Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

7 πράγματα που θα μπορούσε να έχει στο μπάνιο

wel info
www.monoedo1.blogspot.com
LED ντους; Αυτός ο τύπος ντους είναι ευαίσθητα στη θερμοκρασία του νερού, και θα αλλάξει χρώμα ανάλογα με τη θερμοκρασία. Όταν το χρώμα σε μπλε προόδους ντους σημαίνει ότι το νερό είναι κρύο, το χρώμα αλλάζει σε κόκκινο όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει.



Πόσες φορές δεν θυμόμαστε κάτι που έπρεπε να κάνω στο ντους, και επειδή δεν είχε ένα σημειωματάριο στο χέρι; Παρακάτω είναι ένα μπλοκ που έχει γίνει για να λυθεί το πρόβλημα, είναι αδιάβροχο και έχει 40 σελίδες ώστε να μπορείτε να γράψετε ό, τι θέλετε ενώ κάνετε ντους.
wel info



wel info
Υποστήριξη για το iPod και το χαρτί τουαλέτας! Icart Το iPod είναι ένα iPod dock για ανθεκτικά υγρασία η οποία είναι επίσης μια θήκη για το χαρτί τουαλέτας.
wel info
Διανομέας Toohpaste δίνει τη σωστή ποσότητα οδοντόκρεμας που χρειάζεστε. Εύκολο στη χρήση πρέπει ακριβώς να αντικαταστήσετε το φάκελο σωλήνα όταν ολοκληρωθεί.
wel info
Η πετσέτα που σας λέει πού να καθαριστούν και, όταν! Αυτό υποδηλώνει την πετσέτα για να σκουπίσετε καθαρό και πού. Ένα αντικείμενο της διασκέδασης που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη διακόσμηση.
wel info
Κουρτίνα μπάνιου από τους δολοφόνους. Ιδανικό για κήρυγμα φάρσα στους φίλους σας.
wel info
Trimmer γενειάδα! Αυτό το αντικείμενο μπορεί να γίνει για να ταιριάζει το πρόσωπό σας και να σας βοηθήσουν να έχουν γένια και μουστάκι σας πάντα δίκιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας