Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Μερικά από τα πιο ακριβά αυτοκίνητο στον κόσμο!





Audi R8

Αν ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που αποπνέει ο φουτουρισμός, την πολυτέλεια που σας αξίζει και πολλή διασκέδαση και τον ενθουσιασμό των υψηλών οκτανίων κατά την οδήγηση, το Audi R8 είναι το ιδανικό αυτοκίνητο για σας.
Η βασική τιμή του μοντέλου αυτού είναι 109 000 δολάρια ΗΠΑ και έχει απόδοση 420 έως 7.800 στροφές ανά λεπτό. Τι περισσότερο θα μπορούσατε να ζητήσετε;

Mercedes Benz SLS AMG


Αν ψάχνετε για ένα αυτοκίνητο που ξεχειλίζει έφεση, το στυλ, ρετρό σχεδιασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία και αιχμής, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκπληκτικό, εντυπωσιακές SLS AMG, που είναι το αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε από το μηδέν με AMG θυγατρική. Ξεκινά με μια βασική τιμή των 198.000 ευρώ, με εκτιμώμενη απόδοση από 563 ίππους @ 6,800 rpm.

Porsche 911 Turbo


Το πιο leveuu, η Porsche 911 Turbo αποπνέει μοντέρνα κομψότητα σε μια ελαφριά έφεση. Είναι ελαφρύτερο, επειδή μπορείτε να πάτε πιο γρήγορα και πιο γρήγορα με αυτό το καταπληκτικό αυτοκίνητο. Μπορείτε να περιμένετε όπως κομψότητα και την πολυτέλεια αυτού του μοντέλου με μια βασική τιμή των περίπου  123 .000 ευρώκαι θα διασκεδάσετε αγώνων γύρω από τους δρόμους της χώρας με 480 bhp τους @ 6,000 rpm δύναμη.

Spiker C8 Spyder



Μια κομψή μετατρέψιμες, ένα αριστούργημα της λεπτομέρειας και την τεχνολογία, το C8 Spyder συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με την πραγματική πολυτέλεια. Αυτό το καταπληκτικό αυτοκίνητο διαθέτει πλούσιο εσωτερικό με επένδυση από δέρμα και με επένδυση καπιτονέ να παρέχει τη ζεστασιά και την άνεση. Στα 260.000ευρώ από το παιχνίδι, γιατί να αρνηθεί τον εαυτό της την απόλυτη πολυτέλεια και εξωτισμό;

Lamborghini Gallardo


Στιλάτη, πολύ μοντέρνο σχεδιασμό της Gallardo δεν μπορεί να συγκριθεί με οτιδήποτε άλλο. Η γλυπτική έκκληση του μοντέλου Lamborghini είναι εξοπλισμένο με υψηλής τεχνολογίας οκτανίων για εκείνους που χρειάζονται μια μικρή ταχύτητα. Το μοντέλο έχει ονομαστική ισχύ των 520 rpm @ 8000 και είναι διαθέσιμο σε μια βασική τιμή των 175.000 ευρώ 

Chevrolet Corvette ZR1


Τι θα μπορούσε να είναι πιο εξωτικά και πολυτελή από την ZR1; Η επώνυμη ετικέτα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μυώδες σώμα, αλλά αυτό δεν είναι όλα. Άλλα εμπορικά σήματα θα τρέχει για τα χρήματά τους με άψογο δύναμή σας για 638 hp @ 6500 rpm. Από  106.520 ευρώ , το μοντέλο αυτό είναι βέβαιο ότι θα σας πάρει θέσεις.

Ferrari 599 GTB Fiorano


Μερικά αυτοκίνητα είναι γεμάτα από τα κόλπα. Μερικά αυτοκίνητα είναι απλά τέλειο. Η Fiorano είναι ένα κλασικό, υπερσύγχρονο αυτοκίνητο, με μια δύναμη που είναι ανίκητη. Από την τιμή των  250,000 ευρώ, αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να χειριστεί απίστευτη δύναμη από 611 @ 7600 rpm. Θα σας αρέσει σίγουρα το σχεδιασμό ακρίβεια αυτού του αυτοκινήτου.

Aston Martin DBS Volante


Όταν ο Sean Connery χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά Aston Martin το 1965 έξοδό του για τον James Bond: Goldfinger, όλοι γνωρίζουν ότι το σήμα αυτό απαιτείται να γίνει κάποια μεγάλη ζημιά στη βαθιά τσέπη τους άνδρες και τις γυναίκες. Το στυλ και η ακρίβεια αυτής της τεχνολογίας εκπληκτικά τολμηρή μετατρέψιμο δρόμο νομική ξεκινά από 283.900 ευρώ , με μια κολοσσιαία δύναμη 510 @ 6500 rpm.

Maserati Gran Turismo


Gran Turismo έχει αναβιώσει και λαμπρή, όπως το Φοίνιξ που αυξήθηκε από τις στάχτες της δόξας και της σύγχρονης έφεση που θα διαρκέσει μια ζωή. Το μοντέλο αυτό έχει μια ισχυρή κατασκευή, τολμηρό με κινητήρα V8, και ξεκινά με μια βασική τιμή των  110.000 ευρώ. Gran Turismo έχει απόδοση από 405 hp @ 7,100 rpm.

Nissan GT-R


Εξωτικά αυτοκίνητα είναι πάντα στην περιοχή του 6 ψηφία, αλλά με την είσοδο του Nissan GT-R σήματα τα έξι ψηφία είναι στο τρέξιμο για το buck σας. Προσφέροντας ένα επιβλητικό 480 ίππους @ 6,800 rpm, το GT-R αποπνέει μία γλυπτική έφεση. Στα 69.850 ευρώ, αυτό θα μπορούσε να είναι η καλύτερη τιμή για ένα πολυτελές όχημα υψηλών επιδόσεων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας