσι "συντριβής Ίντεν." Nicole είναι χρονολόγηση αγώνα της Formula 1 αυτοκίνητο οδηγός Λιούις Χάμιλτον και μπορεί να είναι μια σειρά με τίτλο "The X Factor"
Mike Tyson Γενέθλια
30 Ιουν.
Ο συνταξιούχος βαρέων βαρών πυγμάχος κέρδισε πολλούς τίτλους στην καριέρα του, αλλά μπορεί να είναι περισσότερο γνωστή για το δάγκωμα ένα κομμάτι αυτί του αντιπάλου του μακριά. Ο Mike έχει κάνει cameos σε αρκετές ταινίες από την αποχώρηση, συμπεριλαμβανομένου του "The Hangover" και το επερχόμενο "The Hangover Μέρος ΙΙ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας