Αν σας αρέσει το blog μου!!! --ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ!!!

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να ακούσετε απω έναν άνδρα

www.monoedo1.blogspot.com

Είναι γνωστό ότι, γενικά, μια γυναίκα σε μια σχέση είναι πιο ευαίσθητη, «αισθάνεται» περισσότερο τις σχέσεις και τις επιπτώσεις που φέρνει. Ο άνθρωπος με τη σειρά του έχει το χαρακτηριστικό να είναι πιο ευαίσθητες. Αλλά δεν τον κατηγορώ, είναι η φύση του ανθρώπου να είναι.

Για να μην πει ότι δεν σκέφτεται ή αισθάνεται. Αυτός απλά δεν. Αυτό οφείλεται στην υπερηφάνεια: είναι πεισματάρης. Και εδώ είναι μερικές φράσεις που ποτέ ίσως ακούσει ο άνθρωπος τους πει (να θυμηθούμε ότι μιλώ γενικά και όχι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι):
- Συμφωνώ με την αυτοκριτική σας: καμία χρήση, αυτός δεν θα μπορούσε να συμφωνήσει όταν καλείτε λίπος της. Όσο περισσότερο είναι υπέρβαροι, ποτέ δεν θα το πω σε σας?
- Έπαινος τη συμπεριφορά ενός άλλου άνδρα, ωστόσο βρίσκει μια υπέροχη στάση της έναν φίλο της φίλης της, δεν θα παραδεχτεί. Αυτός μπορεί να κάνει το ίδιο πράγμα (μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να ξεχνάμε ότι μιμήθηκε τον άλλον άνθρωπο), αλλά ποτέ δεν θα παραδεχτούν ότι ένας άλλος άνδρας έκανε ήταν λαμπρή?
- Διαμαρτυρία του αρώματός της: Αν αγαπούσε νέο άρωμα της και δεν μπορούσε να σταθεί η μυρωδιά, να εγκαταλείψει, ο ίδιος δεν πρόκειται ποτέ να σας πω ότι δεν του άρεσε νέο άρωμα της?
- Δεχόμενοι πως δεν του άρεσε αυτό: συνειδητοποιήσουμε ότι κάθε γυναίκα! Μέχρι τη στιγμή που δίνετε ένα δώρο και αυτός δεν του άρεσε, θα παρατηρήσετε όταν το πρόσωπο της κριτικής που κάνει. Αλλά από σεβασμό σε σας, θα πει ότι αγαπάτε το δώρο και θα χρησιμοποιήσει τα πόδια ορκωμοσίας μαζί έτσι. Αλλά ακόμα και γνωρίζοντας ότι δεν του άρεσε αυτό, μην δώσει συνέχεια στην υπόθεση. Αφήστε το να πάει και να προσποιούνται ότι το πιστεύεις?
- Για να πούμε βρείτε καλύτερο φίλο σας ελκυστικό: όσο ο φίλος της είναι υπέροχα όμορφη, θα βρει ένα ελάττωμα σε αυτό, έτσι, κάπως, να σας κάνει να υποψιάζεστε ότι δεν ενδιαφέρεται για το φίλο της?
- Το να πούμε ότι δεν του άρεσε ένα κοστούμι: πηγαίνετε να αγοράσετε ένα ζευγάρι για σας - και όλοι ξέρουμε ότι οι γυναίκες αγαπούν να πειραματίζονται και να προσπαθήσουμε - και στη συνέχεια τον 15ο παντελόνι έμπειρο την 3η επίσκεψη κατάστημα, θα πει ότι ήταν αρκετά κάθε παντελόνι που φοράτε?
- Θα γίνεται δεκτό ένα λάθος, όσο θα μπορούσε να είναι ο ένοχος, δεν έχετε ιδέα πόσο είναι σκληρή για έναν άνδρα να παραδεχθεί ότι έκανε λάθος. Αν και αυτό ισχύει και για τις δύο πλευρές, επειδή κανείς δεν θέλει να πει ότι ήταν ο ένοχος, αλλά ο άνθρωπος έχει μια δόση πάνω από «υπερηφάνεια των υστέρων-λάθος".
Αυτά δεν είναι ψέματα, δεν νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο. Σκεφτείτε την αγάπη σας δεν λέει ορισμένα πράγματα, ώστε να ελαχιστοποιηθεί θέτει σε κίνδυνο τη σχέση τους και τα μικρά πράγματα στο κεφάλι του, μπορεί να μετατραπεί σε μεγάλες ενοχλήσεις. Ας αυτά τα μικρά πράγματα και πιστεύω να παραβλέψει ότι αυτός δεν λέει ορισμένα πράγματα, όχι επειδή δεν σας αρέσει, αλλά επειδή σας αγαπάει πάρα πολύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Πρόγνωση καιρού Ελλάδας