Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

17 Βήματα για Ειδικά εφέ στο Photoshop


Σε αυτό το μάθημα θα μελετήσουμε τον τρόπο να δημιουργήσει μια χειραγώγηση φωτογραφία χρησιμοποιώντας εξαιρετικό εφέ φωτισμού, fractals και των άλλων ειδικών τεχνικών. Η ιδέα μας για τη χειραγώγηση της φωτογραφίας είναι ηλεκτρισμένη ποδόσφαιρο. Έτσι, για να ξεκινήσει, χρειαζόμαστε συγκεκριμένα πράγματα στην τσάντα μας σαν παίκτης, fractal, και μερικές χώρο βούρτσες. Μπορείτε να παράγουν το δικό σας χρησιμοποιώντας fractals απόφυσης. Αυτή τη στιγμή έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε, οπότε ας ρίξουμε μια ματιά στο τελικό αποτέλεσμα μας.

Βήμα 1: -

Εκτέλεση Photoshop και το σχήμα ένα νέο αρχείο με 770px πλάτος και το ύψος 1039px.

Βήμα 2: -

Μετά από αυτό, επιλέξτε το "Paint Bucket Tool" και συμπληρώστε στο παρασκήνιο # 000000

Βήμα 3: -

Εκτελέστε το φράκταλ εικόνα και να την τοποθετήσετε στο αρχείο μας.

Βήμα 4: -

Τώρα μπορούμε να απαιτούν την προσθήκη κάποιων ευχάριστα χρώματα και το φως του βαρετό φράκταλ μας. Ας ξεκινήσουμε από την παραγωγή σε ένα νέο επίπεδο. Για να γίνει το αντικείμενο εργασιών, κάντε κλικ Επίπεδο> Νέο επίπεδο>. Τώρα επιλέξτε το "γύρο μαλακή βούρτσα" με 50px μέγεθος και το χρώμα προσκηνίου # 293f4d. Φέρτε στο προσκήνιο μια βούρτσα σε μια τυχαία φράκταλ.

Βήμα 5 -

Μετά το βήμα 4, επιλέξτε το στρώμα του χρώματος και κάντε κλικ στο Layer> Στυλ επιπέδου> Επιλογές ανάμειξης και να τροποποιήσετε τον τρόπο ανάμειξης "Χρώμα".

Βήμα 6: -

Τώρα πρέπει να επιλέξετε μια βούρτσα από τα πινέλα του όλα τα παραπάνω και να αλλάξετε το χρώμα του προσκηνίου για να # FFFFFF. Έτσι, το χρησιμοποιούν τυχαία στο παρασκήνιο μας.

Βήμα 7 -

Εκ νέου, να δημιουργήσετε ένα νέο στρώμα, Επίπεδο> Νέο επίπεδο>. Μετά από αυτό κάντε κλικ στο "εργαλείο κάδου Paint" και να γεμίζουν το στρώμα με # 662d91. Τώρα επιλέξτε το "μαλακή βούρτσα γύρο" και να αλλάξει το χρώμα του προσκηνίου # 861a45. Και στη συνέχεια, κάντε χρήση του έγχρωμου στρώματος.

Βήμα 8: -

Μετά από αυτό, επιλέξτε το στρώμα και στη συνέχεια σημειώστε σε Επίπεδο> Στυλ επιπέδου> Επιλογές ανάμειξης, και να μεταβάλλει τη λειτουργία συγχώνευση με το "Χρώμα".

Βήμα 9: -

Για άλλη μια φορά, δημιουργούν ένα στρώμα μυθιστόρημα και να επιλέξετε το "Soft στρογγυλή βούρτσα" με 50px μέγεθος. Στη συνέχεια, μετατρέπουν το χρώμα του προσκηνίου για να # fed5a8 και να κάνουν χρήση του στις άκρες. Μετά από αυτό, αλλάξτε τον τρόπο ανάμειξης στο "Χρώμα".

Βήμα 10: -

Είναι η ώρα να επισυνάψετε κάποιο φως αποτέλεσμα, οπότε γι 'αυτό, επιλέξτε το "Εργαλείο ορθογώνιο" και να παράγει ένα μικρό ορθογώνιο. Γεμίστε με # ffffff. Τώρα κάντε κλικ στο Επεξεργασία> Ελεύθερος μετασχηματισμός> Warp και να διευρυνθεί από τα πλάγια για να δημιουργήσουμε μια μακρά λωρίδα.

Βήμα 11: -

Κάντε κλικ στο Επίπεδο> Στυλ επιπέδου> Εξωτερική λάμψη με χρώμα # ffffff και λειτουργία συγχώνευσης θα πρέπει να είναι "Γραμμικός φωτισμός».

Βήμα 12: -

Απλά, επαναλάβετε το ισοδύναμο διαδικασία και πρόσθεσε ένα επιπλέον λωρίδα φως στη δεξιά πλευρά.

Βήμα 13: -

Ανοίξτε την εικόνα παίκτη και να επιλέξουν τον παίκτη με "Εργαλείο Pen". Στη συνέχεια, φροντίζει στο κέντρο της φράκταλ μας.

Βήμα 14: -

Αυτή τη στιγμή προσθέσετε λάμψη στο εξωτερικό παίκτη μας. Κάντε κλικ στο Επίπεδο> Στυλ επιπέδου> Glow επιφανειών και τοποθετεί εξωτερική λάμψη με # 870c66.

Βήμα 15: -

Αλλάξτε τον τρόπο ανάμειξης του επιπέδου παίκτης που θα "Hard φως".

Βήμα 16: -

Σε αυτή τη στιγμή επιλέξτε το "Εργαλείο Ellipse" και βιοτεχνικές ένα μικρό κύκλο, στους πρόποδες του στρώματος. Γεμίστε το με # ffffff. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο φίλτρο> υγροποίηση και την χρήση "Twirl δεξιόστροφα εργαλείο" για τον κύκλο. Μετά από αυτό, προσθέστε μερικές εξωτερική λάμψη χρησιμοποιώντας # ffb400, λειτουργία ανάμειξης "Γραμμικός φωτισμός» και 35px μέγεθος.

Βήμα 17: -

Αμέσως, συνδέστε το ποδόσφαιρο για το κύριο αρχείο και τοποθετήστε το στο κάτω μέρος της συσκευής όπου έχουμε σχηματίσει το δαχτυλίδι. Τώρα, αλλάξτε τον τρόπο ανάμειξης σε "σκληρό φως".
. Συναρπαστική σχεδίαση ποδόσφαιρο μας έχει ολοκληρωθεί. Περιμένω με ανυπομονησία εσείς πήρε ευχαρίστηση στη μελέτη και εκπαιδεύτηκαν με κάτι ενδιαφέρον. Μην αφήστε μας να εξοικειωθούν με αυτό που αντανακλούν για τη μελέτη αυτή και τι θα γίνει η μάθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας