Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

5 μύθοι για τους άνδρες και την απώλεια βάρους!

www.monoedo1.blospot.com
Πολλοί άνδρες πιστεύουν ότι οποιοδήποτε καθεστώς ή δίαιτα δεν είναι απαραίτητη. Θεωρούν ότι η απώλεια βάρους είναι ένα θέμα για να παραμείνουν ενεργοί και να συνεχίσει να τρώει ό, τι βλέπουμε μπροστά. Αν και
μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η απώλεια βάρους είναι πιο κατάλληλο για τις γυναίκες, οι στατιστικές δείχνουν ότι είναι πιο πιθανό να έχουν υπερβολικό βάρος. Ελέγξτε έξω αυτόν τον κατάλογο των πέντε μύθοι για την απώλεια βάρους και αρσενικό Χρειάζεται θάρρος για να αλλάξει!
Μύθος 1 - Οι άνδρες πρέπει ακριβώς να ασκήσουν για να χάσετε βάρος
Πραγματικότητα: Αν δεν είστε άσκηση για πολλές ώρες κάθε μέρα, απλά δεν ανησυχείτε για το πόσες θερμίδες που καταναλώνετε δεν είναι ένα καλό σχέδιο. Το γεγονός είναι ότι η καύση θερμίδων μέσω της άσκησης διαρκεί περισσότερο από το να τα καταναλώνουν. Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος με £ 110 θα κάψετε περίπου 450 θερμίδες στη διάρκεια μιας περιόδου πέντε μίλια. Ένας μέσος burger ή ένα κομμάτι κέικ περιέχει περίπου την ίδια ποσότητα θερμίδων.
Μύθος 2 - με χαμηλά λιπαρά ή υδατάνθρακες σημαίνει υγιεινά τρόφιμα
Πραγματικότητα: Ναι, τα γενικά έξοδα των λιπών και των υδατανθράκων είναι πιθανό να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους, αλλά και οι δύο παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο στην υγιεινή διατροφή. Τα λίπη και οι υδατάνθρακες δεν είναι μόνο κακό, για παράδειγμα, τα κορεσμένα και τρανς λιπαρά μπορούν να αυξήσουν τη χοληστερόλη σας, αλλά ακόρεστα λίπη μπορούν να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Το κλειδί για μια υγιεινή διατροφή είναι να πάρει τη σωστή ισορροπία μεταξύ τους.
Μύθος 3 - Η απώλεια βάρους σημαίνει ότι πρέπει να εξαλειφθεί το αλκοόλ
Πραγματικότητα: Είναι αλήθεια ότι η κατανάλωση αλκοόλ στην υπερβολή μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους, αλλά καταναλώνουν με μέτρο μπορεί να είναι μέρος μιας υγιεινής διατροφής. Ακριβώς να είστε βέβαιος να λάβει υπόψη τις θερμίδες από τα ποτά, μαζί με το τι τρώτε.
Μύθος 4 - Διατροφή σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψουν το κόκκινο κρέας
Πραγματικότητα: Κάποια κρέατα μπορεί να περιέχουν πάρα πολύ λίπος, αλλά υπάρχουν πολλά άπαχο κόκκινο κρέας, επιλογές που περιέχουν πρωτεΐνες, σίδηρο, ψευδάργυρο και βιταμίνες ευεργετική.
Μύθος 5 - Η απώλεια βάρους λειτουργεί με τον ίδιο για όλους
Πραγματικότητα: Η δυνατότητά σας να χάσετε βάρος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, το μεταβολισμό του κάθε ατόμου είναι μοναδική. Οι άνδρες γενικά έχουν την τάση να χάσουν βάρος γρηγορότερα από ό, τι οι γυναίκες, λόγω της σύστασης του σώματος τους και το γεγονός ότι συνήθως είναι πιο σωματικά δραστήριοι και ως εκ τούτου να κάψετε περισσότερες θερμίδες. Αν και μπορείτε να σκεφτείτε ότι ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους είναι μια πολλή δουλειά δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Μπορείτε να μοιραστείτε την εμπειρία σας και την παρακολούθηση σχεδίων σε απευθείας σύνδεση. Η απώλεια βάρους δεν πρέπει να σημαίνει την εγκατάλειψη φαγητά που σας αρέσουν, αλλά απλά να είναι περισσότερο ενήμεροι για το τι βάζετε στο σώμα σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας