Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

9 τρόποι για να βελτιωθεί το σώμα σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα




Συμβουλή 1: Να είστε ενήμεροι για τις ευκαιρίες
  διότι υπάρχει μια ποικιλία από ευκαιρίες σε όλη την ημέρα για να ενισχύσει το σώμα σας.
Ως απλή προσπάθεια όπως ανέβουν από τις σκάλες στον τρίτο όροφο, παρά τη λήψη ανελκυστήρα, θα παράγει τελικά μια αξιοπρόσεχτη επίδραση. Ναι, σηκώνει βάρη, μηχανήματα άσκησης είναι ισχυρές  - αλλά αυτά είναι απλές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κάθε μέρα.

Συμβουλή 2: Τα υπόλοιπα είναι εξίσου σημαντική με την άσκηση
Βεβαιωθείτε ότι έχετε αξία και να επιτρέψει ο χρόνος ανάπαυσης και αποκατάστασης. Πολλοί πιστεύουν ότι η έντονη άσκηση αισθάνεται καλά και θα χτίσει το μυ γρήγορα, οπότε το έξυπνο πράγμα που κάνει είναι να γυμνάζονται περισσότερο. Δάκρυα μυών κατά την άσκηση χτίζει μυών προς τα κάτω, όπως ανακτεί από τη νέα μυών, ισχυρότερο. Χωρίς το χρόνο αποκατάστασης, οι μύες σας είναι απολύτως δεν μπορεί να αυξάνουν σε μέγεθος ή τη δύναμη. Οι αρχάριοι αρχίζουν συνήθως με τρεις προπονήσεις την εβδομάδα και η διάρκεια και η συχνότητα μπορεί να αυξηθεί καθώς μεγαλώνουν σε δύναμη και ισχύ, αλλά το σώμα σας θα ανταποκριθεί πιο γρήγορα και πιο δραματικά, αν τους επιτρέπεται να αναπαυθούν κατά τη διάρκεια έντονες δραστηριότητες.

Συμβουλή 3: Τι είναι το "καλύτερο" Αν σας αρέσει να ανταγωνιστεί με τα βάρη σε ένα μηχάνημα, τότε με κάθε τρόπο να επιλέξουν αυτή την επιλογή. Αν περιφρονούν τα μηχανήματα, αλλά με ανυπομονησία πάρει αυτό το σύνολο αλτήρες, τότε πάμε για αυτό. Δεν υπάρχει κανένα σημείο στην επιλογή των ασκήσεων που σας μισούν και δεν θα κολλήσει, δεν έχει σημασία τι λένε οι "ειδικοί".

Συμβουλή 4:με άλλα λόγια, εντελώς δυσαρεστημένοι με την κατάσταση του σώματός σας - θυμηθείτε, όταν δεν πάτε μια μέρα στην άλλη. Με άλλα λόγια, η ανυπομονησία είναι ένα μεγάλο λάθος. Απαιτεί χρόνια της παραμέλησης και κακοποίησης να δημιουργήσει προβλήματα στο σώμα σας και θα χρειαστεί κάποιο χρόνο για να τα διορθώσετε. Άσκηση για μια εβδομάδα και στη συνέχεια να σταματήσει, γιατί δεν υπάρχει καμία ορατή αλλαγή είναι ανόητη και κοντόφθαλμη. Όχι μόνο αυτό, αλλά η αποτυχία θα διαβρώσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη τους και να βελτιώσουν τα δεινά του σώματός του. Αλλά δεν θα δούμε αλλαγές από 17 ώρες την πρώτη ημέρα, που παίρνει σε λίγες ημέρες.

Συμβουλή 5: "ένωση" ασκήσεις είναι πιο αποτελεσματικές
Σκεφτείτε ότι "ένωση" ασκήσεις θα πάρει πιο γρήγορα αποτελέσματα από τις ασκήσεις που χρησιμοποιούν μόνο ένα μυ ή μιας ομάδας μυών τη φορά. Ναι, ABS σας μπορεί να είναι μια καταστροφή, αλλά επικεντρώνεται μόνο σε ένα μηχάνημα δεν θα καταβάλει μέρισμα της πλήρους ασκήσεις σώματος. Και να θυμάστε ότι οι ασκήσεις που λειτουργούν πολλαπλές εκγύμνασης μυών ομάδες θα κατασκευάσει πολύ πιο γρήγορα.

Συμβουλή 6:  Άσκηση
 Εάν δίνετε προσοχή στο σώμα σας και τους μυς σας ενώ εργάζεστε έξω, τα αποτελέσματά σας είναι πολύ πιο ισχυρό. Στην επιφάνεια, που δεν έχει νόημα. Όμως, οι αθλητές και οι εμπειρογνώμονες έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι μπορεί να οδηγήσει κυριολεκτικά τους μυς τους όπως επιθυμούν.

Συμβουλή 7: το σώμα επηρεάσει τη φυσική αποκατάσταση του σώματος που λαμβάνει χώρα κάθε βράδυ. Όταν κοιμόμαστε αυξητικής ορμόνης, ή HGH. απελευθερώνεται στο σώμα μας. HGH τονώνει την υγιή ανάπτυξη, την επισκευή των κυττάρων και την αναγέννηση που χρειάζεται για την μυϊκή ανάπτυξη. 

Συμβουλή 8: Η Pizza δεν είναι η ιδανική τροφή διατροφή .
Η ιδανική δίαιτα για έναν αθλητή ή κέντρα οικοδόμος σώμα γύρω από πρωτεΐνες, λίπη, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων απαραίτητων λιπαρών οξέων (EFAs) και σύνθετους υδατάνθρακες όπως τα λαχανικά, τα φρούτα και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες fitness προτείνουμε να κρατούν αρκετά μικρά γεύματα αντί για τρεις μεγαλύτερες. Αυτό κρατά το μεταβολισμό που εργάζονται συνεχώς και είναι λιγότερο πιθανό να οδηγήσει σε λίπος ή υπέρβαρα.

Συμβουλή 9: Νερό, νερό και περισσότερο νερό.
Να πίνετε  πολύ νερό.Το Νερό κρατά τους μυς σας ενυδατωμένο που τους καθιστά το έργο πιο αποτελεσματικά και να σας βοηθήσει να ανακτήσει γρηγορότερα. Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα αναψυκτικά, τσάι και καφέ σε γενικές γραμμές, αφυδατώνει το σώμα, να μην υποθέσουμε ότι βοηθούν τους μυς τους.
Γυμναστήριο υπερθετικός απαιτεί αυτοπειθαρχία και αφοσίωση για να μακροπρόθεσμο στόχο τους. Ποιος θα κάνει αυτό το είδος σοβαρή δέσμευση, φυσικά, θέλετε να επιτύχετε το στόχο σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα και πρέπει να είναι αποτελεσματικές, ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες και να έχουν το ιδανικό σώμα πιο γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας